nightingale: Nijedna zena koja drzi do sebe ne bi trebalo da napise nista na ovu temu...na stranu emancipacija,savremenost,pa i trend,mene interesuje odgovor na pitanje:kako bi vam bilo da vasa razmisljanja ovde procita vas brat ili otac?I ako mi neko kaze da je to najnormalnija stvar o kojoj se razgovara u porodici,odmah mi pada na pamet sledeca scena:"...tata,a sinoc sam se j....a u d..e,bilo je super...'',pa neka mi neko dokaze da je to normalno...jednostavno,postoje stvari koje treba da ostanu izmedju zene i muskarca,pretpostavljam da se to zove diskrecija,i o kojima nema svrhe razglabati na sav glas...ni na ovakvim mestima.
Lazni moral je cHudo nevidjeno...
SVAKO ko drzi do sebe i svog sopstvenog status quo-morala ne treba onda sigurno da uopste cHita ovakve rubrike, koje se njemu kao personi non grata ne uklapaju u svet van intime ONA/ON-JA,
jer bREE sHA me briga ko sta ima na tu temu da kaZe, kada ja o njoj nisam spremna da pricam nije li tako?
-
Nije!!! Jer pazi cHuda u brojkama : 16,5 'iljada ljudova je procitalo ovu temu, par komaTa je iznelo svoj stav, ostali su na 14 stranica komentarisali iznete stavove iza vela "ne znam sta da mislim o temi, al znam sta da mislim o onome sta je neko napisao" & resto je voajerisalo. Na temi "
o stidu" (by Greeny) pod rubrikom TabOO je nasuprot tome takorecHi maltene niko izneo&obrazloZio svoj konkretan stav, a procitalo ju je celih 350 ljudi.
Hmmm...Ko je ovde dragi ljudi macHka, ko pas, ko misH a ko sirac iliti sta je fakAt :
tabuiziranje stida ili stid od detabuiziranja?