Romance Cafe forums

All forums

da li zene vole analni sex?  

views: 47424, replies: 181 LOCKED
total: 181, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-12 10:36
dali zene vole analni sex,,
neke uzivaju u njemu, a neke samo bi da probaju,,,
vocko30 is no longer member of Romance Cafe
page: 13
#121: (2006-10-22 13:52)
triViALna:
sexmachine:
sexmachine: Zene rade pirsinge, buse nos, usi, bradavice i pupak. A na kraju krajeva i klitoris. One depiliraju noge vrucim voskom, briju se ispod pazuha i po stidnim delovima, cupaju obrve i brkove. Ugradjuju silikone u sve delove tela: grudi, guzu... Idu na liftinge, liposukcije, vade rebra i ko zna sta jos, a kazu da ne vole analni sex JER IH BOLI???

...moram da priznam da me je ZIVOT ponovo OPOVRGAO - danasnje klinke definitivno NE prave pitanje...

Huh...omisljam se da li da "lupim", i naravno da hocu...
Mislim tema je...svakako postavljena da bi se dobilo "javno misljenje". A javno misljenje je svacije i nicije, prema tome...

Ajda kada vec pitate, da ja kontra-pitam: da li svaki muskarac voli analni sex? Mislim odgovor je interesantan koliko je i moj odgovor adekvatan da bi se zakljucilo da li zene uopsteno vole analni sex ili ne vole! Ne volim bre nista uopsteno u sexu! I ne verujem da iko voli!

Da imamo razlicite sklonosti - imamo!
Da se "uzbudjujemo" na razlicite nacine - uzbudjujemo se!
Da mnogo toga zavisi od sexualnog partnera - zavisi!
Kod jednog sam volela nesto, kod drugog nisam!

O opstoj "odbojnosti" analnog sexa za nekoga, mogla bih pisati na nekim drugim temama - na ovoj cu se fundamentirati na sledeci nacin:
analni sex - probala - imala - uzivala!
Kao sto su, istine radi, postojale i situacije u kojima nisam...uzivala!

I nisam bila klinka btw...

potpuno si u pravu
maximilijan (male, 39)
nije ti prijatelj onaj ko ti brise suze vec onaj sto ti neda da places
#122: (2006-10-22 15:59)
nightingale: Nijedna zena koja drzi do sebe ne bi trebalo da napise nista na ovu temu...na stranu emancipacija,savremenost,pa i trend,mene interesuje odgovor na pitanje:kako bi vam bilo da vasa razmisljanja ovde procita vas brat ili otac?I ako mi neko kaze da je to najnormalnija stvar o kojoj se razgovara u porodici,odmah mi pada na pamet sledeca scena:"...tata,a sinoc sam se j....a u d..e,bilo je super...'',pa neka mi neko dokaze da je to normalno...jednostavno,postoje stvari koje treba da ostanu izmedju zene i muskarca,pretpostavljam da se to zove diskrecija,i o kojima nema svrhe razglabati na sav glas...ni na ovakvim mestima.

pa ako bi zeleli da dobijete pravi odgovor "muskarcine" onda je valjda normalno da vam zene odgovore na ovako pitanje
Al ja mislim da je to pitanje i previse glupo i nije za javnost
To su licne stvari o kojima se ne komentarise
salamandra (female, 25)
Uuuuuuuuuuu
triViALna
#123: (2006-10-22 18:06)
nightingale: Nijedna zena koja drzi do sebe ne bi trebalo da napise nista na ovu temu...na stranu emancipacija,savremenost,pa i trend,mene interesuje odgovor na pitanje:kako bi vam bilo da vasa razmisljanja ovde procita vas brat ili otac?I ako mi neko kaze da je to najnormalnija stvar o kojoj se razgovara u porodici,odmah mi pada na pamet sledeca scena:"...tata,a sinoc sam se j....a u d..e,bilo je super...'',pa neka mi neko dokaze da je to normalno...jednostavno,postoje stvari koje treba da ostanu izmedju zene i muskarca,pretpostavljam da se to zove diskrecija,i o kojima nema svrhe razglabati na sav glas...ni na ovakvim mestima.

Lazni moral je cHudo nevidjeno...
SVAKO ko drzi do sebe i svog sopstvenog status quo-morala ne treba onda sigurno da uopste cHita ovakve rubrike, koje se njemu kao personi non grata ne uklapaju u svet van intime ONA/ON-JA, jer bREE sHA me briga ko sta ima na tu temu da kaZe, kada ja o njoj nisam spremna da pricam nije li tako?
- Nije!!! Jer pazi cHuda u brojkama : 16,5 'iljada ljudova je procitalo ovu temu, par komaTa je iznelo svoj stav, ostali su na 14 stranica komentarisali iznete stavove iza vela "ne znam sta da mislim o temi, al znam sta da mislim o onome sta je neko napisao" & resto je voajerisalo. Na temi " o stidu" (by Greeny) pod rubrikom TabOO je nasuprot tome takorecHi maltene niko izneo&obrazloZio svoj konkretan stav, a procitalo ju je celih 350 ljudi.

Hmmm...Ko je ovde dragi ljudi macHka, ko pas, ko misH a ko sirac iliti sta je fakAt : tabuiziranje stida ili stid od detabuiziranja?
triViALna is no longer member of Romance Cafe
nightingale
#124: (2006-10-22 18:51)
Sta znaci lazni moral?U mom slucaju,da mislim jedno,a pisem drugo?Gluposti...nemam sta da dodam ni oduzmem onome sto sam vec rekao jer nisam procitao nista sto bi me bar promil ubedilo da nisam u pravu (a mislim da necu ni procitati)...jezikolomacka razmisljanja to svakako nisu...jos jednom,istina je strasno jednostavna ako hocete da je vidite...
nightingale is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#125: (2006-10-22 23:11)
...malo ste ga...zatupili...ko voli u pedu-u redu...ko ne voli...opet u redu...ajd zakljucavaj...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Neo-n
#126: (2006-10-23 02:00)
pa vidi, Gandi - svaka tema bi onda mogla da bude tako pojednostavljena - ko voli - nek`voli i dalje, ko ne veruje u ljubav nek`i dalje ne veruje, etc...

ipak, ovo je forum

4 Najtingejl - necu biti jezikolomac ako konstatujem da se najveci i sushtinski deo tvog posta mozhe primeniti na svaku temu, a ne samo na ovu, ili neku drugu iz taboo-asortimana

npr:

mene interesuje odgovor na pitanje:kako bi vam bilo da vasa razmisljanja ovde procita vas brat ili otac?I ako mi neko kaze da je to najnormalnija stvar o kojoj se razgovara u porodici,odmah mi pada na pamet sledeca scena:"...tata,a sinoc sam se j....a u d..e,bilo je super...'',pa neka mi neko dokaze da je to normalno

e sad, necu pokushavati da te ubedim da je normalno da se o ovome pricha za porodichnim stolom - jer nismo za istim
(nego na vec pomenutom Forumu, gde su ljudi u principu inkognito, sem ako drugachije ne zhele)

i dalje - da li zbog bojazni da mu post ne prochita neko od uzhe familije neko treba da odustane od iznoshenja mishljenja o "regular" sexu? ... ili o gay tematici? ... ili o sponzorisanju? ... ili - etc ?

#127: (2006-10-23 16:02)

Priznajem,
ja sam jedna od onih što su čitali ovu temu a nisu izneli mišljenje

Dakle, eo mišljenja: ne znam da li žene vole analni sex, nisam nikada ni jednu pitala (a možda sam trebala ).

Al' što volim da čitam ovu temu le le..... masa mojih ljubimaca je postovala i priznajem da mi je omiljeno štivo......uvek se lepo zabavim. Evergrin, šta drugo.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
chorba
#128: (2006-10-23 16:20)
ne vole ali ne smedu da priznadu, a muski? Pa ja ne volem ali recimo da se trudim da razumem one koji vole, samo... sta ce im onda uopste zene? Mislim... ako je stvar u analnom sexu (citaj u dupetu). Ako je pak stvar u tome da ne znas vise sta bi i gde bi sa njom od silne ljubavi ( i sobom) onda... u pedu...
chorba is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#129: (2006-10-23 18:54)
po i100j logici - koj` tje T RiBtza kad imash DesanQ??

( jeRRbo - a.co è stwar u pomeran.yu napred-nazad - mozhesh to i sam, zar ne? )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#130: (2006-10-24 08:30)
po istoj logici mozes i prstom da ebes uvo..i tu ima puno nervnih zavrsetaka..i uzitak je WOOOW..
e sad..ako svoj prst trpas u svoje uvo, onda je to masturbacija..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
total: 181, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis