Romance Cafe forums

All forums

Malo matematike...  

views: 11997, replies: 212
total: 212, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 22
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-30 10:29
Malo matematike...
Zanima me nesto...
Kada zenu pitaju sa koliko njih je spavala, ona ce reci ( slagati ?!) sa 4-5, dok se muskarci razbacuju ciframa poput 20.30...pa do besvesti.
Pa zaboga!
Koga oni to onda...hm...vole?

I koja je uopste normalna-prihvatljiva "cifra"???
Sta vi odgovarate na ovo pitanje i sta je istina??

Hocu cifre. Istinite.
plava (female, 32)
...love is a strange thing - just when u think u know how to use it it s gone...
page: 15
Neeroon
#141: (2007-09-05 10:10)
Malo matematike...
..da je pre skinuo periku,pre bi se i razveo od Goce..

..zemljak moj..ma jok nisu to neke cifre,ali su udarci tj. bodovi prepoznatljivi...kod njega pjevac'ce kod drugih glum'ce , a kod nas 'obichnih' ima svakojakih,pa i iz njegovog harema,shto ce retyi mozzda je anonimnost bolji nacin za zzivot svakako....eto ko bi rekao da na forumu rc-a mozzesh naci takve bisere kakve ste vi zzene koje ovde obitavate...pa tajnu rc-a kao zenicu oka svoga...blago neizmerno..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#142: (2007-10-20 01:53)
Malo matematike...
Nema prihvatljive cifre, o tome ne bi trebalo ni da se prica. Nije bitan kvantitet, nego kvalitet. Samo primitivci broje.Zene su ravnopravne sa muskarcima i uzasavaju me ti sabloni da zena treba da ima sto manje muskaraca.Ako, hipoteticki, 40 muskaraca sa kojima je spavala cini zenu kurvom, onda 40 devojaka sa kojima je spavao cini muskarca muskom kurvom! Pa valjda smo odmakli malo od srednjeg veka!!!!!
dona (female, 25)
Kako izgleda macka u kandzama lava?
Baksuz
#143: (2007-10-20 01:57)
Malo matematike...
a sta je sa nama koji smo bili samo sa jednom zenom? sta smo mi? monasi? kakve veze ima broj sa zanimanjem. kurvarluk je castan posao kao i svestenicki poziv, naravno ako je legalan oporezovan i medicinski pokriven. nisam bas kompLetentan ali mislim da se i u bibliji kurvarluk dosta priblizio Isuseku? neeee?
Baksuz is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#144: (2007-10-20 02:14)
Malo matematike...
dona:.Ako, hipoteticki, 40 muskaraca sa kojima je spavala cini zenu kurvom, onda 40 devojaka sa kojima je spavao cini muskarca muskom kurvom! Pa valjda smo odmakli malo od srednjeg veka!!!!!

Ma jesmo bRe - 40 je sica nevredna nekog akcentuiranog spominjanja-nja!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
a15d14j27
#145: (2007-10-20 23:36)
Malo matematike...
prihvatljiva cifra.....hm.....pa do 100 evra !
a15d14j27 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#146: (2007-10-20 23:38)
Malo matematike...
da dash.....ili da ga primish.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
kisna glista
#147: (2007-10-21 01:22)
Malo matematike...
Niske strasti u pokusaju...

Brojka.. cifra.. velicina, obim.. dubina poniranja.. sve se svelo na prostu matematiku, mehaniku, nesto fizike i daj boze kap hemije... I koliko minuta.. po koliko puta.. svaki dan.. 7 dana nedeljno.. Kvantitet iznad kvaliteta.. Recke i reckice..

Pokusaj da se nadoknadi propusteno vreme (u brojcanim vrednostima ponovo)... A neke se stvari jednostavno ne mogu meriti...
Kurvarluk naspram transparentnosti, otvorenosti umova, emancipacije, novonastalih kultura...

... Sve moze za 100 maraka....
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#148: (2007-10-21 01:52)
Malo matematike...
heh bez uvrede ali ova tema deluje kraaaajnje tinejdzherski...mislim kome nije jasno da zhivimo u patrijarhalnom drushtvu?...zhena treba da zna da kuva da pere pegla itd i naravno da bude "shto nevinija"...zatim kakve veze ima to sa ljubavlju?...po toj logici prostitutke su sasvim nesposobne da vole?...i na kraju vrhunac "prihvatljiva cifra" heheh doooobra fora...recimo da upoznam devojku za koju znam da se kresnula s dva lika i recimo da poznajem ta dva lika i recimo da znam da su obojica nevidjeni dzhiberi...eto tad nije prihvatljivo ni 2...primera je beskonachno i sve je tako relativno...pokushavati ljubav sex sretju mrzhnju i tako tooo "ucifrati" je u najmanju ruku nezahvalno
ratlook (male, 25)
...we are eternal....all this pain is an illusion....
samsasvimsam
#149: (2007-10-21 14:46)
Malo matematike...
kaj tebe to zanim?zar treba priznati?
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
samsasvimsam
#150: (2007-10-21 14:57)
Malo matematike...
TI SI PANDUR?DAJ BRE SKINI SE.
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
total: 212, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis