Romance Cafe forums

All forums

Verujete u asrologiju ...  

views: 3022, replies: 52
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2007-08-19 00:39
..ili da li je ovo previse slucajnosti?

PRE 8 GODINA primim stopera na Bubanj potoku u 2 nocu i povezem coveka do Nisa,mada ne primam nikada nikoga...Rec po rec saznavsi moj datum rodjenja lik poce d aprica o meni,o cerki,o sinu i o zeni...prica kao da je bar 2-3 godine ziveo sa nama..A ja prvo podsmesljiv posle zabrinut i zainteresovan istovremeno...SVE STO MI JE ISPRICAO TU NOC,A I U NATALNIM (koje je poslao posle 10 dana na adresu za sve ukucane) DESILO MI SE PRE 3 GODINE.I shvatim da moram malo verovati.Retroaktivno provalim da nikada nisam sa nekim znakovima mogao ni pivo da popijem i pocnem posle desetak min da pogadjam svima sta su u horoskopu..Ajde da pustim sad to.
Nego..ja riba,pok.otac riba,klinac riba,3 rodjena strica ribe,deda riba,pradeda riba,cukundeda riba.Svi koji su pok od pomenutih umrli u decembru.A ja 23 decembra jedva preziveo udes pre mnogo godina..pise mi u horoskopu da mi je decembar mesec i za srecu i za nesrecu tj da mi je presudan ma u kom smislu...
I tako ja od nevernika postadoh pomalo raspolozen da prvo znam sta je ko u horoskopu pre nego i 5 min izgubim na tog nekog..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
page: 2
Neeroon
#11: (2007-08-19 22:47)
..samo bacanje,to najvise volim.....a na koje podatke mislis.. ako mislimo na isto onda nam je ovo uspesno vece....
#12: (2007-08-19 22:54)
Neeroon: riba / rak , a mozda i blizanac , posto je 10 min razlika samo

ne zna se sta ti je gore od ta dva podznaka...ali pre bih rekla da si rak
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
Neeroon
#13: (2007-08-19 22:56)
pa vidis da sam fuj..ne gubi vreme na mene....
#14: (2007-08-19 23:02)
...ne laskaj sebi ckode puno
INSOMNIE 32 (female, 34)
Neeroon
#15: (2007-08-19 23:22)
i jesam dechko za neke .... ali ti od te spoznaje mozes da progutas lizu ,pa cu se truditi da te ne unesrecim nikada , ne brini curice..
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2007-08-19 23:36)
INSOMNIE 32 (female, 34)
#17: (2007-08-19 23:39)
a shta sam ja u horoskopu ??
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Bjankaa
#18: (2007-08-20 08:48)
"ZDRAVLJE - zvezde Vam se smese.. . POSAO - zvezde Vam se smese.. . LJUBAV - Zvezde Vam se ubise od smeha........."
Bjankaa is no longer member of Romance Cafe
#19: (2007-08-20 09:10)
dodatak

SEX - zvezde crkavaju od smeha

mada ne znam odakle ti moj horoskop
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
Neeroon
#20: (2007-08-20 10:20)
Bjankaa: "ZDRAVLJE - zvezde Vam se smese.. . POSAO - zvezde Vam se smese.. . LJUBAV - Zvezde Vam se ubise od smeha........."

Znas sta komercijalni astrolozze? Cula si za doduse izlizanu floskulu da se Bog nekom osmehuje ,a nekom smeje? E dok mi se on osmehuje nesto me i ne dotice ako mi se zvezde tako ubise od smeha...
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis