Romance Cafe forums

All forums

MODERATOR-JEDINI ŽENSKI  

views: 21155, replies: 253
total: 253, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 26
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-03 17:54
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Kad bih samo mogao,
kad bi samo postojala ta opcija u meni-u...
Kad bi postojao taj aranžman u nekoj turističkoj agenciji.
Kad bi postojao takav praznik,
Za mogućnost,
Za opciju,
Za aranžman,
Za praznik...
U kome ćeš ponovo biti ovde
I videti tvoje oči
Poneki put mahnuti
Beskonačno dugo čitati
Poneki put oštro opomenuti.
Još jedan odraz
I tako u beskonačnost,
Kad nešto zaista želiš,
Onda to zasigurno i možeš...
Samo se malo potrudi
I ništa nije strašno kao što izgleda.
Nekada čudovište samo bude prividno veliko,
a u stvari je veličine miša.
Kao senka kada je sunce iza naših ledja.

Možda je malo na brzinu "sklepano" ali je od srca.Neka odavde krene ka Zeldi stotine dobrih misli i vibracija .

Updated 2 time(s), Last update (Kroki) 2007-04-03 18:07

Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
page: 13
#121: (2007-04-28 20:33)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
...pokusavam da suzanine reci, koje je tako razbacivala, skupim na jednom mestu...nekada smo ona i ja pisali budalastujarebicu...ako je neko zna...sada postavim na svoj blog...nesto od njenih crtica...hm...ako neko ima nesto suzanino, za cega misli da treba da ostane...neka mi posalje na charlie22yu@yahoo.com

hm....konfuzan sam i nepismen...
tinderstick (male, 41)
uzvodno srecem neke cudne ribe
Gospodin Ne
#122: (2007-04-28 22:51)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
bas mi nedostaje...
Gospodin Ne is no longer member of Romance Cafe
#123: (2007-04-28 22:53)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
...i meni... bas...
nightinwhitesatin (female, 34)
Očekujem neočekivano, moje veličanstveno dobro sada pristiže...
nightingale
#124: (2007-04-29 22:24)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
...nikad nisam video manju postelju za vecan san. Ti si stvarno bila pahuljica duso...osudjena,izgleda,da se prerano istopis na dlanu zvanom zivot. Nekako mislim da si retko onde,ne ides mi uz svu onu stariju gospodu. I sve mi se cini da kradom posecujes mesta koje si najvise volela...i da cesto svratis i ovde. Zato cu da ti kazem da mi falis...da pospes svoj carobni zeleni prah po svima nama,i da budemo pametniji i lepsi. Igraliste bez tebe je pusto. I ne svidja mi se. A sve bas,bas licno sto sam imao da ti kazem,prosaputao sam ti. U kamen. Na uho. I ako su tvoji baka i deka culi,mozda su se i nasmejali idiotu. Teci kao reka,zelena i slobodna...kroz vreme,na nekom rukavcu,srescemo se opet. Sigurno.

,B.
nightingale is no longer member of Romance Cafe
#125: (2007-04-30 07:14)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
biljka28 (female, 49)
Ako bog da zdravlja i grehe budu!
Please note: VIP members do not see advertising
Vronsky

VIP
#126: (2007-05-01 19:08)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Da, sve smo vas danas ogovarali ...
Mali zeleni pupoljak koji se probija i smeje i ja ...

Okrenuo sam se kad sam cuo pffff...
Nije bilo nikoga, ali mogao sam se zakleti da je tu ...
I pricala mi je o pecarosu koji je ostavio plovak,

onoj ruci koja popravlja traku sto i dalje visi na krstu,

dobrim drugarima koje je mnogo volela itd ...
Sve je isto, niko te nije zaboravio ...
Samo je mnogo tise ...
Rekla mi je da vas sve puno pozdravlja i zeli da budete bas onako veseli i blesavi kao sto vas pamti ...
Eto ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
triViALna
#127: (2007-05-03 02:37)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Impresije, iluzije i istine

Greeny about me...

Greshe oni koji misle da ne pada na zanose. Ona samo svesno bira duzi odsecak kruga. Ali, tako se vidi, odmah sam videla, da u stvari, stremi, ili bar zzeli onu istu tacku na kruzznici. Ili bar neku odmah do nje.

I cak i ako mi je ponekad ponekad ponekad malkice komplikovano da se probijem kroz cestar njenih misli, cak i ako ponekad ponekad ponekad mislim maaaalKice drugacije, mene su uvek radovali i golicali oni koji biraju mentalne stimulacije... zajedno sa nekim drugim stimulacijama

..................................

Ostala sam Ti duzna pricu koja tacka na kruznici i koji odsecak kruga. Mada slutim da si bila blizu...

Nisam zaboravila...ostavila sam za jednom kada me preplave mentalne stimulacije, zajedno sa nekim drugim stimulacijama...

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#128: (2007-05-03 09:07)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI

lepo je nemati plan......
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
maski

VIP
#129: (2007-05-04 21:03)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI

So if compassion becomes a weaker man's game
And nothing can be built from this
All beauty in this world has already died
What is in your heart is true,
So simple can't you see
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
maski

VIP
#130: (2007-05-04 21:13)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Under My Own Breath

This set of circumstances, be it far from normal for me. It has taught a lesson that I hoped I would never see... It makes me sick to think that your way was the one I chose to look. And it makes it hard to believe that your advice was what I once took. Show me a shred of decency and I'll show you what it's like to have a heart.
Your inability to mask your faults was clear from the start.

Don't talk to me about understanding, been a part of this for too long. Your ways are too demanding, you don't know worse from wrong.
Spent too much time preparing, perfecting what I have come to love. Your course of ulterior motives is shown now that a push has come to shove....

Where do you get off throwing propositions my way? I've worked too hard at this Secretly making an attempt at having a say, with one hand tied to the other, constantly struggling to try. Pretending to not mind your place in my life....
wishing you would die......

Always - minding - my own - problems and faults
Learning - from what - I've been shown
Never - turning- back on - what I've stood for

If there's one thing that this part of my life has taught me
It's that the best advice is never given willingly
I could sail all the seven seas, I could walk myself to death
But I know the best advice would still be said under my own breath

(izvinjavam se sto sam promenila formu originalnog texta..... uprava odobrava samo prozu )
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
total: 253, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 26
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis