Romance Cafe forums

All forums

da li zene vole analni sex?  

views: 52417, replies: 181 LOCKED
total: 181, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-12 10:36
dali zene vole analni sex,,
neke uzivaju u njemu, a neke samo bi da probaju,,,
vocko30 is no longer member of Romance Cafe
page: 6
Mili Mali
#51: (2005-12-13 10:33)
Ček malo, citiraš zekupeku i odgovaraš njemu, a usput za licemerje ubacuješ i meni odgovor ili... žuriš?

Pitanje licemerje ili savršenstvo suprotnosti je nepostojeća dilema naravno, inače ne bi postala i opstala moj OLID.

Tačno je da SVI SVI SVI muškarci vole dobru goozu, ali ne vole svi U goozu, već... tu negde.

I ponovo kažem da ne sudim ni o kome, samo sam u jednom momentu izrazio iskreno čuđenje, a sada se više ničemu i ne čudim
Mili Mali is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#52: (2005-12-13 18:49)
z*ekane - ako nastavish slichnim tempom brisacu ti postove unedogled - veruj mi da je meni mnogo lakshe da selektujem tvoj trud i da ga brisanjem iznegiram nego tebi da smishljash gadosti...

Updated 1 time(s), Last update (Neo-n) 2005-12-13 19:09

Neo-n is no longer member of Romance Cafe
hedonist
#53: (2005-12-13 20:22)
Da li zene vole analni sex...
drjelena:
zekapeka007: Buljasica izgleda ima vezu ovde na sajtu, posto primecujem da se brisu komentari koji ismevaju njenu glupost...

... Kakvo licemerje?
Velika većina muškaraca voli guzu, a čim jedna žena prizna kako je i njoj bilo lepo ponekad, odmah je buljašica.
E, vidiš, dušo, ta ista žena samo zato što tebi nije dala, ne znači da ima vezu na sajtu. Svako od nas ima svoje mesto pod Suncem, pa i ja ... za tebe koliko vidim ima samo mesta pod krošnjom sujete ...

Sad sam i ja postao vash fan.
Ko je njemu kriv shto ne ume da chita temu?

Sve naj,naj.
hedonist is no longer member of Romance Cafe
Mili Mali
#54: (2005-12-13 21:42)
Ja sam na vreme shvatio da je moj OLID oooozbiljna tema za obožavaaanjeeeee, bez obzira na izvesne razlike po pitanju doživljavanja shupak-sahibija i njihove uloge u životu i radu jedne gotovo savršene ženkičaste pojave.
Mili Mali
#55: (2005-12-14 00:50)
Ako smo se složili da neke žene IPAK vole prisustvo ničim izazvanog shupak-sahibije u svom kanalizacionom traktu, zaista ali zaista me interesuje ZAŠTO?

Kao odraz:
1. neznam šta bih više odsebeodtebe
2. kazni me kazni me bila sam nestašna
3. nečeg sasvim ličnog (like a tvrdastolicakadsambilamala)
Please note: VIP members do not see advertising
Waliyant
#56: (2005-12-15 04:40)
Mili Mali: Ako smo se složili da neke žene IPAK vole prisustvo ničim izazvanog shupak-sahibije u svom kanalizacionom traktu, zaista ali zaista me interesuje ZAŠTO?

Kao odraz:
1. neznam šta bih više odsebeodtebe
2. kazni me kazni me bila sam nestašna
3. nečeg sasvim ličnog (like a tvrdastolicakadsambilamala)

...ne znam zashto je neophodno ovakvo pitanje pretvoriti u degute temu - ko zheli simpozijum o digestivnom traktu neka otvori poseban topic...
...
naravno, uvek se nadje neki pametnjakovic da smara raznim deskripcijama... blah...
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
Sasko
#57: (2005-12-15 09:34)
drjelena:

... govorim isklljučivo u svoje ime .............

... mada znam jednu ženku osobu kojoj je uvek fenomenalno ...

Mogu li da znam ko je ta zenska osoba

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2006-01-26 03:43

Sasko is no longer member of Romance Cafe
tosamja
#58: (2005-12-15 12:00)
Potpuno se slazem sa tvojim stavovima Jelena, i pozdravljam tvoju iskrenost. Naime, po mom misljenju, sve sto odgovara partnerima u vezi, sto prija OBOMA, sto ih uzbudjuje i doprinosi lepom cinu, treba probati doziveti i ako je zaista prijatno OBOMA, nadalje upraznjavati. Uz higijenu i poverenje, uz ogromno strpljenje i neznost, ako nema moralnih ili zdravstvenih poteskoca i taj cin moze biti lep. ako je to obostrano uzivanje i proizvodi lep osecaj kao i svi drugi nacini i/ili tehnike dostizanja uzitka, zasto se toga odricati???

Neki ce reci neprirodno, i postujuci njihovo misljenje postavljam im pitanje: Cilj polnog odnosa u prirodi je zacece. Zar nije tada i normalan odnos u neku ruku neprirodan?

Updated 1 time(s), Last update (tosamja) 2005-12-15 12:01

tosamja is no longer member of Romance Cafe
MASH
#59: (2005-12-15 12:19)
...alaJ ga glabate na ovu temu...analni sex, uglavnom trazhe mushkrci od zhena....zashto?...nemam pojma....mozhda bolje dihtuje?....ebem li ga...
MASH is no longer member of Romance Cafe
Mili Mali
#60: (2005-12-15 14:00)
MASH: ...alaJ ga glabate na ovu temu...analni sex, uglavnom trazhe mushkrci od zhena....zashto?...nemam pojma....mozhda bolje dihtuje?....ebem li ga...

Eeeee, pitanje dihtovanja se vec naslanja na starosnu strukturu lika i dela koje nameravas da obradujes kao i stepenom potrosenosti materijala iste. Samo, tu nema pravila hahaha, a sa druge strane ja sam ipak pristalica ORL, samo ako nezno bice pokazuje dovoljno entuzijazma za njam-klop-slurp.
total: 181, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.