Romance Cafe forums

All forums

Šta tražite?... radije  

views: 1070, replies: 29 LOCKED
total: 29, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-25 14:54
Šta tražite?... radije
Tražite li osobu sa LEPOTOM ili LEPOTU u osobi?

www.romance-cafe.net/forum/topic/157/7/shta-je-vaznije-izgled-ili-dusha

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2007-04-26 13:06

Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
page: 2
triViALna
#11: (2007-04-25 23:59)
Šta tražite?... radije
Eeeeeeee...koja zaMMka ovo pitanje!

Trazim, ma ne - ZAHTEVAM! - osobitu lepotu! A sHa je to - mojne me pita neko za definiciju!

Nikada me nisu privlacili biometricno lepi muskarci sa sve tricepsi, bicepsi i f..-icepsi. Ni zalizani. Ni oni sa mekano-zenstvenim crtama lica sa sve pocupane obrve. Ni oni sHo sjaje kI da ih je mama namackala decijom kremom - pogledam, konstatujem, kazem naglas "priznato lepo", okrenem se i zaboravim kI svaku reklamnu tablu pored koje sam prosla...

Ne uvelicavam, samo rezimiram.

Uvek je lepota bila koncentrisana u "ne-lepoti"(koji paradox) ...osobitoj.

I ne znam da li sam "to" svesno trazila...
triViALna is no longer member of Romance Cafe
ledobermann
#12: (2007-04-26 00:05)
Šta tražite?... radije
tri trazila ne trazila...RADIJE...ovo ono
ledobermann is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#13: (2007-04-26 00:16)
Šta tražite?... radije
ok ok - ako je poenta u radije, ondaK biram osobu, lepotu ostavljam za foto tapetu, ne-lepotu za kontradikciju, a ostalo sve za detalje...koji zivot cine.
I uJopste actually ne biram - nametnu se!

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-04-26 00:18

ledobermann
#14: (2007-04-26 00:18)
Šta tražite?... radije
tri...znaci RADIJE bi mene izabrala???
triViALna
#15: (2007-04-26 00:23)
Šta tražite?... radije
Biranje je...ehhhhhhmmm u ovom kontekstu retoricko, znasH!

Please note: VIP members do not see advertising
ledobermann
#16: (2007-04-26 00:25)
Šta tražite?... radije
ti ZNASH da ja znam
triViALna
#17: (2007-04-26 00:26)
Šta tražite?... radije
Jock...nemam pojma ni da JA znam, al' cu da se pravim da Ti verujem na veresiju, okeT?

Ali
#18: (2007-04-26 00:32)
Šta tražite?... radije
Može li postojati lepota bez lepote iznutra, ne unutra sakrivene, vec one koja iznutra vrišti za prepoznavanjem, boji pogled i smeh, daje sjaj oku i nežnost dodiru. Mislim da ne može.

Proporcije su proporcije, usvojena merila vrednosti podložna su promenama, savršeno obradjena daska od kuvane bukovine je em skupa em kvalitetna em ima lepe godove ali... ALI mene ne uzbudjuje.

Radije Ciletov pogled, Trivikin kometar, Zeldushkin osmeh, Verochkina psovka ili Olidushkina podignuta obrva nego 90-60-90

V A I S T I N U!!!
Ali is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#19: (2007-04-26 01:11)
Šta tražite?... radije
Moze li postojati lepota bez ne-lepote?
Da li bi vredela bela da nema crne?
Da li bi izazvala jedan iskonski treptaj...pa makar i onaj infinitezimalni?
Da li bi me pokrenula?

90-60-90 je idealno - rekO neko.
Drugi neko rekO nekada da je 120-60-120 idealno.
Ajd' vazi se...sve to imam (+/-) i sHta sad? Sad bi trebalo da se utripujem da mi neko mora da da medalju za zivotno delo, zar ne? Ili za zivotnu odiseju...

Zelela bih svakome da bar jednom u zivotu provede 1 dan sa bar jednom od tih "idealno lepih" persona - od tamo neke filmske ikone, do foto modela i ostalih "voleo/la-bih-da-sam-neko" javnosti ...pa da ondaK pricamo Jopet o ovoj temi.

Neke stvari jednostavno ne mogu da se vrednuju adekvatno dok ne znas koji im je realan kurs na trzistu, jer ipak pricamo o drustvu "drive-in-and-by-konzumentima"...

ZamutiH, a htedoh reci da je vizija kI supervizija i eVrovizija - unapred znas ko ce kome zbog cega i koliko - samo ne znasH ko je strateski bolje kalkulisao!

Kao sto ne znasH koja ce od "lepih dimenzija" duze da traje...

Sve je to...pepeo i dim...
Ali
#20: (2007-04-26 01:22)
Šta tražite?... radije
Zelela bih svakome da bar jednom u zivotu provede 1 dan sa bar jednom od tih "idealno lepih" persona - od tamo neke filmske ikone, do foto modela i ostalih "voleo/la-bih-da-sam-neko" javnosti ...pa da ondaK pricamo Jopet o ovoj temi.

Proveo ja ceo život, a provodim i dalje, jebeshga to mi je u opisu posla, ali ne vredi da pričamo o tome ondaK Jopet kad smo utvrdili da se razumemo

Ipak mislim da tema nisu devojcice tipa kometrebadapopshimdabisnimilaspot već mi sami i ono što nas uzbudjuje ili ostavlja ravnodušnim, like a mene gore pomenute devojčice (čitaj ravnodušnim za razliku od tvojih postova) tako da menjam dva šenjapu za jedan trivikin post.. radije...
Ali is no longer member of Romance Cafe
total: 29, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis