MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Sve to ima veze sa tachkom gledishta onog ko pitanje postavlja, ko o pitanju razmislja. Da li o tome razmislja tzv. pametna i uspeshna zzena, neki ustravljeni muzzjak ili objektivni, neutralni pripovedach. Pamet. Sta je to? Brojchana vrednost IQ-a, sposobnost snalazzenja u prakticnim situacijama, tzv. emotivna inteligencija? Shta? Svako od nas (ili bar vecina ) pametan je kao delfinchic u nekim situacijama i neverovatno glup u nekim drugim.Ako ovo pitanje (uvodno) postavi tzv. "uspeshna zzena", nesto tu meni govori o njenim kompleksima... preobrazzenim kompleksima nizze vrednosti. Ako mushkarac ne mozze da se nosi sa tim sto zzena koju je izabrao oseca, zna, sto ume da kazze, a sto ju je ondaK i birao kog djav'la (ili pustio da bude izabran).
Na kraju, kompleksi... ne mislim da je iko od nas operisan od njih, mozda bi to rekao onaj objektivni, neutralni pripovedach. I mozzda bi dodao da je mulj u SIMBIOZI. U tome da ce neko nekog uciti da jacha sopstvenu odbranu prema svetu koji i ne mazi bas uvek, dok ce ona njemu skracivati preterano duge rechenice. Ili ce promeniti gumicu na slavini, jer glupacha to nije nikada radila. A sto su Lejdi Cheterli i onaj njen bastovan bili losa kombinacija, a? Dobro, dobro, znam, znam, opet ja tupim o knjizzevnosti. Aliiiii, hm, kako je onaj bashtovan cepao... ... izrazzeno logikom postavljacice teme
I ko je sada tu pametan, zzivo me zanima. I sto veza ne bi mogla da opstane? Naravno, ako ne ugushe jedno drugo. I ne urnishu... Ili neko nekog, ona njega zvocanjem, on nju ukrshtenim rechima...
Jako pametna zzena i priglup mushkarac.
Ekstremno naochit mushkarac i neugledna zzena.
Muskarac krojach i zzena ekonomista...
Ma daaaaaaaaaaaj....
Pa kakve to sve ima veze sa bilo cim?
_______________________________-
Nema veze i ima veze.
Ima veze sa mnom dok citam.
Ima veze s' Tobom dok pisukas.
Nema veza sa pamecu.
Ima veze sa "udubila sam se"
Ima veze sa "zakacila si me"
Nedostajes...awfully
Updated 1 time(s), Last update