Romance Cafe forums

All forums

Sex ili vodjenje ljubavi?  

views: 36536, replies: 331
total: 331, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 34
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-17 09:46
Sta je po vama razlika izmedju "vodjenja ljubavi" i "sexa"? Gde je granica izmedju ta dva?
steave1973 is no longer member of Romance Cafe
page: 11
#101: (2007-08-11 15:58)
Pitanje o granici izmedju ta dva je samo po sebi nonsens.A josh vetji truditi se tachno i precizno odrediti razliku.To je kao retji - jedem sarmu, ali meso jedem iz jednog, a kupus iz drugog tanjira.
vrhunska riba (female, 25)
persej1
#102: (2007-08-11 16:15)
vrhunski , nema sta!!!
persej1 is no longer member of Romance Cafe
#103: (2007-08-13 13:28)
Sve vam je to isto samo drugi naziv hahahha !!!!! malena_KV komsinice sta ima gde si u kv??? svrati na pice u Red caffe !!! poz nes !!!!!
neskekv (male, 25)
zivot je zezanje :)
Gandalf
#104: (2007-08-13 18:58)
... ...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#105: (2007-08-13 19:05)
Gandalf: ... ...

Neche te to izvaditi vecheras...glavobolja je klasichna zenska fora
betty blue II (female, 37)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
Please note: VIP members do not see advertising
#106: (2007-10-09 15:01)
zapravo ne postoji granica, vodjenje ljubavi jeste sex i vica verse...zabluda je misliti da eto ako nekoga volish i kreshete se onda je vodjenje ljubavi a ako je sa nepoznatim onda je sex...mislim sladoled je i onaj na shtapitju i onaj u kuglama right?...no valjda moraju postojati one "ah kako je pun mesec da li sada sheta kraj reke" dushe...kvazi emotivne koje bi sve da svedu na neki suptilan i emotivni nivo pa i banalnost kao shto je sex...sex svakako mozhe biti spiritualni dozhivljaj ili ne znam vanchulna spoznaja lepote postojanja...al to nije nuzhno vezano za ljubav...sex je vodnjenje ljubavi i svi merlini i plavi orkestri ovog sveta ne mogu me ubediti u razliku izmedju ta dva pojma (:
ratlook (male, 25)
...we are eternal....all this pain is an illusion....
kisna glista
#107: (2007-10-09 17:10)
Vecita dubioza.. sta je starije pile ili jaje....
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#108: (2007-10-09 17:25)
..sve je to iz ljubavi,a da li prema drugima ili prema sebi , kome je to vazzno ili ko pita uopshte... obichno se pitanja namecu posle... pa otuda i ova vrsta tema i polemike...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
kisna glista
#109: (2007-10-09 20:30)
Ok.. hajd da prodiskutujem na temu.. ipak mi je zapala za oko...

Sex... fenomenalan dozivljaj koji iznova i iznova zelim da ponavljam jer kao droga struji mi venama ta zelja za vrhunskim zadovoljstvom.

Vodjenje ljubavi... osecanje bliskosti sa dragom osobom gde se kvalitet samog dogadjaja stavlja u drugi plan u odnosu na emocionalno stanje duha u trenutku.

Epilog: postoje osobe koje nas privlace iz ciste pozude, strasti (ukoliko smo sposobni da istu dozivimo).. i osobe koje su nam u srcu za koje se emotivno vezujemo i sam cin nas cini neizmerno bliskima..

... kada jedem sladoled na stapicu.. dobijam samo sladoled.. kada je u kornetu dobijam i kornet...

Misljenja su razlicita baz zato smo svi prelepi u svom pokusaju da se slozimo... ili toliko razlikujemo u svojim slicnostima....
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#110: (2007-10-09 22:49)
a na shtapitju - premija (:

elem ne slazhem se no mislim da je sve shto podrazumeva ljubav krajnje subjektivno...razlikujemo u slichnostima? wtf?
ratlook (male, 25)
...we are eternal....all this pain is an illusion....
total: 331, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 34
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last