Romance Cafe forums

All forums

STA ZENE ZELE???  

views: 7593, replies: 194
total: 194, displayed: 10, page: first page previous page ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19  20  last page last page of 20
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-19 12:07
STA ZENE ZELE???
ZENEEEEE IMATE ZELJE?? OSTVARLJIVE ILI NE!!
NIJE NI VAZNO,UPISITE OVDE SVOJE ZELJE,MOZDA VAM SE I OSTVARI!!

A MOMCI,AKO NEMATE STA PAMETNO RECI NEMOJTE DA RUZITE OVU TEMU!!
ILI MOZDA BAS VI ZNATE STA ZENE ZELE??

ps-ako tema vec postoji brisite me!

bezimena is no longer member of Romance Cafe
page: 20
Ali
#191: (2007-05-01 08:10)
STA ZENE ZELE???
Rešio bogougodnik da mre pa lepo legao u vetkre i približava se zelenim poljima kad li mu se javi sam dobri Bogy i kaže. Celog života si živeo asketski, pravično i smerno, tako da si i neke svece ponizio verom i ljubavlju (u moj lik i delo, ali to nije izgovorio prim. prev,). Imaš pravo na jednu žeju pre smrti, lično tje je ispunim.

Voleo bih da vidim Ameriku, reče umirući, samo da se prošetam ulicom Burbon, popijem skivi i kraj...ALI... plašim se leta kao i plovidbe, nego... ako bi mogao za mene da izgradiš jedan most do tamo da se lepo odvezem.

Zajebi frajeru (reče Bogy), nego aj poželi nešto drugo, brzo dok se ne predomislim.

OK reče samrtnik, reci mi ŠTA ŽENE ŽELE, ako ti je to lakše.

Sa koliko kolovoznih traka treba da bude onaj most? upita Bogy...

P.S. fazon je truba, ali poenta je kristalno jasna... čini mi se...

Updated 1 time(s), Last update (Ali) 2007-05-01 08:12

Ali is no longer member of Romance Cafe
#192: (2007-05-01 12:16)
STA ZENE ZELE???
Neznam.......? Voleo bihda znam...?
Ustvari znam.....?
Pa vole ono sto .......?
NONENAT PAZNJE.... dasu iznad muskarca i da us uvek upravu i ako potajno u sebi duboko znaju da nisuu ali zenski ponoss...

Updated 2 time(s), Last update (romantik038) 2007-05-01 12:20

romantik038 (male, 41)
Sta bude bice
Please note: VIP members do not see advertising
bezimena
#193: (2007-05-01 13:24)
STA ZENE ZELE???
Ali: Rešio bogougodnik da mre pa lepo legao u vetkre i približava se zelenim poljima kad li mu se javi sam dobri Bogy i kaže. Celog života si živeo asketski, pravično i smerno, tako da si i neke svece ponizio verom i ljubavlju (u moj lik i delo, ali to nije izgovorio prim. prev,). Imaš pravo na jednu žeju pre smrti, lično tje je ispunim.

Voleo bih da vidim Ameriku, reče umirući, samo da se prošetam ulicom Burbon, popijem skivi i kraj...ALI... plašim se leta kao i plovidbe, nego... ako bi mogao za mene da izgradiš jedan most do tamo da se lepo odvezem.

Zajebi frajeru (reče Bogy), nego aj poželi nešto drugo, brzo dok se ne predomislim.

OK reče samrtnik, reci mi ŠTA ŽENE ŽELE, ako ti je to lakše.

Sa koliko kolovoznih traka treba da bude onaj most? upita Bogy...

P.S. fazon je truba, ali poenta je kristalno jasna... čini mi se...

LOSE TI SE CINI ..........

Updated 1 time(s), Last update (bezimena) 2007-05-01 13:25

bezimena is no longer member of Romance Cafe
#194: (2007-05-01 17:48)
STA ZENE ZELE???
AKO TAKO KAZESS NEKA.......
romantik038 (male, 41)
Sta bude bice
total: 194, displayed: 10, page: first page previous page ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19  20  last page last page of 20
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.