Romance Cafe forums

All forums

MODERATOR-JEDINI ŽENSKI  

views: 21168, replies: 253
total: 253, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 26
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-03 17:54
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Kad bih samo mogao,
kad bi samo postojala ta opcija u meni-u...
Kad bi postojao taj aranžman u nekoj turističkoj agenciji.
Kad bi postojao takav praznik,
Za mogućnost,
Za opciju,
Za aranžman,
Za praznik...
U kome ćeš ponovo biti ovde
I videti tvoje oči
Poneki put mahnuti
Beskonačno dugo čitati
Poneki put oštro opomenuti.
Još jedan odraz
I tako u beskonačnost,
Kad nešto zaista želiš,
Onda to zasigurno i možeš...
Samo se malo potrudi
I ništa nije strašno kao što izgleda.
Nekada čudovište samo bude prividno veliko,
a u stvari je veličine miša.
Kao senka kada je sunce iza naših ledja.

Možda je malo na brzinu "sklepano" ali je od srca.Neka odavde krene ka Zeldi stotine dobrih misli i vibracija .

Updated 2 time(s), Last update (Kroki) 2007-04-03 18:07

Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
page: 10
#91: (2007-04-11 17:58)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
...charlie22
tinderstick (male, 41)
uzvodno srecem neke cudne ribe
mike-leo
#92: (2007-04-11 23:44)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
i uoste mi vise nije do muzike koju sam neprestano slusao. uhvatim sebe kako krenem da je ukljucim pa stanem u pola pokreta.ne da mi se. mislim da nije vreme , bilo koje muzike.znam ,greeny bi mi rekla potpuno drugacije....

neka ravnodusnost se uselila kod mene.vise me cini mi se i ne dodiruju neprimereni komentari i postovi.a trebali bi ,jer toliko smo pricali o tome i zakljucivali da je precutkivanje, ignorancija i pasivnost saucenistvo u zlocinu.

cudan je osecaj gubitka. iskusio sam razne. svaki se razlikuje od prethodnog i svaki osim tuge nosi ispod plasta drugacija osecanja. nekad je to seta kao lelujave zavese otvorenog prozora, nekad gorcina i bes , sazete u nemoci da se promeni nesto sto se ne da promeniti, kao sivi kamen, vekovima siban vetrom i kisom tvrdoglavo odbijajuci da se pomeri, nekada onaj poznati osecaj slatkog bola kada znas da si izgubio nesto a toliko sretan sto si imao privilegiju da te na neki volseban nacin obogati i ucini boljim, kao jutarnji zrak sunca koji nagovestava jos jedan neponovljivi , nedozivljeni dan.

greeny je otisla ne znajuci da joj mnogo dugujem...........
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
nightingale
#93: (2007-04-12 21:42)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
...a u mobilnom ostane ime. I broj. I znam da sa njega vise nece stici nista. Ali nekako mi se ne da da ga izbrisem. Ionako nemam bas mnogo njih na slovo S u imeniku. Sto bih menjao bilo sta?
nightingale is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#94: (2007-04-13 02:14)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
...da li je to noc...ili ova muzika...ali salecu me razna osecanja...uglavnom tuga...setio sam se naseg prvog susreta...i prica...jagode i alkohol...
...osvoji te neko...celim svojim bicem...i zajebe te...ode...ni ne javi se...ostavi te da se mucis,da patis,da se secas,da tugujes...i da se boris...i da upoznajes nove ljude...i da im verujes...volis...i bojis se da te ne ostave...jer ne znas koliko mozes da podnes...koliko jos uboda u srce...a ti ipak ides dalje...
...od igara igram ruski rulet...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#95: (2007-04-13 09:09)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
From: Zelda
Subject: Re: !

To: maski
Vreme: 23.02.2007. 12:24

........ bicu ja dobro, samo moram da se ubijem prvo. necu da kazzem sa kim su me poredili , i kuckam u drvo za onu sa kojom su me poredili.

nagomilalo se vishe katastrofi izbora, a znas da ja nisam sportski tip . bicu ok.

v
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
Please note: VIP members do not see advertising
maski

VIP
#96: (2007-04-13 09:16)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
e, pravila ja neki dan shnenokleee... i kazze ivanica "ja volim kad je sokich redak!"... i ja za ivanicu napravim da bude redak... ondaK sutra doshli gosti i trazzili shnenokleeee... i onda dosho (seljak mentol ljiga pichka smarach i smrad) menadzer i kazo kako nesto nije u redu sa snenoklama, kako su se DVAAAA gosta ruzzno izrazila o shnenoklamaaa jer je sokich redak i kako je jedan gost rekao da che voditi menadzera i kuvaricu na najbolje snenokle na svetu koje pripremaju po receptima njegove babe u restoranu SALASH!!!????.... jelovnik restorana salash bio je u zeleninoj knjizi kraj uzglavlja kad sam je poslednji put poljubila......

... e bash ima da pravim samo takve shnenokle uzinat! micojka kad idemo u salash?

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2007-04-13 09:18

maski (female, 38)
#97: (2007-04-13 09:59)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
MSN log 23. 03. 2007... i knedla u grlu...

S: ћaс, ћас....?
Dje s' bona?!

Z: haha
eve me na krstko. spavala, a sad sam presla tepih dijagonalno 10 uta. jedva alli presla!

S: Dobila porukicu juce?

Z: jesam ... ali kako lezim, kredita nema

S: nije bitan kredit, bitan je kredibilitet! haha

Z: au, daj ti meni ipak kredit, sa tim cu lakse. apaticna faza trenuto
a trenutak traje li traje

S: jesi li dobro?

Z: maski mi bila namenila dve karte za noc frankofonije veceras, ali nema sanse
a ja dobro....

S: steta za te karte... bas bi ti prijao izlazak...

Z: da. bila mi milica juce (pavladoljska). ulovila prve ovogodisnje jagode, ogromneeeeeeeeeeeeee. i da, ispisali me sa RC-a, brzo

S: za ovo poslednje nemam komentar....

Z: to je simbolicki cin. ne mogu ja samo da ne dolazim, kad mi dodje, moram da se ispisem

S: steta, bas mi je zao ali dobro... sta da se radi... biceo ovde na MSN?

Z: naravno mah, mah!
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
#98: (2007-04-13 13:12)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
maski:
... e bash ima da pravim samo takve shnenokle uzinat! micojka kad idemo u salash?

.....ali Suza shto je volela curetinu sa mlincima.....

lezzi ona....ja joj drzzim predavanje o tome kako je to opaka bolest...kako nema vishe zajebancije....mora ishrana da se promeni.....

pusti ona mene da odrzzim chas...a onda izbulji oke i pita....
a da me bar jednom mesechno odvedesh u Salash na mlince.....a.....

.....a konobari nose providen bele pantalone....pa se zanesem i kazzem.....dechko,divne su ti te crvene gace.....

prvo se otrgne njen uvek prepoznatljiv kikot....pa koju sekundu kasnije kada dodje sebi kazze....Miliceeeeee

S......
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#99: (2007-04-13 14:08)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
kad se samo setim one cetiri porcije sladoleda u japanskom restoranu....
vreme posta...
Romull i mica poste...
ja i ona naravno smo njupadzije koje ne poste...

ladno se zanela i posle sve one klope smazala tri porcije sladoleda i nacela cetvrtu..sve se oblizujuci , s osmehom i pogledom koji bludi u daljine..

i kako je samo slatko pocrvenela kad sam je pitala, a gde je moj sladoled...

ljubav...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
maski

VIP
#100: (2007-04-13 14:16)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI

a kad je trebala da odgovori na pitanje jel i njen aleksandar ima malu kitu
maski (female, 38)
total: 253, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 26
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis