Romance Cafe forums

All forums

LJUBAVNI JADI  

views: 6574, replies: 97
total: 97, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2007-05-13 21:14
LJUBAVNI JADI
Kako pomoci prijatelju da zaboravi ribu sa kojom nije imao nista osim par izlazaka. Lud je za njom do balcika i vec me gnjavi sa njom 2 godine. Lep zgodan jako privlacan ali mu je samo jedno u glavi ona i nijedna vise!!!!!!
smokibandit (male, 40)
page: 9
gollubiccca
#81: (2008-09-02 09:16)
LJUBAVNI JADI
wildone:
ljubavni jadi mogu ljude kome je tako nesto potrebno ....da uniste.......novac, sigurnost je potrebna svima-naravno-ali ljubavni jadi mogu da budu gadni...

hahahahah.... nidje veze

Draga moja pametnice...da uniste.....(tackice su znacile zivot)...pa u nastavku novac,....
a to sto ti ne vidju vezu.....to je problem tvog nerazumevanja, a i to sto druge forumce boji glava,nije moj problem.....sto ne pisu svoje misljenje..nego samo traze tudje mane...
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#82: (2008-09-02 09:19)
LJUBAVNI JADI
takvi smo ti mi ovde ..
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#83: (2008-09-02 14:27)
LJUBAVNI JADI
gollubiccca:
wildone:
ljubavni jadi mogu ljude kome je tako nesto potrebno ....da uniste.......novac, sigurnost je potrebna svima-naravno-ali ljubavni jadi mogu da budu gadni...

hahahahah.... nidje veze

Draga moja pametnice...da uniste.....(tackice su znacile zivot)...pa u nastavku novac,....
a to sto ti ne vidju vezu.....to je problem tvog nerazumevanja, a i to sto druge forumce boji glava,nije moj problem.....sto ne pisu svoje misljenje..nego samo traze tudje mane...

zeno... ptico... sta god, kako da znam sta ti mislis tim tackicama.......... juce......ali..... jbga...( sta sam sad mislila, majke ti? )

Updated 1 time(s), Last update (wildone) 2008-09-02 14:28

wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#84: (2008-09-02 15:39)
LJUBAVNI JADI
Kad" bird" pocne da citira, e ondak su to jadi bas
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
#85: (2008-09-02 19:57)
LJUBAVNI JADI
fa-la ti bo-zze! ...te se ovijeh jada kurtalisah.
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2008-09-02 22:25)
LJUBAVNI JADI
gollubiccca:
wildone:

hahahahah.... nidje veze

..................evo zivot.....................evo novac....................pa moja glavudza..(za nju je dovoljno 2 tacke).......paaa...................................................................................... eto dragi moji forumci.........................................sta da vam kazem......................moje misljenje je da su ljubavni jadi.........................................zajebana stvar..................mislim............................mos' se rikne od toga...........................................................................
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#87: (2008-09-03 02:05)
LJUBAVNI JADI
nastaju kad se mis zaljubi u slona....
DAJMONION (female, 36)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
#88: (2008-09-04 00:03)
LJUBAVNI JADI
...zaljubi se princ u cicu
zaljubi se cica u princa....

...ljubav je jaka al nije za đaka....
...ona ga muči ne može da uči...
ca blues (male, 37)
#89: (2008-09-04 00:37)
LJUBAVNI JADI
e, a jel su i ljubavni jadni, ono, kad on juri nju, ona drugog, a drugi prvog? ili je to SF?
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#90: (2008-09-04 08:05)
LJUBAVNI JADI
to je trojka
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
total: 97, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.