Romance Cafe forums

All forums

Malo matematike...  

views: 11994, replies: 212
total: 212, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 22
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-30 10:29
Malo matematike...
Zanima me nesto...
Kada zenu pitaju sa koliko njih je spavala, ona ce reci ( slagati ?!) sa 4-5, dok se muskarci razbacuju ciframa poput 20.30...pa do besvesti.
Pa zaboga!
Koga oni to onda...hm...vole?

I koja je uopste normalna-prihvatljiva "cifra"???
Sta vi odgovarate na ovo pitanje i sta je istina??

Hocu cifre. Istinite.
plava (female, 32)
...love is a strange thing - just when u think u know how to use it it s gone...
page: 13
#121: (2007-09-04 15:07)
Malo matematike...
stisla sam se.....pa shta.....

--------------------------------------------------------

pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#122: (2007-09-04 15:15)
Malo matematike...
ma ok je...vazno da si se razmnozila..pa sad moz' da odahnes...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
VIPgirl
#123: (2007-09-04 15:17)
Malo matematike...
11 i potraga za "pravim" se nastavlja..
VIPgirl is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#124: (2007-09-04 15:20)
Malo matematike...
..ne kvari tako lepu cifru 11..pravih retko,a krivih cesh pre da nadjesh...

..da sam se zaustavio na 011 gde bi mi bio kraj..kako zzivot ume da bude surov..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#125: (2007-09-04 15:20)
Malo matematike...
skupi snagu....pravi je tek 160ti.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
Please note: VIP members do not see advertising
Vronsky

VIP
#126: (2007-09-04 15:21)
Malo matematike...
Jel ono nula moze biti pozitivna ... ?
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Neeroon
#127: (2007-09-04 15:23)
Malo matematike...
..ma ne..care..

gde da nadje toliko i da im ukazze chast...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#128: (2007-09-04 15:31)
Malo matematike...
Vronsky: Jel ono nula moze biti pozitivna ... ?

jedna nula.. ..tesko..
al vise nula..moze..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Vronsky

VIP
#129: (2007-09-04 15:37)
Malo matematike...
Samo sebe u nule racunati mogu ...
Thks, anyway ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
triViALna
#130: (2007-09-05 01:22)
Malo matematike...
Neeroon:

Konkretno..ova mozze HIV da zaradi samo od jednog,a ova mozze isti da navuche i umre,a da ne zna ko je ubica.....Prva ce znati zashto i zbog koga ide od nas,a druga ce biti zzrtva SAVRSHENOG UBISTVA...

Pa ako cemo o HIV-u, ondaK preostaje samo da pre svakog sexa, da l' sa jednim i istim ili koji nam se nadje pri ruci lepo prosetamo do prvog doce, uradimo test, i odmaK nakon toga odradimo taj sex moleci se pri tome da nas je faza inkubacije zaobisla. Hocemo ipak skroUz na siguricu ondaK uracunamo i fazu inkubacije, zavezemo doticnog dobrovoljca min. mesec dana za radijator, odvedemo do doce, proverimo i overimo i ondaK izvolimo na prosiravanje horizonta sexualnog radnog staza, naravno pre toga odradimo kompletnu FAQ listu kontraceptivnih podviga i pod uslovom da ondaK jos neko ima volje na bilo sta, pasce i neki sex...valjda.
Zezam se, a u stavri uopste nije za zezanje ako se udubimo u taj HIV problem onako istinski...

Nego, kako god neko (ili niko) kalkulisao te riziko faktore inih bolesti, ovde je, cini mi se, ipak prvenstveno rec o mentalitetu poznatom pod "like a virgin" & "like a ober-yebacH". I Fala Bogu, moZ se laze na tone u plusu i minusu, pa kako kome volja. Sve u svemu, meni takva pitanja nisu postavljali, pa nisam mnogo mozgala o "prihvatljivosti" – svaki je bio zadnji, koji nije bio prvi!

U stvari mi je smesan taj izopaceni pristup sexu pod kisobranom nekog utripovanog morala. I uvek iznova zateknem sebe u cudu koliko se taj sex potencira u zivotu. I gde mu je mesto i gde mu nije – svugde se utrpa! Pa mi dodje da prosirim dimenziju sexualne ugrozenosti exponencijalno! Da, onako ograniceno gledajuci u sklopu ove teme sex je samo sex, ni manje, ni vise od toga. Niko ovde nikoga nije pitao ko je koga i da li je voleo, nego ko se je sa koliko njih sexao, o voljenju nek pise ko Oce u dnevnik, jelTe!

I da, sex ne ukljucuje a priori sve te silne emotivno-zamrsene zavrzlame od ljubavnih slepih ulica - ni kod muskarca, ni kod zene. Ko tvrdi suprotno - laze! - ajde mene manje vise, al' sebe 100%. Druga je stvar sto je nekome emocionalni kick toliko primaran da ne pronalazi satisfakciju u cistoj akrobatici...

I tako, sve u svemu svaki broj je relativan da relativniji ne moZ biT, pa i broj 1!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 212, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis