Neeroon:
Konkretno..ova mozze HIV da zaradi samo od jednog,a ova mozze isti da navuche i umre,a da ne zna ko je ubica.....Prva ce znati zashto i zbog koga ide od nas,a druga ce biti zzrtva SAVRSHENOG UBISTVA...
Pa ako cemo o HIV-u, ondaK preostaje samo da pre svakog sexa, da l' sa jednim i istim ili koji nam se nadje pri ruci lepo prosetamo do prvog doce, uradimo test, i odmaK nakon toga odradimo taj sex moleci se pri tome da nas je faza inkubacije zaobisla. Hocemo ipak skroUz na siguricu ondaK uracunamo i fazu inkubacije, zavezemo doticnog dobrovoljca min. mesec dana za radijator, odvedemo do doce, proverimo i overimo i ondaK izvolimo na prosiravanje horizonta sexualnog radnog staza, naravno pre toga odradimo kompletnu FAQ listu kontraceptivnih podviga i pod uslovom da ondaK jos neko ima volje na bilo sta, pasce i neki sex...valjda.
Zezam se, a u stavri uopste nije za zezanje ako se udubimo u taj HIV problem onako istinski...
Nego, kako god neko (ili niko) kalkulisao te riziko faktore inih bolesti, ovde je, cini mi se, ipak prvenstveno rec o mentalitetu poznatom pod "like a virgin" & "like a ober-yebacH". I Fala Bogu, moZ se laze na tone u plusu i minusu, pa kako kome volja. Sve u svemu, meni takva pitanja nisu postavljali, pa nisam mnogo mozgala o "prihvatljivosti" – svaki je bio zadnji, koji nije bio prvi!
U stvari mi je smesan taj izopaceni pristup sexu pod kisobranom nekog utripovanog morala. I uvek iznova zateknem sebe u cudu koliko se taj sex potencira u zivotu. I gde mu je mesto i gde mu nije – svugde se utrpa! Pa mi dodje da prosirim dimenziju sexualne ugrozenosti exponencijalno!

Da, onako ograniceno gledajuci u sklopu ove teme sex je samo sex, ni manje, ni vise od toga. Niko ovde nikoga nije pitao ko je koga i da li je voleo, nego ko se je sa koliko njih sexao, o voljenju nek pise ko Oce u dnevnik, jelTe!
I da, sex ne ukljucuje a priori sve te silne emotivno-zamrsene zavrzlame od ljubavnih slepih ulica - ni kod muskarca, ni kod zene. Ko tvrdi suprotno - laze! - ajde mene manje vise, al' sebe 100%. Druga je stvar sto je nekome emocionalni kick toliko primaran da ne pronalazi satisfakciju u cistoj akrobatici...
I tako, sve u svemu svaki broj je relativan da relativniji ne moZ biT, pa i broj 1!