Romance Cafe forums

All forums

MODERATOR-JEDINI ŽENSKI  

views: 21165, replies: 253
total: 253, displayed: 10, page: first page previous page ... 14 15 16 17 18 19 20 21  22  23 ... next page last page of 26
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-03 17:54
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Kad bih samo mogao,
kad bi samo postojala ta opcija u meni-u...
Kad bi postojao taj aranžman u nekoj turističkoj agenciji.
Kad bi postojao takav praznik,
Za mogućnost,
Za opciju,
Za aranžman,
Za praznik...
U kome ćeš ponovo biti ovde
I videti tvoje oči
Poneki put mahnuti
Beskonačno dugo čitati
Poneki put oštro opomenuti.
Još jedan odraz
I tako u beskonačnost,
Kad nešto zaista želiš,
Onda to zasigurno i možeš...
Samo se malo potrudi
I ništa nije strašno kao što izgleda.
Nekada čudovište samo bude prividno veliko,
a u stvari je veličine miša.
Kao senka kada je sunce iza naših ledja.

Možda je malo na brzinu "sklepano" ali je od srca.Neka odavde krene ka Zeldi stotine dobrih misli i vibracija .

Updated 2 time(s), Last update (Kroki) 2007-04-03 18:07

Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
page: 22
maski

VIP
#211: (2007-08-06 17:15)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
maski

VIP
#212: (2007-08-06 23:01)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
#213: (2007-08-06 23:21)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#214: (2007-08-10 00:46)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
a prkos se rascvetao...i kao da se od njega zamor cuje..." ja hocu kako ja hocu"...
ako..i treba...
a i ne treba..
sebicno..ali..eto nedostajes onooooliko...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#215: (2007-08-10 14:44)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
... S vecheri sednem za rachunar, iz nekoliko pokushaja i mnogo psovki, uspem da se konektujem (znam, sad bi mi opet rekla kako sam "suvi genije" za moderne tehnologije... pffffff ), pa kliknem da se nakachim na MSN... I dok se one dve ikonice vrte, ulovim sebe kako se josh nadam da ce on-line biti i najduzzi, najdrazzi, najzeleniji nick...

... Posle dugo sedim i gledam u jednu tachku, s rukama utrnulim na tastaturi, u glavi preprichavajuci s tobom sve shto se deshava, shto me raduje il' shto me brine. I ne plachem. Ma ne bre. To mi se samo umesto rechi sa tvojih usana niz obraze kotrljaju... ma nisu to suze. To... to je... Ma, ne znam.

A vidish li ti od gore koliko nedostajesh, jednako snazzno iz dana u dan? Vidish? Ma, znam ja tebe, virish odnekud i pratish sve, tek s vremena na vreme s usana otkidajuci po jedno "pfffffff". Kad sklopim ochi, lepo te chujem...

I... josh nisam nauchila da crtam. Ne umem ni ruzze, ni bejlis, ni shnenokle, ni curetinu sa mlincima, ni njoke, ni nishta ne umem da nacrtam. Al' znam ja da ti znash da ti ih svakog dana ostavljam tamo gore. Za onaj jedan topli smeshak u tvojim ochima.

I josh da ti kazzem... Ustvari, rekla sam ti vec - nedostajesh mi. Jako, jako...
cile011 (female, 43)
Please note: VIP members do not see advertising
Vronsky

VIP
#216: (2007-08-10 20:23)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Ne znam ...
Idi bre, Cile ...
Sta god pokusao napisati, ne ide ...
Znas kada jelu fali bas onaj kapitalni sastojak pa nikako da ispadne isto kao pre ...
Cuvas li jos mesta za stolom ... ?
Polako, doci cemo svi ...
A ti ribaj gore neke zevzeke dok ne dodjemo ...
Ljubim ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#217: (2007-08-11 19:46)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
neshto se mislim.....sutra je nedelja.....divan dan zar ne.....
tamo kad se svi naspavaJu da te posetimo....recimo oko 2.....a i da me se secash ovako napupele....da se jednog dana smeJemo.....
e posle svi naravno na kafu.....i onaJ kolach od sira....
ti uzmi tiramisu.....pa cemo da podelimo......

ajlavju

p.s.
u sluchaJu kishe.....poneti kishoBran.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#218: (2007-08-12 02:48)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
...sramota me je da placem pred ljudima. Da,i kad mnogo njih place,ja to nikada ne radim. Mozda mi se tuga utopi i njihovu,ili opet proradi moj kontraski gen-ne raditi ono sto rade svi...nisam plakao ni kada sam posetio mesto gde spavas zauvek...ne znam-sve je bilo...sicusno,malecko,kao sto si i ti bila,i non-stop me je kljucao u glavu osecaj da nismo trebali tako da se upoznamo...ovde,stvar je potpuno drugacija...i znas,nije to ono: jao,sad cu da budem tuzan...jednostavno,odnekud se skotrlja suza,ne znam kako,ne kontrolisem ja to...ovo je svet u kom si zivela,i cinila mi zivot lepsim,svojom toplinom,duso draga...po stoti put,zao mi je sto toga vise nema,toliko mi je zao da sam sebi ne mogu da objasnim...bila si deo svih nas-neponovljiv. I jos uvek si,bar moj.

...sanjaj...
black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#219: (2007-08-13 01:45)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
I...gde god se okrenem...

...green is good for eyes...
betty blue II (female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
#220: (2007-08-14 09:31)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
[image]www.fotorola.com/][img]www.fotorola.com/uploads/4b2cf1dfde.jpg[/img][/url][/image]
sunflowers (female, 38)
Volim ljude,razmenu misljenja i ideja...
total: 253, displayed: 10, page: first page previous page ... 14 15 16 17 18 19 20 21  22  23 ... next page last page of 26
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis