Romance Cafe forums

All forums

"Немогуће мисије" у љубави...  

views: 14833, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-12 12:53
"Немогуће мисије" у љубави...
...да ли сте некада имали "немогућу" љубав, знате оно када је све против Вас, али шта ћете, Ви ипак волите.

...иако нема шансе, нема перспективе, нема никаквих реалних могућности...али љубав и није реална могућност...већ сан...слобода осећања...дивља жеља

...признајем да на ову тему размишљам дуго, али да су ме неки догађаји просто навели на ову тему и лични и неки око мене

...да ли још сањарите о неким неоствареним љубавима, од ко зна кад или од пре неки месец,дан,трен
...или сте их одложили за сва времена
...имате ли слабе тачке, којих се никада не можете одрећи или их нећете заборавити
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
page: 9
#81: (2007-08-16 18:39)
ah ta ljubav.....
dobro je chika koen se nije vajpovao isputzao je bonus 4 today
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
triViALna
#82: (2007-08-17 08:17)
nemoguca misija - intermeZZo!
persej1: da bi mi neka devojka privukla paznju mora da mi protivureci ali sa smislom. Da me nervira svojim stavovima ali da zna da ih brani. Da pokazuje zelju za samostalnoscu uz to ako je udata ja ne mogu da odolim!!!!

Trivi mislim da te volim!!!!

NemO samo da Ti padne na pamet da bi da me zenisH - sve ostalo prasHtam bez daljneg!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#83: (2007-08-18 10:14)
nemoguca misija 2
pa nisam jos planirao zenidbu trivi,ja bi prvo da se zabavljamo malo

i hvala sto mi oprastas to sto te volim

" ja zauvek bicu tu zaklet na ljubav cekacu..."

persej1 (male, 29)
only god can judge me
kisna glista
#84: (2007-08-18 10:58)
Nemoguća misija... šta to beše... :)
Bilo je i toga... Iz nekih krajnje sumanutih razloga... Desila mi se jedna potpuno neplanirana (a sve ostale su kao bile planirane...) ljubav. Neverovatna stvar, desilo se isto i njemu (onome sa druge strane srca)... I bilo je tu iskri, varnica, cak i dima i vatre.. i pre nego smo se oboje opekli, ispekli i od nas ostao samo prah i pepeo.. pobegli smo glavom bez obzira. I ostala je uspomena kojoj se takoo radoo vraćam. I želja... neverovatno velika da sve to ponovim, ali da ne pobegnem... Da istrajem do kraja...

kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#85: (2007-09-17 23:59)
...istrajati do kraja....hmmm...
...s kog li je kraja pravi kraj...

chista ENIGMAtika
devojchica73 (female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
Please note: VIP members do not see advertising
kisna glista
#86: (2007-09-18 00:15)
koji je pravi... ovaj .. kraj :)
Kako da ti kažem, a da ne ispadne bezobrazno...
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#87: (2007-09-18 08:25)
Tnx...but....:)
...ne reci mi...

...svoje ENIGME reshavam sama....
devojchica73 (female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
#88: (2007-09-18 08:29)
sad and alone
...да ли сте некада имали "немогућу" љубав, знате оно када је све против Вас, али шта ћете, Ви ипак волите.

...иако нема шансе, нема перспективе, нема никаквих реалних могућности...али љубав и није реална могућност...већ сан...слобода осећања...дивља жеља

...признајем да на ову тему размишљам дуго, али да су ме неки догађаји просто навели на ову тему и лични и неки око мене

...да ли још сањарите о неким неоствареним љубавима, од ко зна кад или од пре неки месец,дан,трен
...или сте их одложили за сва времена
...имате ли слабе тачке, којих се никада не можете одрећи или их нећете заборавити

nema ni shanse,ni perspektive....nema nichega....i zato koliko sam volela da dodjem u ovo seoca sada mrzim...jbga...zzivot
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Gastritis
#89: (2007-09-18 09:29)
samo jednostavno...
Čemu sekiracija...jedan se protego , drugi se otego...
Gastritis is no longer member of Romance Cafe
#90: (2007-09-18 11:53)
Nemoguće ........... ne namejati se .....

... ali ipak ... nisi drug ...
... a nisam ni ja ... što se smejem ....

... samo se nadam, da će je trenutna "tuga" proći ...
... i da će opet da dođe i da skakuće sa nama ........ ( u ritmu tam-tama )

malena vrati seeeee ...... bićemo dobri ....
kunemo seeeeeeee .............................
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis