Romance Cafe forums

All forums

da li zene vole analni sex?  

views: 47301, replies: 181 LOCKED
total: 181, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-12 10:36
dali zene vole analni sex,,
neke uzivaju u njemu, a neke samo bi da probaju,,,
vocko30 is no longer member of Romance Cafe
page: 18
#171: (2007-06-04 22:02)
Jednom rekoh na ovoj temi ; da je iole poshtovanja prema zzenskom rodu ovde, ovakva tema nikada ne bi ugledala svetlo dana.

Niti sam puritanac niti imam predrasuda o bilo chemu shto se deshava unutar 4 zida. Shto neko reche ovde: ``Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše svakim dahom...``

Uskoro ochekujem da se pojavi paralelna tema , naravno da bi bila u skladu sa tekovinama emancipacije , pod nazivom : Da li mushkarci vole da ih neko trpa u bulju?

Ochekujem da se jave svi oni sa malim ``budalama`` kojima je analni sex jedina opcija u kojoj mogu da utripuje da im je ``budala`` normalne velichine.

Ako se tema uskoro ne pojavi , postavitju je ja. BAsh da vidim te vajne jebache...

(Forum ne pamti ovoliko prostote s moje strane, ali tje mi isti oprostiti jer mi tema ide na ``budalu`` od prvog susreta sa istom)

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2007-06-04 22:04

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#172: (2007-06-04 22:06)
.......... ...... .....
ca blues (male, 36)
#173: (2007-06-05 16:13)
Dream Raider:

Niti sam puritanac niti imam predrasuda o bilo chemu shto se deshava unutar 4 zida.

Shto neko reche ovde: ``Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše svakim dahom...``

drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#174: (2007-06-07 14:22)

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2007-06-07 14:22

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#175: (2007-06-07 14:35)
sve se nešto misliiim breee...
Eshaton (male, 99)
Please note: VIP members do not see advertising
#176: (2007-06-07 17:13)
Ja da se pitam ja bih zabranio normalan sex!Ako se pitate zašto,reći ću vam!Zato što je demode.Ceo svet se krka u ljubicu,a mi glumimo balkance!!!Nećemo nikad tako stići u Evropu.To vam je drage moje i drage moje nešto što se zove napredak.Bez napretka nema boljitka.Fircanje u bulju se uvuklo u sve pore društva u svetu,samo mi glumimo i dalje tradicionaliste.Ne može tako!Moramo da pratimo trendove u svetu.U krajnjem slučaju biće manje abortusa ali i više tetka Side.Ali nema veze sida je in.Samo, od kako pratim ovu vrlo zanimljivu buljašku temu,nije mi jasno da li se dotična pere pre paranormalnog odnosa ili ide svojim prirodnim tokom(ono pranje samo o crveno slovo i za veliki državni praznik? ).Prema tome s guzom u svet,napred.
Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
#177: (2007-06-07 17:15)
Dream Raider: Jednom rekoh na ovoj temi ; da je iole poshtovanja prema zzenskom rodu ovde, ovakva tema nikada ne bi ugledala svetlo dana.

Niti sam puritanac niti imam predrasuda o bilo chemu shto se deshava unutar 4 zida. Shto neko reche ovde: ``Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše svakim dahom...``

Uskoro ochekujem da se pojavi paralelna tema , naravno da bi bila u skladu sa tekovinama emancipacije , pod nazivom : Da li mushkarci vole da ih neko trpa u bulju?

Ochekujem da se jave svi oni sa malim ``budalama`` kojima je analni sex jedina opcija u kojoj mogu da utripuje da im je ``budala`` normalne velichine.

Ako se tema uskoro ne pojavi , postavitju je ja. BAsh da vidim te vajne jebache...

(Forum ne pamti ovoliko prostote s moje strane, ali tje mi isti oprostiti jer mi tema ide na ``budalu`` od prvog susreta sa istom)

ja sam je otvorila al je izbrisashe
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#178: (2007-06-07 17:18)
18 ............. a samo jedan dobar obrisan post
ridgewaysunset (female, 27)
#179: (2007-08-15 13:09)
sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
triViALna
#180: (2007-08-15 15:05)
pojma nemamo!
za ovu konstataciju nam je trebalo 3 godine - buaaaaaaaaaaaaa gori smo/ste od evropskog parlamenta!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 181, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis