Romance Cafe forums

All forums

MESTA KOJA NAS NE OSTAVLJAJU RAVNODUSNIM  

views: 1908, replies: 23
total: 23, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
steave1973
#1: (2007-04-01 21:51)
Iako nisam od onih koji se mogu pohvaliti da su mnogo putovali i videli svetska cuda arhitekture, krstario misticnim rekama i slicno.
Bez obzira na sve to mogu da se pohvalim sa necim drugim.
Mogu da se pohvalim osecanjem koje pojedini gradovi ili mesta ostave na mene. Dva grada su moji favoriti, iz nekog cudnog i neobjasnjivog razloga svaki na svoj nacin su ostavili upecatljiv trag u meni.
Palic i Trebinje.
Dva grada dva razlicita temperamenta, nicim ne podsecaju jedno na drugo. Palic mirno vojvodjansko mesto i Trebinje buntovnicko hercegovacko.
Palic na sebi svojstven poseban nacin u meni stvara neki mir i sigurnost. Sam pogled na jezero veoma opusta i ostavlja utisak da se na Palicu ne moze ziveti uzurbano i nervozno.
Trebinje, ono sto osetim kada ugledam Trebinje ne mogu ni da opisem. Jednostavno grad me fascinirao kada sam ga prvi put video, ljubav na prvi pogled. Mozda to ima veze sa mojim korenima koji vode iz Hercegovine, mozda je to razlog zasto favorizujem Jovana Ducica.

Interesuje me koji gradovi, mesta su na vas ostavili najaci utisak i zasto...?
Koja su to mesta, lokacije koje vas privlace?
steave1973 is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#2: (2007-04-01 22:03)
proplanak
maski (female, 38)
prvim poljupcima snove svoje ljubim.....
luna

moderator
#3: (2007-04-01 22:37)
Boka Kotorska
luna (female, 32)
Partybrejker
#4: (2007-04-02 01:04)
Karin... sve - kao na dlanu
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#5: (2007-04-02 09:07)
uh moja Lika.....ajd da stavim i sliku
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2007-04-02 09:33)
zelenika zlatibor beograd
winy (female, 28)
#7: (2007-04-02 09:45)
Ja sam vec jednom ostavio, na nekom postu, ne znam vise kom, sliko Alhambre, dvorca u Granadi... Voleo bih bar jednom da se prosetam njegovim hodnicima i vrtovima....
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
#8: (2007-06-02 12:59)
Dosta sam putovala i putujem....Rim, Pariz prelepi gradovi...Venecija mi se posebno dopala....ali moram da kazem da od svih gradova gde sam bila, najvise volim kada u svoj Beograg dolazim, i kada osetim onaj miris pun toplote i ljubavi....Nostalgija nema sta....
elena06 (female, 36)
...nemirna sam kao talas u moru, dali ces uspeti bas TI, da me smiris??
Vronsky

VIP
#9: (2007-06-02 13:07)

Da se ponovim ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
mike-leo
#10: (2007-09-29 23:12)

weekend u bordeaux-u

bordeaux lezi na zapadnoj obali francuske.grad koji postoji skoro 2000 godina svojom arhitekturom, polozajem na domak atlanskog okeana i pirinejskog masiva centar je francuske proizvodnje vina vec stolecima.
necu sada pisati o tome jer uglavnom svacija asocijacija na pominjanje ovog grada vodi ka vinu, a za to bi trebalo puno prostora i kao subjekat zasluzuje posebnu paznju.
o necemu drugom cu pisati, o necemu sto odusevljava sve svetske vinopije i gastronome skupa, i zbog cega neizostavno treba videti bordeaux, pa makar se skrenulo sa puta za konacno odrediste.sam bordeaux sa blizom okolinom ima sest pijaca sa hranom koja se slobodno moze nazvati bozanskom i tumaranje po njima u dane weekenda moze se meriti sa najodvaznijim avanturama indiane jones-a, bar kada su u pitanju ljudi koji vole , cene i uzivaju u hrani
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
total: 23, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis