Romance Cafe forums

All forums

Platonska ljubav  

views: 5174, replies: 84
total: 84, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-11 19:21
Platonska ljubav
Da li vam se vec dogodilo da se zaljubite u osobu sa kojom nikada niste imali fizicki kontakt?
Da li je moguce iskreno, duboko, voleti nekoga a da ta osoba nije fizicki prisutna u vasem zivotu?

"Sećaš li se Barbara
Ne ljuti se na mene što ti kažem TI
Jer TI kažem svakom koga volim
Pa maker ga samo jednom video u životu
Jer TI kažem svakom koga volim
Pa čak i ako ga ne poznajem
Seti se Barbara
I ne zaboravi nikad"
steave1973 is no longer member of Romance Cafe
page: 2
#11: (2007-03-11 22:35)
Platonska ljubav
...ti nisi ocho spavat'?...bash platonski koristish te emotikone...platonski te obozhavam...
BUKOWSKY (male, 47)
...R2D2... tidulidutidulidu... tidit... mrnjk... piiip...
triViALna
#12: (2007-03-11 22:35)
Platonska ljubav
Da li je moguce iskreno, duboko, voleti nekoga a da ta osoba nije fizicki prisutna u vasem zivotu?

Zar nije svaka predstava o ljubavi sto klizi sivim vijugama bas to - platonska ljubav?
Zar nije svaka "nemoguca" ljubav u stvari platonska ljubav?
Zar nije svaka "nezavrsena" ljubav, ljubav bez fizickog prisustva?
Zar nije svako podsecanje na ljubav jedan mozdani parazit koji se hrani iskljucivo mentalnim vakuumom?

Ponekad sam poprilicno ubedjena da je platonska ljubav jedina koja opstaje...Jedina koju "zivot" ne moze da ubije...

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-03-11 22:38

triViALna is no longer member of Romance Cafe
luiss
#13: (2007-03-11 22:39)
Platonska ljubav
Ne iskrena i prava opstaje a platonska?Pa sta sad platonski volis a ne osetis? SAnjas !
luiss is no longer member of Romance Cafe
#14: (2007-03-11 22:39)
Platonska ljubav
@Trif...
...lepo zborish...al' se postavi u date situacije...neshto mi ne pije vodu...budimo pametni, razum vlada...
BUKOWSKY (male, 47)
triViALna
#15: (2007-03-11 22:54)
Platonska ljubav
Ah, da...razum.
Razum vlada.

Rintas ti 16 sati, rintam ja 16 sati. Usput telefoniramo 5 puta zarad i zbog koordinacije "dnevnog rasporeda". OndaK dodju deca, kucici, macici, mame, tate, tetke, strine i da ne zaboravimo komsije. Btw sHa ce klopamo, kada i gde? Ko ide u kupovinu, ko iznosi smece? Pa potom obaveze socialno-drustvenog usmerenja, tusirancija dok se ti brijes, peglanje dok ti telefoniras i sve skupa padamo mrtvi u krevet...Razumno se pozdravimo, jerBO razumni smo do u kosku po ceo Bozji dan pa i noc jelte?

Razum je ubio misha...a pacovi su preziveli...

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2007-03-11 23:02)
Platonska ljubav
...znash li naravouchenije iz filma "King Kong"?..."tako prolaze zaljubljeni majmuni"... "2 beer or not 2 beer...
BUKOWSKY (male, 47)
#17: (2007-03-11 23:09)
Platonska ljubav
triViALna: Da li je moguce iskreno, duboko, voleti nekoga a da ta osoba nije fizicki prisutna u vasem zivotu?

Zar nije svaka predstava o ljubavi sto klizi sivim vijugama bas to - platonska ljubav?
Zar nije svaka "nemoguca" ljubav u stvari platonska ljubav?
Zar nije svaka "nezavrsena" ljubav, ljubav bez fizickog prisustva?
Zar nije svako podsecanje na ljubav jedan mozdani parazit koji se hrani iskljucivo mentalnim vakuumom?

Ponekad sam poprilicno ubedjena da je platonska ljubav jedina koja opstaje...Jedina koju "zivot" ne moze da ubije...

...apsolutno je moguće voleti nekoga, a da ta osoba nije fizički prisutna...sopstveno iskustvo mi je to potvrdilo...

@Bukowsky
...ja sam uvek za osećanja i ritam srca, makar to bilo i pogrešno...znaš onu "racio, racio, u govna si me bacio"...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#18: (2007-03-11 23:16)
Platonska ljubav
...sve'edno... manje boli, samo vishe smrdi...shu bi du bi duuu...
BUKOWSKY (male, 47)
#19: (2007-03-11 23:24)
Platonska ljubav
u pravu si
sd lane (male, 45)
pronadji me u predgradju........................
#20: (2007-03-11 23:38)
Platonska ljubav
...ti sh' mi ka'esh...
BUKOWSKY (male, 47)
total: 84, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis