Romance Cafe forums

All forums

...ZAL ZA MLADOSCU...  

views: 5899, replies: 64
total: 64, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2007-07-16 20:14
...ZAL ZA MLADOSCU...
...sta je ono sto je obelezilo vase detinjstvo?

...da cujem.

Updated 1 time(s), Last update (black raven) 2007-07-16 20:15

black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
page: 6
fer

#51: (2008-04-18 01:54)
...ZAL ZA MLADOSCU...
irida: Отац је ноћи проводио у свом свету боја.Сликао је до касних сати у којима сам ја побеђивала саму себе у покушајима да не заспим.Да останем што дуже уз њега.Можда ме је и сама интуиција нагонила на такве подвиге,шаљући ми тајне сигнале да нећемо путањом дуго осликавати живот заједно?!Од тада је ноћ моја "највернија сапутница"....
Будиле су ме гугутке и за сва времена уткале у моје биће звук јединствене рапсодије да,где год да сам била и где год да јесам" разговор "гугутки или песма...увек може и чини ме срећном.Искрено...
Пролећа су доносила мирисе ђурђевка и нарциса,само је тада било више грленог смеха којима су се писали дани.
Тада...у раним годинама,научих од свог оца да ни једна јабука није иста са другом и да ни један човек нема исту боју смеха.Ни године живота исте нису,а ни наши погледи на њих.Млади смо све док се сећамо како смо "знали"бивати млађим. Све док срце памти и успоменама мери време.

... iridočka ...

Updated 1 time(s), Last update (fer) 2008-04-18 01:55

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#52: (2008-04-18 11:38)
...ZAL ZA MLADOSCU...
Detinjstvo....veliko dvoriste nase porodicne kuce.Najlepse drvo na svetu u sredini.Sredom dolaze moje sesre kod tetke-bake i dvoriste je raj.Igra ,smeh...
Moj deda.Setamo parkovima i pricamo,hrani me....
Secam se ptice koja je povredila nogu.On je doneo kod nas da joj pomognemo.Ja i on smo je lecili...Kada je ozdravila ja sam se bunila zasto treba da ode.Moj deda kaze:"Pile moje ptice moraju da lete.."
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#53: (2008-04-19 15:52)
...ZAL ZA MLADOSCU...
black raven: ...sta je ono sto je obelezilo vase detinjstvo?

...da cujem.

друг Тито и Југославија и лепота живљења у истој... безбрижност... дисциплина... ред и рад... сигурност... итд итд итд

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#54: (2008-04-19 22:42)
...ZAL ZA MLADOSCU...
Moje djetinjstvo su definitivno obiljezile tuce sa mojom starijom sestrom.
Kad god pomislim na svoje djetinjstvo sjetim se kako sam bila zlobna i cenjkala stariju seku i svaki put za to od nje dobijala batine
A sto se tice Zala za mladoscu.............
zalim sto vise nisam kod tate i mame na budzetu
Dilberka (female, 29)
#55: (2008-04-19 23:10)
...ZAL ZA MLADOSCU...
@Dilberka

Imao sam vrlo mirno detinjstvo ali prilichno usamljeno jer sam bio jedinac...i uvek sam zzeleo da jednog dana imam 2-3-4 dece...neka se deca igraju zajedno...

jbt, krvi mi se napishe....tuku se ko konji od malih nogu...chak i sad...pre neki dan dolazim kutyi a cerka od 18god izgrebana po vratu a sin od 20 jedno 7cm ogrebotina ispod oka...

Ima li nekog doktora da mi pomogne
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
Please note: VIP members do not see advertising
#56: (2008-04-20 13:11)
...ZAL ZA MLADOSCU...
@ P.A.
...ima...doktor Dulitl.

...svoji...i nichiji.

Nocas se ponovo podsetim da u mom seoCetu na svakih 5 - 6 godina stasa grupica dechkica sa dugim kosama, starkama, vijetnamkama, martinkama, skroooz kratko oshishanih, u fajerkama...vreme prolazi, a sve je tako slichno kao kada sam ja bio klinac njihovih godina...

...cirkalo se (u nedostatku kinte) napolju, na klupama, stepenicama ispred mog (danasnjeg) radnog mesta, uz muziku iz auta otvorenih vrata (poshto je, kao i danas, turbE folk bio mainstream u svim kafitjima, kafanama i sl.)...vodili su se "intelektualni" ( ) razgovori o milion stvari, od fudbala do toga kako smo samo sitna zrnca peska u svemiru ...igrom sluchaja, sinoc sam jedno sat vremena proveo u njihovom drushtvu i ukapirao da se nishta ne menja, osim lica...dolaze neki novi klinci kojima zivot ne prolazi u nerazmishljanju, shto me raduje.

Josh jedna stvar nam je izrazito zajednichka: domacih devojchica u drushtvu nije bilo ni na pushkomet . Ali su sve one koje dodju iz grad(ov)a bile nashe. Njihove, danas.

I takooo...ako hoces da budesh svoj, mozesh da rachunash da, u ovakvom okruzenju, vrlo lako postajesh nichiji...shto se nadoknadi, pre ili kasnije... zadovoljstvo zbog puta koji si izabrao i kojim se krece ubedljiva manjina je neizrecivo.

Updated 1 time(s), Last update (black raven) 2008-04-20 13:13

black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#57: (2008-04-20 13:24)
...ZAL ZA MLADOSCU...
Party Animal: @Dilberka

Imao sam vrlo mirno detinjstvo ali prilichno usamljeno jer sam bio jedinac...i uvek sam zzeleo da jednog dana imam 2-3-4 dece...neka se deca igraju zajedno...

jbt, krvi mi se napishe....tuku se ko konji od malih nogu...chak i sad...pre neki dan dolazim kutyi a cerka od 18god izgrebana po vratu a sin od 20 jedno 7cm ogrebotina ispod oka...

Ima li nekog doktora da mi pomogne

:D znaci da ne zalim sto imam samo jedno?
doduse jeste jedno ali vredi za 10!!!
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
#58: (2008-10-09 17:20)
...ZAL ZA MLADOSCU...
Kada vidim kako neki predstavnici mladjarije ovde loopetaju i brukaju se, bilo bi me blam da sam im generacija...

E, vidim sada ovu independent(22), povlachim ono shto sam gore napisao

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-10-09 17:22

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
gollubiccca
#59: (2008-10-09 17:40)
...ZAL ZA MLADOSCU...
alal ti pita za temu-kad se setim stalnog smeha i muzike.........

Updated 1 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-10-09 17:41

gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#60: (2008-10-09 17:41)
...ZAL ZA MLADOSCU...
i gugutanja
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 64, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis