Romance Cafe forums

All forums

da li zene vole analni sex?  

views: 47409, replies: 181 LOCKED
total: 181, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18  19  last page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-12 10:36
dali zene vole analni sex,,
neke uzivaju u njemu, a neke samo bi da probaju,,,
vocko30 is no longer member of Romance Cafe
page: 19
Please note: VIP members do not see advertising
Neeroon
#181: (2007-09-17 15:21)
da li zene vole analni sex?
Kroki: Ja da se pitam ja bih zabranio normalan sex!Ako se pitate zašto,reći ću vam!Zato što je demode.Ceo svet se krka u ljubicu,a mi glumimo balkance!!!Fircanje u bulju se uvuklo u sve pore društva u svetu,samo mi glumimo i dalje tradicionaliste.Samo, od kako pratim ovu vrlo zanimljivu buljašku temu,nije mi jasno da li se dotična pere pre paranormalnog odnosa ili ide svojim prirodnim tokom(ono pranje samo o crveno slovo i za veliki državni praznik? ).Prema tome s guzom u svet,napred.

Umalo da umrem od smeha...on je ma ko bio...

Jeste glupa tema,ali opstaje koliko god. vec i uvek ima interesantne komentatore,ma kako se deklarisali........znachi chim ne shkodi mora da prija...Ili bar prija smeh..I Dream je u pravu,ali na njegov post bi mogli glas da dignu ovi sa preko 18 cm,a sve kako bi i njima bilo omoguceno bezbrizzno analiziranje...A tek crnci koji se deklarishu kao Srbi pravoslavci..Raznih nas ima i i iz raznih uglova valja meriti svaku rech,pa tako i temu...

Ili mozze i pitanje: sa koliko cm je bezbolno,a sa koliko treba dati i anesteziju?

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-17 15:29

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
total: 181, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18  19  last page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis