Romance Cafe forums

All forums

Malo matematike...  

views: 13824, replies: 225
total: 225, displayed: 10, page: first page previous page ... 6 7 8 9 10 11 12 13  14  15 ... next page last page of 23
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-30 10:29
Malo matematike...
Zanima me nesto...
Kada zenu pitaju sa koliko njih je spavala, ona ce reci ( slagati ?!) sa 4-5, dok se muskarci razbacuju ciframa poput 20.30...pa do besvesti.
Pa zaboga!
Koga oni to onda...hm...vole?

I koja je uopste normalna-prihvatljiva "cifra"???
Sta vi odgovarate na ovo pitanje i sta je istina??

Hocu cifre. Istinite.
plava (female, 32)
...love is a strange thing - just when u think u know how to use it it s gone...
page: 14
Neeroon
#131: (2007-09-05 01:35)
Malo matematike...
Volis da kakish k'o pingvinka,gora si od mene..

Bicu kratak shto inache nisam.. da me ne uzimash sluchajno za rech ne daj Bozze..

Dotaklo me shto stavrno svi prichamo o sexu i tamo gde je bilo ljubavi i to lepe ili je ostala lepa uspomena i time banalizujemo i to lepo..

Kada sam prvi put bio sa prostitutkom kod Mauzera u Bijeljini inache moldavka da umresh od tuge shto nece da se uda josh..shvatish da je stvarno glupost razmishljati o sexu kako vec vecina mushkaraca razmishlja..Izredjala se ekipa budala od nas 9-10 za nekih 6-8 sati ko bi ga sad znao precizno..Kako sam se ja osecao usrecen,ko posran golub,tako se i ona osecala i stvarno treba razmisliti o tome kako izbeci sex iz glava i meshati sa nekim ko ti treba koga bi samo da dodirnesh,pomirishesh....

Usput znao sam da bih ti bio drugi...
Pamte se prvi i poslednji kao..i to je jadna mushka zabluda...mozzda kod nimfomanki,njima je uvek lepo da ne mogu da se odluche s kim je bilo loshije...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#132: (2007-09-05 01:52)
Malo matematike...
Mislim da me nisi shvatio u glavnoj poJenti.

Ono sto mnogi podrazumevaju ili pokusavaju kroz sex da nadoknade je ono sto se kroz sex ne moze nadoknaditi. I ne omalovazavam znacaj sexa, nego ga relativiram. Relativiram basH zato sto se taj sex umece, primece i zacinjava u sve i svasta, pa mi se nekada ucini da je taj sex jedini razlog ovog bitisanja na planeti. I ne samo to, nego veoma cesto se ljudi utripuju da im status "ebo bih te rado" dodje kI neko pravo na nagradu za zivotno delo, ili nesto slicno tome...

Pisala sam vec jednom o tome, pa da se citiram...

Sex je sex - ni manje ni vise od toga! A najmanje ili nikako je sex nadoknada opsteg osecaja zadovoljstva! Orgazam nije zamena za ljubav, nije zamena za neznost, nije zamena za emotivno otvaranje, nije zamena za privrzenost, nije zamena za prisnost, nije zamena za pripadanje, nije zamena za osecaje bilo koje vrste (osim sexualnih) i na kraju krajeva pod sigurno ni za prijateljstvo!
I jesamo ovo sve radikalno izdvojila bas zbog toga sto ne smatram da je sex neophodno vezan za emocije ili uopsteno za ljubav, ali ih bas zbog toga pogotovu ili nikako ne moze nadoknaditi!

P.S. Prvi nikada nece biti toliko bitan kao zadnji, jer da jeste, ostao bi zadnji !

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-09-05 01:55

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#133: (2007-09-05 02:03)
Malo matematike...
Dok Tebe nije bilo na ovom sajtu davno napisah: Sex je utochishte slabih ili tako nekako nekoga sam citirao,pa se ne secam..

Alo razumem ja poJentu vec mi muka da razglabam o tome,pa shta god napsihesh ja napishem svoje i usput se dotaknem nechega shto me dotaklo u tvom pisanju ako vec jeste,a ako nije ja bih Jopet pis'o..

Ne slazzem se ni s tobom u potpunosti..Slazzem se da nikako ne mozze biti kompenzacija za celokupni osecaj zadovoljstva ili dozzivljaja sebe u zzivotu u datom trenutku i momentu...

Ali ti gledas kroz prizmu svega ostalog shto je okolo vas/nas i onda si u pravu 100%, ali uglavnom sve te priche se ne odnose ni na shta drugo vec jedino na zadovoljstvo tvoje i moje i tako to mushkarci dozzivljavaju..ali i vi zzene kompenzujete neke druge stvari sex-om

Lakshe je svakom da se gleda kroz tu prizmu nego da uvrsti sex sa poslom,parama,kolima,statusom,zdravljem i svim drugim shto zzivot znachi..

Pa nikada onda niko nece biti jebach bez para,bez kola,statusa i dovoljno para da l' kesha ili na rachunu nije tako vazzno..zato ti nisi u pravu 100%....jer to nije istina jednostavno...jer ti niti iko ne mozze naci i jebacha i frajera i zdravog i bogatog i uvazzenog u jednom...shto pre shvatish bice ti zzivot lepshi...
Ne komplikuj kada mozze razumljivije i ja svrshavam u autu,skoro da bih izabrao trke i automobile,jer to mi je fetish bivshi, za ceo zzivot nego li sex......mozzda.

Kome ostane samo sex kako drugachije da ga dozzivljava nego kao shto drugi dozzivljavaju sve ovo ostalo shto sam ja pominjao...Novac vredi vishe od sexa,a deluje kao droga...niko mi ne treba ukoliko ga imam bezobrazno mnogo - e onda je stvarno i sex relativna stvar..

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-05 02:13

triViALna
#134: (2007-09-05 02:15)
Malo matematike...
(...)jer ti niti iko mozze naci i jebacha i frajera i zdravog i bogatog i uvazzenog u jednom...shto pre shvatish bice ti zzivot lepshi...

Zato impotentni /frigidne imaju jedan problem manje u zivotu jelTe?!

Zato je sexualnost valjda i prokletstvo coveka...
I zato vazi oduvek i zaveka ona "sex sells"...

Ajd' lepo smo se ispricali, vreme za horizontalu, a sutra neka nastavi neko Jopet o konkretnim brojkama...

Laku noc.

Neeroon
#135: (2007-09-05 02:21)
Malo matematike...
Isto tako onaj sa bezobrazno mnogo para nikada po prirodi stvari nece pridavati znachaj sexu kao rudar udarnik iz rudnika i za ove iz cz-a ce reci da su budale i ubice...

Niti bi se ovi menjali sa njima niti bi se i rudar jebach udarnik menjao sa bilo kim od pomenutih...

Zato su curice po dorcolu izmislile likove,shvativshi da sex ne ide uz pare i status,chak obrnuto i nashle su kompromis..na srecu muzzjaka i jebacha...
Please note: VIP members do not see advertising
#136: (2007-09-05 08:13)
Malo matematike...
...BOZE, JOS SAMO PAR HILJADA NJIH.... I SMIRICU SE... OBECAVAM !!!
vladistotel (male, 38)
Mozda ste dobili pogresan broj...ali ste dobili onog koga ste trazili !!!
triViALna
#137: (2007-09-05 08:25)
Malo matematike...
Stvarno, bRe, odavno se pitam kad ce sex postati olimpijska disciplina, pa da cepamo rekorde...

#138: (2007-09-05 08:30)
Malo matematike...
Ako postane sluchajno olimpijska disciplina...namece se pitanje koji je uzrast najpozeljniji za pochetak s treninzima ????
vladistotel (male, 38)
Mozda ste dobili pogresan broj...ali ste dobili onog koga ste trazili !!!
Neeroon
#139: (2007-09-05 09:32)
Malo matematike...
Pocnesh shto kasnije,najbolje ako imash zalasneli pubertet,pa duzze ostanesh zzeljan...

Necesh nishta propustiti..shto vishe zzena predje preko Tebe manje cesh iste ceniti i obrnuto...Shto kasnije shvatish poJentu,shto reche hiper aktivna nam 3V,duzze cesh ih voleti,tj. manje patiti....

Zato se trudim da ne postizzem veliku cifru obljubljenih kako bi moja ljubav prema princezama trajala shto duzze,jer ih ja i danas volim,cenim i poshtujem kao da su mi rod rodjeni..kao i prvog dana kada mi jedna skide mrak sa ochiju,pa se pohvali sestri od ujaka,da ko zna koja mi je po redu,kada je pomenuta pitala za utiske,pa onda i ta sestra nije odolela,a da se ne upishe u knjigu,al' kao druga...Lepi dani mog detinjstva...Lily jel' to od Mitra ili Shabana?
#140: (2007-09-05 10:02)
Malo matematike...
od Šabana..ofSkroUz...

i zamisli..kakav je to frajer biJo s onom perikom..a tek sad..onako tjelav..

kad bi on izneo cifru..svi frajeri ovde bi se ugasili...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
total: 225, displayed: 10, page: first page previous page ... 6 7 8 9 10 11 12 13  14  15 ... next page last page of 23
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last