INSOMNIE 32:
ROMANTIQ: Ili se šalite - ili grešite.
Ukoliko se šalite -

OK.
Ukoliko se ne šalite - fakat ste u krivu.
Srbin je sinonim uspešnog ljubavnika.
Odnosno, simbol uspešnosti upravo u tom domenu.
I naravno, ne samo u tom - ali to drugo ovoga puta nije tema.
Biti SRBIN danas nije popularno samo u političkom smislu - da ne širim priču, pa ću tu i stati.
No istovremeno, biti SRBIN znači biti na zavidnom mestu lestvice svih "ljubavnika" sveta.
I konačno, biti SRBIN znači biti na "ceni" - ako je verovati tvrdnjama lepše polovine tog istog sveta. A kome ćemo verovati ako ne našem ogledalu, tj. našim polovinama.
Izuzeci se ne računaju. Zato i jesu - izuzeci.
...da ,kako je lako pricati tj.pisati
...ko je sastavljao tu lestvicu o kojoj G-din ROMANTIQ pise,SRBI naravno

..pa moramo i mi negde biti na zavidnom nivou ,kad nam nista drugo sem toga nije preostalo, pa eto malo necega za utehu.Gospodin se poziva na trvdnje lepse polovine tog istog sveta...ocigledno covek ima iskustva sa strankinjama

koje mu dodelise tu titulu najboljieg ljubavnika na svetu...gde li mu stavise lentu i krunu
...posto postade otrcano "ti si mi drugi"...zene izmislise "nisi mi drugi , ali zato si najbolji od svih predhodnih"
..i tako
Iskreno ja ne razumem šta mi osporavate ili saopštavate.
Ne znam da li osporavate moje tvrdnje,suprostavljajći im Vaše lično nezadovoljstvo iskustvom sa Srpskim ljubavnikom?
Ako Vaš partner nije bio u stanju da u Vama pokrene zadovoljstvo, pa iz Vas sada izbija revolt prema svemu što se naziva "Srpski ljubavnik" - ne morate mene i one koji imaju drugačija iskustva i mišljenja o tome - ubeđivati u suprotno i nametati nam svoj "gnev".
Kada sam rekao zavidno mesto na lestvici, nisam mislio samo samo na sebe - nego na Srpskog muškarca, kao pojam.
Mislim da bi sada bilo degute, da Vam kažem gde bi mi se lenta i kruna u slučaju krunisanja stavile, pa ću Vas ipak nastaviti tretirati kao damu - i suzdržati se od daljeg detaljisanja.
I konačno, kada sam rekao "lepša polovina sveta" , jasno je da se mislilo na naše žene- kao naše polovine, mada niste u krivu ni ako ste shvatili da sam mislio na strankinje.
Začudili bi se da izvorno čujete kako nas rangiraju.
Međutim ja sam ipak mislio, pre svega na "naše" žene.
Ako ste Vi jedna od nezadovoljnih žena, smatrajte da ste zapravo imali posla sa nesrećnim i umornim Srpskim ljubavnikom, koji nijetipičan - već je onaj pomenuti izuzetak.
Koji se u masi i ne računa.
Izvinjavam se, ali sami ste me povukli za jezik.
A takve žene koje broje prvi, drugi i manipulišu brojanjem i prikrivanjem pravog broja a da ih niko o tome i ne pita - Ja verujte nisam imao "čast" upoznati.
Verujem da ćete jednom i Vi naići na pravog predstavnika Srpkog ljubavnika i videćete kako će vam se sadašnje mišljenje u potpunosti promeniti.
Eto tako ...... madamme .