Romance Cafe forums

All forums

"Немогуће мисије" у љубави...  

views: 14830, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-12 12:53
"Немогуће мисије" у љубави...
...да ли сте некада имали "немогућу" љубав, знате оно када је све против Вас, али шта ћете, Ви ипак волите.

...иако нема шансе, нема перспективе, нема никаквих реалних могућности...али љубав и није реална могућност...већ сан...слобода осећања...дивља жеља

...признајем да на ову тему размишљам дуго, али да су ме неки догађаји просто навели на ову тему и лични и неки око мене

...да ли још сањарите о неким неоствареним љубавима, од ко зна кад или од пре неки месец,дан,трен
...или сте их одложили за сва времена
...имате ли слабе тачке, којих се никада не можете одрећи или их нећете заборавити
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
page: 12
Chorba
#111: (2007-11-30 02:00)
sta reci a.........
mislim da li da kazem ALInije za ovde, a nema smisla u ove sitne sate da saljem na inbox jel?
Chorba is no longer member of Romance Cafe
kisna glista
#112: (2007-11-30 02:13)
Otključana vrata....
... ili možete dragi gospodine Čorbasti ostaviti zadenuto u štok vrata.. svakako ću rado pročitati...
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
samsasvimsam
#113: (2007-12-05 21:34)
Немогуће мисије" у љубави..
ne volim nikada da to ostavljam iza sebe.volim da resim uvek na vreme.ne volim da prepustim sudbini.

nikada nisam ulazio u vezu radi sexa samo vec iz emotivnih razloga.zato sam i jednu otkacio jer nije bila vredna ljubavi i ne kajem se,nije sve u niovcu

davno beshe
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#114: (2007-12-05 23:42)
;))
nikada nisam ulazio u vezu radi sexa samo vec iz emotivnih razloga.

mai100RReeeee
vidi se da si karakter

zato sam i jednu otkacio jer nije bila vredna ljubavi i ne kajem se,nije sve u niovcu

"nije vredna ljubavi... nije sve u novcu!"??

e ako je lova bila njen jedini adut - imash moju podrshku!!

...

znam, znam... ne morash mi zahvaljivati
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
samsasvimsam
#115: (2007-12-06 00:48)
odgovor na sve
,malo telo vise novac kao adut ali je prevagnulo ono trece preko kojeg nisam mogao da prodjem.

Updated 1 time(s), Last update (samsasvimsam) 2007-12-06 00:49

samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#116: (2007-12-06 11:09)
`
podeli sa nama
#117: (2008-03-05 11:14)
~~~~~~~~~~~~~~~
...ne postoje nemogutje misije....kada neshto jako zzelish to na kraju i dobijesh...makar samo na tren,ali taj tren je tvoj...i zakljuchash ga u jednom delu srca,dushe,uma...i setjash ga se....i taj tren uvek naidje kada zaboravish da si na tren nekada bio sretjan...
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#118: (2008-03-05 15:18)
Mission impossible revival ...
Nemoguca - definicija zene ...
Misija - definicija zelje ...
Dakle, nemoguca misija je zeleti zenu ...
Da l' bi indukcija il' dedukcija, bem li ga ...
milancevuk (male, 99)
Boem ... Valjda ...
Partybrejker
#119: (2008-03-05 15:56)
pallmallisanje :D))
... sve zavisi da li jesi "indukovao", ili samo razmishljash o tome?
#120: (2008-04-05 11:48)
sloboda......
Nemoguca misija postoji samo zbog ogranicenja koje nosimo ili smo ih usvojili kao pravila.......samo istinska sloboda duha cini da se desi prava stvar.Dostici je e to je vec....
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
total: 167, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis