Romance Cafe forums

All forums

Šta tražite?... radije  

views: 1069, replies: 29 LOCKED
total: 29, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-25 14:54
Šta tražite?... radije
Tražite li osobu sa LEPOTOM ili LEPOTU u osobi?

www.romance-cafe.net/forum/topic/157/7/shta-je-vaznije-izgled-ili-dusha

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2007-04-26 13:06

Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
page: 3
triViALna
#21: (2007-04-26 01:31)
Šta tražite?... radije
Oni koji se razumU, ti se i ne traze - oni se sudare i to na "zelenu fazu", bRRRe!

Mada...basH sam se "zaukala" sa sve life-filoSofija iz rOOOkava (bez pOOsHenja, al' sa pOOOckanjem), ProseCCo beForE and aFter i sve jagode izmedju!

P.S. I neka me brise moderator sJutra, danas biram off topic sa predumisljajem!
A za ALI-ju, jedna ALI-JA-SAM-HRONICNA-NAPAST-BRE!
triViALna is no longer member of Romance Cafe
luiss
#22: (2007-04-26 01:33)
Šta tražite?... radije
dusu i razumevanje lepota je prolazna.Ljubav iz duse i srca opstaje od lepote se topi boli glava!!!!!!!!
luiss is no longer member of Romance Cafe
Ali
#23: (2007-04-26 02:02)
Šta tražite?... radije
ma chini ti se Luju, lepo vam kazhem, nema lepote ako ne dolazi iznutra. Ostalo je nadgradnja...

Ne zezam se, opstepoznato je da su zene najlepse, prosto sijaju posle vodjenja ljubavi sa voljenom osobom (ne i posle instant sexa) i u trudnoci. A to je upravo ona unutrasnja lepota koja u tim trenucima ima izlaz na povrsinu sa sve sest high-way traka i znakom za prestanak svih ogranicenja.

Ali is no longer member of Romance Cafe
#24: (2007-04-26 02:03)
Šta tražite?... radije
Bravo .... tacno je ....
andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
Please note: VIP members do not see advertising
luiss
#25: (2007-04-26 02:03)
Šta tražite?... radije
procitaj jos jednom bez zareza je ali to je to!!!!!!1
Ali
#26: (2007-04-26 02:11)
Šta tražite?... radije
Ne, ipak nije, mada se na prvi pogled cini da jeste. Istina je da se slazemo Luj i ja da je unutrasnja lepota najvaznija, samo Luj dozvoljava da postoji i "spoljna" lepota, nezavisna od unutrasnje, a ja bih to nazvao atraktivnost.

I ne boli glava, bole ledja ako se pravis vazan pa je tucas nocesi je po sobi (kuhinji, plazi, shumi, sve onako lezerno u hodu izigravas drvo a ona koalu... iz opusa "shuma koja hoda")
Ali is no longer member of Romance Cafe
luiss
#27: (2007-04-26 02:15)
Šta tražite?... radije
#28: (2007-04-26 02:51)
Šta tražite?... radije
...tek kada nadjes ili kad te "snadje" - vidis sta si ustvari " trazio "......
(obicno se to ne poklopi sa onim modelom koji smo do tog trena "krojili" ,
jer LJUBAV i OSECANJA ne bira razum....vec srce.........
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#29: (2007-04-26 08:37)
Šta tražite?... radije
Da bi postigao oslobođenje, Nigamananda se u Benaresu nekoliko meseci pridržavao strogih pokora. Jednoga dana je bio jako gladan, ali nije imao ništa za jelo. U tišini se obratio boginji izobilja: “Anapurna, kako to da nemam ništa za jelo?”
Upravo tada jedna vrlo ružna starica, u prljavoj odeći, donela mu je neku torbu i rekla: “Molim te, pričuvaj mi ovu torbu s hranom. Idem da se okupam u obližnjem jezercetu. Onda ćemo zajedno jesti”.
Nigamananda je čekao dva ili tri sata, a od nje još uvek nije bilo ni traga. Naposletku je otvorio torbu i video da je u njoj najukusnija hrana i voće. Sve je to sam pojeo.
Te noći Nigamanada je u snu ugledao boginju Anapurnu. Ona mu je rekla: “Dakle, kao što vidiš, niko ne ostaje gladan. Ja svakoga nahranim”.
“Ti svakoga nahraniš?”, Nigamananda uzviknu. “Kada si me ti to nahranila? Prizivao sam te kada sam bio gladan, ali jedna ružna, prljava starica mi je dala hranu. Ti si tako divna i blistava!”
Boginja mu je objasnila: “Ja sam ti prišla u tom obličju”.
“Zašto si to uradila?”, upitao ju je.
“Htela sam da ti pokažem da su sva obličja moja”, rekla je boginja. “Ipak, tebi je više stalo do fizičke lepote, nego do lepote duše. Zato sam htela da ti pokažem da čak i ružni ljudi mogu da imaju dobro srce. Od sada se potrudi da osetiš da fizička lepota nema nikakve veze sa nežnim, saosećajnim srcem”.
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
total: 29, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis