Romance Cafe forums

All forums

Srpski ljubavnik...nesrecan i umoran...  

views: 8291, replies: 119
total: 119, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
Post #1, page: 1
#1: 2007-08-13 18:32
...citam intervju sa Zoricom Tomic...izmedju ostalog,na pitanje...kako izgleda "kroki" tipicnog srpskog ljubavnika i ljubavnice,ona odgovara...
Tipičan ljubavnik u Srbiji, i mlađi i stariji, živi u uverenju da mora da izgleda kao Džems Bond, da ima ne zna se koliko para u novčaniku, da vozi besan auto, i da svojim draganama obezbeđuje fantazmagorične vikende u eksluzivnim mestima. Kako je to nemoguće, mladi momci se napirlitaju i raspoređeni u “trojke” i “četvorke” vise u kafićima maštajući da, uprkos bazičnoj inferiornoj poziciji koju imaju, ipak urade nešto. Oni koji imaju veliku kintu, već su oženjeni, i to na najgrđi malograđanski način - svoje žene, koje su otposlili da se i one slučajno ne bi erotski “umrežavale”, drže sa decom kao u srednjem veku, a oni uveče izlaze da jure “sojke”. Tipični srpski ljubavnik zato je neviđeno nesrećan i umoran - ima ozbiljan biznis, lovu, sve moguće simbole uspeha koji mu služe za fingiranje lažne idile, porodicu. A trendovi traže od njega da stalno izlazi u akciju, i to je neviđeni pritisak. Na kraju, sve se svodi na latentnu homoseksualnu utopiju, jer se muškarci više ne takmiče za žene nego se međusobno odmeravaju. Oni ne pokazuju svoje ljubavničke sposobnosti pred ženama, nego pred anonimnim, slučajnim turistkinjama u svom životu, što je, ipak, homoseksualni “drajv” koji je karakterističan za tajkune u povoju, u siromašnoj zemlji u tranziciji.
Ako je reč o ženama, nekadašnja srpska fam fatal, involvirala je ozbiljnu energiju u svoje veze i, najčešće, bila i muza nekih velikih umetnika. Ona, takođe, više ne postoji, jer danas više ništa nije fatalno, osim fatalnosti.
...da li sam ja sve ovo vreme slep pored ochiju? Da li je situacija toliko ozbiljna?
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
page: 3
Gandalf
#21: (2007-08-25 07:01)
winy: mislim da se vise ni pravom ljubavniku ne DIZE bez kinte LAZEMO SE BZVZ

...konstantno sam bez love...ali je zato tuki kao mach Connora McClauda...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#22: (2007-08-25 07:51)
Ma zrikav je ...a to da ima ..boljih...pametnijih...cut`!..To cemo na drugom mestu )))))))))))))))...ja sam nekako za taj na Balkan...nase je nase..a ipak,svetsko...ne se lazemo )
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
#23: (2007-08-25 09:04)
Surovo?...meni istina nikada nije surova,cak sta vise..bilo koji obilk iste,obozavam .Lepo,bez uvijanja..a "one" sto uvijaju,pa se prenemazu,pa kao guzva i tome slicno..ma idi..sve to nedoraslo...totalno..a ovamo neki ebaci..ups,ljubavnici?..Ma...da ja ne duzim...izazvacu reakcije....kako koje i kako kod koga ))))...pravi nikada nije "pobegulja"...ljigav,i umisljen..ako je svestan sebe...a takvih je-malo!...
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
#24: (2007-08-25 09:24)
Djubrence....cveticu moj mladi....ja sam svestan da mi je prosao rok upotrebe poodavno. ..vreme je da i tebi otkrijemo tu surovu istinu
vladistotel (male, 38)
Mozda ste dobili pogresan broj...ali ste dobili onog koga ste trazili !!!
#25: (2007-08-25 12:58)
Sta cu ja ovde ... ?
A, da ...
Umoran ...
Srbin ...
Nesrecan, hm ...
Ljubavnik, hm, hm ...
Anyway, ne znam ceo vic, ali je Srbin bio najpametniji na kraju ...

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2007-08-26 07:42)
vladistotel: Djubrence....cveticu moj mladi....ja sam svestan da mi je prosao rok upotrebe poodavno. ..vreme je da i tebi otkrijemo tu surovu istinu

Izvini Stetelcicu na cekanju,,ali ogranicavajuci faktori su tu jel..elem i daklem...odakle tebi pravo da pomislis oko te gerijatrije???...Nemoj suditi o osobama koje ne poznajes,na osnovu pisanja ovde..ovo je igra,sala,zezanje....ali ako si ti ovo shvatio kao pravi zivot,e onda sorry,onda ti nisi svestan uopste ni sebe ni prostora oko sebe..ne brini za moju malenkost,ja znam gde sam...a istinicu,pa rekla vec svoje misljenje oko istine ...samo se ti opusti i uzivaj netom...a meni nije prosao rok,samo me nece niko,zbog kilaze valjda...i...bez komentara,nema svrhe,necu da trosim "kredit" ovde...na tebe )
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
#27: (2007-08-27 03:34)
САША... престани да читаш!!! ... ...нарочито неку Зорицу Томић... шта она зна???

направи пометњу овде... а везе нема са животом...

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
dobermanchic
#28: (2007-08-27 03:38)
mozda se srbin i umorio...ali..kako li je tek madjarima i ostalima koji zive na ovim prostorima...e srbine,srbine
dobermanchic is no longer member of Romance Cafe
#29: (2007-08-28 09:03)
Srpski ljubavnik..hm..
ima tu vise opcija..
-nesrecan i odmoran..
-srecan i umoran..
-srecan i neumoran...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#30: (2007-08-28 09:09)
е, не би га ја мењала...

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
total: 119, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.