Romance Cafe forums

All forums

MODERATOR-JEDINI ŽENSKI  

views: 21213, replies: 253
total: 253, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 26
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-03 17:54
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Kad bih samo mogao,
kad bi samo postojala ta opcija u meni-u...
Kad bi postojao taj aranžman u nekoj turističkoj agenciji.
Kad bi postojao takav praznik,
Za mogućnost,
Za opciju,
Za aranžman,
Za praznik...
U kome ćeš ponovo biti ovde
I videti tvoje oči
Poneki put mahnuti
Beskonačno dugo čitati
Poneki put oštro opomenuti.
Još jedan odraz
I tako u beskonačnost,
Kad nešto zaista želiš,
Onda to zasigurno i možeš...
Samo se malo potrudi
I ništa nije strašno kao što izgleda.
Nekada čudovište samo bude prividno veliko,
a u stvari je veličine miša.
Kao senka kada je sunce iza naših ledja.

Možda je malo na brzinu "sklepano" ali je od srca.Neka odavde krene ka Zeldi stotine dobrih misli i vibracija .

Updated 2 time(s), Last update (Kroki) 2007-04-03 18:07

Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
page: 9
#81: (2007-04-07 00:17)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
DOĐI

Dok ležim
i lepo osećam gde mi se telo rastače
u prah, u dim, u ništa,
na unutrašnjoj strani kapaka
projektuje se tvoj lik,
sada tako dalek.

Nemoj me predugo ostavljati ovakvu.
Kada sam sama, ja ne valjam sebi:
brzo, ja veoma brzo postajem ranjiva,
tad više nisam bezbedna.

I tako slaba, laka sam meta
svim otrovnim mislima,
svim tegobnim i strašnim snovima.
Bude se sve one skrivene želje
sa snagom nagona,
sa razornošću potrebe,
sa neminovnošću greha.

Zato mi dođi, ovo me čekanje tišti.
Tek pored tebe ja sam naučila
da budem opuštena,
da oslobodim sve iskonske impulse
i da održim kontrolu.

Još samo malo mi treba
da se nahranim od tvoje snage i samosvesti.
Ne ostavljaj me na pola puta.

Daj da dok ležim kraj tebe
sopstveno telo razložim na nežnost i na požudu
i slomim se u tvojim rukama,
ponovo rođena iz vetra i pepela,
lica svetljeg od sunca na zaranku

pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
maski

VIP
#82: (2007-04-07 04:33)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
ti si moj
maski (female, 38)
..just face facts ...
#83: (2007-04-07 09:51)
budalastajarebica
...
tinderstick (male, 41)
uzvodno srecem neke cudne ribe
#84: (2007-04-07 11:36)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI

...a mi pilici...e jeste budalasto,najsladje...
Drina (female, 73)
Monsieur Da
#85: (2007-04-07 11:56)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
From: Zelda Subject: izvestaj, bre
To: Monsieur Da Vreme: 18.01.2007. 10:08

sinoc sam pricala sa nekim dugo.
kada o sebi prichas ozbiljno, sa drugim, ondaK ujutro mozzes samo da se nasmejesh na isfrustrirane kretene koji mogu samo dupe sebi da pojedu od mentalne (za drugu ne znam ) sterilnosti.
kako je zivot ozbiljan da bi se nervirao oko poruka beznachajnih.
a kako je i cesto beznacajno i lazno ono sto si u zzivotu smatrao ozbiljnim (ozbiljno za tebe, beznacajno za drugog, sto, naravno, i samu interakciju izmedju tebe i drugog cini nedovoljno znacajnom, kada se stvari ogole).
eto, ja jutros tako.

sorry ako sam preozbiljna ili mracna.

cmok.
Monsieur Da is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Monsieur Da
#86: (2007-04-07 12:02)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
To vece smo pili vruce vino...
Monsieur Da is no longer member of Romance Cafe
mike-leo
#87: (2007-04-07 22:51)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
From: Zelda Subject:
To: mike-leo Vreme: 05.03.2007. 15:47
Thanks za divn odgovor na, u stilu Zelene, zamuljanoj temi

I da, dodjite nam Jopet

........................................................

hvala ti greeny na ovoj zadnjoj poruci......kad god ponovo dodjem znacu da si tu negde i da budno motris preko svojih cvika na nemirnu dechicu.....

love mike-leo
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#88: (2007-04-08 00:47)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
From: Zelda
Subject: Nije replika...
To: nightinwhitesatin
Vreme: 07.02.2007. 19:23

...Znam isto tako i to da ti neces pogresno shvatiti moje pisanje... Prosto znam... Vidi se kad ljudi pishu iz srca, a onda je sve u redu.

A pisanje, duzna ti, duzna ja, cekas ti, cekam ja....

I bice vremena.

Ljubim, take care, mucho

....................................................................................

...eto... Samo to je ostalo u inboxu.... I vreme... Nenapisane reci u vremenu...
nightinwhitesatin (female, 34)
Očekujem neočekivano, moje veličanstveno dobro sada pristiže...
#89: (2007-04-08 21:40)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
Čudno je kako ljudi koji nam odskora uđu u život, naiđu našom životnom stazom, postanu jako bitni. I mi njima.Što pokažu kada je stvarno bitno , važno i od…životnog značenja.

Ljudi kojima je život negde drugde.I tu su kratko, u prolazu.I ne planiraju nikakva vezivanja sa ljudima koje budu sreli na svojim stazama koje ih vode od njihovih utabanih puteva. Jer, moglo bi ih boljeti prečesto….i puno.I mnogi od njih su prijatni, ljubazni i …na tome se sve završava.

Mnogi….Na sreću…ne svi. Uvek se Posebni prepoznaju. Prepoznaju se po osmehu.Po onoj plavoj , lelujavoj , laganoj ali stalnoj, senci tuge negde u uglu oka. Tuge? Hm….veoma jednostavno…ljudi koji su mnogo toga prošli, proživeli, doživeli, dali i uzeto im, ostanu nekako, obeleženi tim laganim i stalnim dodirom tuge i sjete oko očiju.Koji je tu uvek.Ali, ne kao neizbrisiv trag nesreće , ne…Nego, kao stalan stražar, budan i oštar, da bilo koji momenat buduće i moguće sreće ne promakne, neproživljen, propušten. Jer, nisu im bitni momenti veselja, nego momenti sreće.

Mirne, potpune i zato i tako retke.....

I tako, slični nađu slične,,,, pa ma kako to bilo na čudnim i neočekivanim mestima. I kada se posluša onaj unutrasnji topao i nekad tako tih glas ,koji te upućuje kud, kako i gde…pa se osvrneš sa posebnom pažnjom na nečiji topao osmeh, oštar, brz i simpatičan hod…na nečije mahanje rukom svakoga jutra, i setiš se mnoštva toplih i znacajnih momenata koje doživiš i osetiš zahvaljujući takvim osobama ,i onda uzvratiš na sličan način…i, bude ti data prilika da opet potvrdiš svoja uverenja kako postoje ljudi koji su vredni pažnje pa ma šta to iziskivalo. A veoma često , nije od nas zatraženo mnogo ni puno. Poneka lepa riječ... iskren osmeh ,...slušanje ...i saosjećanje i kad si sam u problemima ali, kad nađeš vremena da budeš tu... da pokažeš kako ti je stalo i da brineš…i tada se redovno dešava ono što sam već tako često osećala, proživljavala…ti isti ljudi budu uz tebe kad ti je potrebno. Zaista potrebno, i vrate ti poverenje u ljude, jer neki drugi od kojih očekivaš da su tu, da ti se osmehnu i iskorače na tvoju stranu, uzmaknu, sklone pogled i …nestanu.

I ti isti ljudi ti pruže dio svoje snage kada je to najpotrebnije.

Pruže ti je u momentima kada skupiš svu svoju snagu, kada se odlučiš na važnu bitku imajući samo jednog važnog borca na svojoj strani – sebe samu. I to saznanje- da nisi sam iako si bio spreman biti sam, te ojača, obogati, vrati svu veru u vrednosti života i kvalitete ljudi jer, …svi oni drugi, sivi , mali i nebitni….padaju u tamu zaborava i osrednjosti iz koje nikad nisu čestito ni izronili.....
Hvala ti mila, sto si barem za trenutak bila moj prijatelj....i neka te andjeli cuvaju.....
mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
#90: (2007-04-11 17:36)
MODERATOR-JEDINI ŽENSKI
danas sam je posetila.....pitao me Boshko jel mogu.....naravno kazzem.....i onako mi je....kako god okrenesh.....gde god krenula.....usput....
sunchana....cvrkutava.....u postelji od latica....
jedna machka obigrava u krug.....
znam da voli zzute ruzze....nisam ih nashla....sledeci put...obecavam.....
mentolu.....falish mi.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
total: 253, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 26
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis