Mislim da me nisi shvatio u glavnoj poJenti.
Ono sto mnogi podrazumevaju ili pokusavaju kroz sex da nadoknade je ono sto se kroz sex ne moze nadoknaditi. I ne omalovazavam znacaj sexa, nego ga relativiram. Relativiram basH zato sto se taj sex umece, primece i zacinjava u sve i svasta, pa mi se nekada ucini da je taj sex jedini razlog ovog bitisanja na planeti. I ne samo to, nego veoma cesto se ljudi utripuju da im status "ebo bih te rado" dodje kI neko pravo na nagradu za zivotno delo, ili nesto slicno tome...
Pisala sam vec jednom o tome, pa da se citiram...
Sex je sex - ni manje ni vise od toga! A najmanje ili nikako je sex nadoknada opsteg osecaja zadovoljstva! Orgazam nije zamena za ljubav, nije zamena za neznost, nije zamena za emotivno otvaranje, nije zamena za privrzenost, nije zamena za prisnost, nije zamena za pripadanje, nije zamena za osecaje bilo koje vrste (osim sexualnih) i na kraju krajeva pod sigurno ni za prijateljstvo!
I jesamo ovo sve radikalno izdvojila bas zbog toga sto ne smatram da je sex neophodno vezan za emocije ili uopsteno za ljubav, ali ih bas zbog toga pogotovu ili nikako ne moze nadoknaditi!
P.S. Prvi nikada nece biti toliko bitan kao zadnji, jer da jeste, ostao bi zadnji !