da li zene vole analni sex?
...i tako kusur dana "jahanja" na istom talasu...
Zasto je tako tesko reci "volim/ne volim - svidja mi se/ne svidja mi se - privlaci me/ne privlaci me" bez da je za to potreban neki filozofski argumenAt ???
Nego joCk, duvajmo iz supljeg u prazno!
Znate sta je meni upadljivo? - Upadljivo mi da je ova tema "hot" bez da je maltene iko konkretno izneo neki stav. Zasto li? Zasto li je toliko interesantno prevrtati prazninu iz praznine, kada smo navodno svi normirani po YUS-u! I zasto se toliko plasite icega, ma bilo cega sto iskace iz norme "klasicnog heterosexualnog akta" ?
Shvatite konacno i definitivno (tj. ne morate meni verovati, nego uzmite lepo neku strucu literaturu pa se inforimisite) da jedan klasican heterosexualni akt ne zadovoljava kriterijume normiranja od kojih bi moglo da se polazi u kategorizaciji "normalno/anormalno" kada je rec o sexualnosti! I da svako ko ne preferira misionarski akt nije ama ni malo nenormalniji od onih koji ga preferiraju! I da, prestanite konacno sa tim klisHejima pedera, swingera i ostalih sexualno dezorientisanih, jer je vise nego primitivno!
I da, neopisivo me nervira stav : ja sam merilo! Ja nisam merilo za nikoga, osim za sebe i u vrh glave za onoga sa kim upraznjavam taj sex, ali izvan toga za nikoga vise!
I smatrati nekoga kome se ne "dize" na ono na sta se meni "dize" automatski covekom manje vrednosti je za mene ne samo primitivno, nego izvor primitivizma!
triViALna is no longer member of Romance Cafe