Romance Cafe forums

All forums

Kako stojimo sa predrasudama  

views: 1981, replies: 32
total: 32, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-20 02:17
Kako stojimo sa predrasudama...
...konkretno mislim da sam najkompetentniji da pisem o tome jer znam koliko ljudi imaju predrasude...evo ja na primer sam invalid,koliko ljudi ima predrasuda prema invalidima i da li mislite da bi se mogli zaljubiti i uci u emotivnu vezu sa hendikepiranim ljudima?Ajd sad da vidimo malo iskrenosti...ne ocekujem uopste da sad svi kazete da bi ste mogli...hocu iskrene odgovore...Unapred hvala
Lestat is no longer member of Romance Cafe
page: 3
Wrangler

moderator
#21: (2008-11-19 19:17)
Izuzetna tema,istinita i prisutna.Nažalost.
Molim vas da je ne uništimo bespotrebnim prozivkama.

"Nishta nas ne mozze sprechiti da uzzivamo u ovakvom danu".
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
#22: (2008-11-19 19:23)
Koliko god se trudili da ne usvojimo bilo kakav oblik predrasuda, okruzzenje diktira sasvim suprotan nachin nasheg odnosa prema istim.

Smatram da je naobaveshtenost, ili kvazi preobaveshtenost kljuchni krivac.

No, ima tu i nuspojava poput pozitivne diskriminacije.

Lichno, nemam predrasuda ni prema kome. Ni prema kome smatram sve kategorije ljudi koje mi svoju razlichitost ne guraju u oko.

Zzivi i pusti druge da rade isto. Mozzda za neke samo zaludan moto, a za neke nachin zzivljenja.
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#23: (2008-11-19 19:25)
Greenisgoodforeyes
#16: (25.05.2006. 19:39)

Dragane, ovog sekunda htela sam isto da napišem, časna reč!

Neko se razboli, neko koga volite ko nikog. Ili nekakvo drugačije obličje dobije, pa ga drugi gledaju kao hendikepiranog, pa je drugi gledaju kao hendikepiranu. A vama isti.

Ostala bih, da! Provereno!

Za Ledenog,

ova dusa bi zbog nekog ostala..al zbog sebe joj se nije dalo...
mi smo ostali...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#24: (2008-11-19 19:49)
Imam starijeg brata...porođaj je bio brz, prebrz, što je dovelo do unutarmoždanog krvarenja...tih godina to nije moglo da se ustanovi...11 dana po rođenju je dobio visoku temperaturu, koja je dovela do zapaljenja mozga i trajne zaostalosti...mentalne i fizičke...dijagnoza: cerebralna paraliza

može da komunicira, istina otežano jer ga lekovi protiv epilepsije koje dobija kao redovnu terapiju a i sama bolest onemogućavaju u tome...

nekada je mogao i sam da se kreće, ali ne da ode negde, nego po kući...sada više ne...kreće se uz pomoć naših roditelja, i moju kada sam tamo...ne zna koja je godina, ne zna koliko ima godina, ne zna da čita, piše, računa, nikada nije išao u školu...

ono što zna je da nepogrešivo oseti ko je dobra osoba a ko ne...on nikoga ne mrzi, samo sa lošim osobama po njegovom osećaju ne želi da razgovara...okrene glavu na drugu stranu i pravi se kao da taj neko i ne postoji...

i ume dobro da zeza...naravno najviše mene koji ga neizmerno volim...i uvek jedva čekamo da se vidimo i zezamo i odemo u kafanu...i uvek nam je najžalije kada se rastajemo...

dobro je dok roditelji mogu da vode računa o njemu, ali su i oni stari i bolesni...pitanje je dokle će moći...a posle? znam šta ću morati...

uz njega smo nas troje postali mnogo bolji ljudi i još uvek se učimo bezrezervnoj ljubavi od njega...
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
#25: (2008-11-19 19:53)
uz njega smo nas troje postali mnogo bolji ljudi i još uvek se učimo bezrezervnoj ljubavi od njega...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Please note: VIP members do not see advertising
Wrangler

moderator
#26: (2008-11-19 19:55)

Kako je ovo rečeno!Smrzla sam se gagiTJu.

Koliko smo ludi,kada nam je potreban dokaz da smo srećni!Dokaz u smislu:tek kada vidim nečiju tugu,shvatim koliko sam srećna.
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
#27: (2008-11-19 19:57)
dakle....gagic=duusha..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#28: (2008-11-19 20:05)
da se vratim na temu...ne znam da li bih mogao da budem u vezi sa invalidnom osobom...nisam bio u takvoj situaciji da bih znao...

ono što znam da nemam predrasuda takve vrste...moj najbolji prijatelj je takođe invalidno lice...družimo se već 27 godina...i on mi je kao brat...
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
Gandalf

VIP
#29: (2008-11-19 20:14)
...mislim Grobare,to sto ne znas da li bi bio u vezi sa invalidnom osobom,nema veze sa predrasudama...pre bih rekao da ima veze mozda,sa strahom...jerbo,koliko vidim,moze se voleti neko ko je invalid...i te kako...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#30: (2008-11-20 00:28)
dobro je dok roditelji mogu da vode računa o njemu, ali su i oni stari i bolesni...pitanje je dokle će moći...a posle? znam šta ću morati...

Znam da ces znati....i uradices najbolje sta god to bilo.....
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
total: 32, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis