Romance Cafe forums

All forums

"Немогуће мисије" у љубави...  

views: 14835, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 17
#1: (2007-04-12 12:53)
"Немогуће мисије" у љубави...
...да ли сте некада имали "немогућу" љубав, знате оно када је све против Вас, али шта ћете, Ви ипак волите.

...иако нема шансе, нема перспективе, нема никаквих реалних могућности...али љубав и није реална могућност...већ сан...слобода осећања...дивља жеља

...признајем да на ову тему размишљам дуго, али да су ме неки догађаји просто навели на ову тему и лични и неки око мене

...да ли још сањарите о неким неоствареним љубавима, од ко зна кад или од пре неки месец,дан,трен
...или сте их одложили за сва времена
...имате ли слабе тачке, којих се никада не можете одрећи или их нећете заборавити
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
#2: (2007-04-12 13:11)
............
eeeee..vidim ja da ces ti stradati od zenske ruke....
javlja mi se...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#3: (2007-04-12 13:12)
uvek je mogutje da nije mogutje
...да ли сте некада имали "немогућу" љубав, знате оно када је све против Вас, али шта ћете, Ви ипак волите.

A ko ih nije imao? Nekako, sa prelaskom iz adolescencije u doba odraslih, shvatish da je i nemogutje mogutje. I drvo zna da iznikne usred pustinje, cvet iz kamena... samo treba znati koje seme se prima na podlogu.
Ruka koja drhti ne seje i ne zzanje.

.али љубав и није реална могућност...већ сан...слобода осећања...дивља жеља

Realna je onoliko koliko sam, gledajutji svoj odraz u ogledalu, realan. Snovi su sasvim neshto drugo, njih u ogledalu nema, zato ih ne jurim.

...признајем да на ову тему размишљам дуго, али да су ме неки догађаји просто навели на ову тему и лични и неки око мене

Priznajem, da u poslednje vreme slabo razmishljam a vishe delam..

...да ли још сањарите о неким неоствареним љубавима, од ко зна кад или од пре неки месец,дан,трен

Gledajutji druge kako to rade shvatih kolika je zaludnost u istom. Muchenje ``slatkim bolom`` prepushtam onima koji to vole. Shto reche jednom neko : ``To je dirty job``

...имате ли слабе тачке, којих се никада не можете одрећи или их нећете заборавити

Imam jednu, ali ako ti kazzem trazzitjesh i da je pokazzem. Ako ti pokazzem, trazzitjesh da ti je pozajmim. Ako ti je pozajmim, trazzitjesh da je pokazzesh drugima. Ako je pokazzesh drugima, videtje da to nisi ti. Ako to nisi ti , ljudi tje te manje shtovati. Ako te manje shtuju, priznachesh da si:`` на ову тему размишљаo дуго, али да су tе неки догађаји просто навели на ову тему и лични и неки око тебе``

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2007-04-12 13:15

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
ekranka
#4: (2007-04-12 13:14)
misija zvana ljubav :)
..bit cu kratka..

..samo je nemoguca ljubav vjecna...
ekranka is no longer member of Romance Cafe
#5: (2007-04-12 13:16)
Moguce - NE moguce Misije..............
iz ARHIVE..........
U beznađu se energija kreće sama. Jedino tada je potpuno i samo naša i najjača, jer je vođena na najprostijim i najobičnijim nagonom. Za opstanak.
Tek tada niko je neće ni vući ni gurati, niko joj ne može ni davati ni uzimati, neće je ni paliti ni gasiti, niti ikako njome manipulisati.
Sve se odbacuje, otpada i nestaje samo od sebe.
Nestaju i grešnici i sveci, i srećnici i nesrećnici, i bogati i prosjaci, i dobri i loši.
I briše se granica živih i mrtvih. Nema je. Svi živi će biti mrtvi i svi mrtvi su bili živi, i to je sasvim u redu. Jer to su samo različite dimenzije jednog te istog sveta.
Brisanjem granice, briše se kategorija živih mrtvaca koja je iz dana u dan sve veća i brojnija. Koja se širi kao bolest. Kao poplava.
Najgluplje je biti živi mrtvac.
Ja to najbolje znam.
I ja sam bila jedna od njih. Prva. Kraljica živih mrtvaca.
Bila.
Neko ko je imao sve. Apsolutno sve. Neko ko je trepnuo, i izgubio – apsolutno sve. Neko ko nema ništa. Totalno ništa.
Neko ko je – apsolutno postojao, ko je nestao i postao – ništa.
Neko ko bi totalno nestao, da ga agonija mrcvarenja samrtnog ropca, slučajno nije odvela – u spas. U beznađe.
Sasvim slučajno.
A beznađe je puno smisla.
Tamo sam odbacila sve. I prihvatila – sve.
Pomirivši se sa svojim strahovima, suočivši se sa svojim slojevima, sjedinivši sa svojom senkom, i prihvativši sve to kao svoje – ja, uspela sam da zavirim u svoju dušu.
Da je upoznam, sprijateljim se i zavolim.
Tek tada, uspela sam da shvatim sve. Ima me i nema samo za druge. Samo kada ja to poželim. Kada ja to hoću.
Za sebe sam uvek tu.
U pitanju su samo oči. Oči dublje, čistije, prodornije. Oči koje će gledati same sebe. I svoje biće. I biti ogledalo duše. I njeni čuvari. I stražari. I vodiči. I prozori. I kapije.
U pitanju je samo – hoću li ili neću, da ih otvorim i – gledam, ili da ih zatvorim – i žmurim.
I dok žmurim, da ćutim. I dok ćutim, da uživam. Da i tada budem potpuno mirna i zadovoljna. Sama sebi dovoljna. Bez straha koliko će ta samoća potrajati. Jer, trajaće samo onoliko koliko ja to budem htela.
Samo toliko.
To je naizgled lako, a u stvari je najteža stvar na svetu.
Ja to znam.
Ja to najbolje znam.
Samo ne znam koga sada lažem. Život – da sam umrla, Smrt – da sam živa ili – samu sebe, sve to skupa.
.................................. ko je shvatio....shvatio je.........
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2007-04-12 13:19)
mission impossible
Ponekad, pa i u ljubavi, neke nam se stvari učine nemoguće i nedostižne... bez perspektive i budućnosti... neee... samo smo malo slabi toga dana, samo nas je poneo neki setni stih, samo smo dozvolili da nas okolnosti ponesu, samo smo dozvolili "drugima" da nam daju savete o nečemu za šta nemaju dovoljno oštar vid...
U životu putujemo zamršenim stazama, kao u Bucatijevoj prici... i staze se racvaju ali i ukrštaju. To čini lepotu života. I radost! Ta neizvesnost nekih budućih ukrštenih puteva...
Jedino... jedino moramo biti strpljivi i čekati svoje raskršće... i da, PREPOZNATI ga kao svoje!
I onda, na nekoj drugoj stazi... sve ono nemoguće odjednom nestaje.
---------------

Tko cekati ne zna, taj nece shvatiti
niti ce znati drugi
da si me spasila ti jedina
cekanjem svojim dugim
Nas dvoje samo znat cemo kako
prezivjeh vatru kletu
naprosto, ti si cekati znala
kao nitko na svijetu
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
#7: (2007-04-12 13:23)
...................
Niz mokru ulicu
otplovicu k'o Noina arka...
Ti cuvaj svoju laz da je "ova ljubav
bila samo varka"...
Ako nadjem novo lice
izacicu medju svet..
S' ovim tuznim licem klovna,
ne pada mi na pamet!

Pocnite bez mene
neka pesma krene...
Zasto da vam tugom
pokvarim paradu?
Ja cu samo doci
iza pola noci...
da poljubim mladu
najlepsu u gradu.

Sav moj "bes" ostace ovde,
ja ga necu poneti...
Mali poklon, da me pamti
krisom cu joj doneti...

Pocnite bez mene
neka pesma krene
zasto da vam tugom
pokvarim paradu
ja cu samo doci
iza pola noci
da poljubim mladu
najlepsu u gradu...
sasap (male, 38)
:-)
sunce u ocima
#8: (2007-04-12 13:46)
............
.... kad nikom neće, meni krene i ide...

Updated 1 time(s), Last update (sunce u ocima) 2007-04-12 13:55

sunce u ocima is no longer member of Romance Cafe
ledobermann
#9: (2007-04-12 14:05)
........olivera.....
olivera...ti si moja nemoguca misija...da li je neko video oliveru?
ledobermann is no longer member of Romance Cafe
#10: (2007-04-12 14:11)
............
lily66: eeeee..vidim ja da ces ti stradati od zenske ruke....
javlja mi se...
...iskreno...to mi je san...
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
total: 167, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis