Romance Cafe forums

All forums

Verujete u asrologiju ...  

views: 3297, replies: 52
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2007-08-19 00:39
..ili da li je ovo previse slucajnosti?

PRE 8 GODINA primim stopera na Bubanj potoku u 2 nocu i povezem coveka do Nisa,mada ne primam nikada nikoga...Rec po rec saznavsi moj datum rodjenja lik poce d aprica o meni,o cerki,o sinu i o zeni...prica kao da je bar 2-3 godine ziveo sa nama..A ja prvo podsmesljiv posle zabrinut i zainteresovan istovremeno...SVE STO MI JE ISPRICAO TU NOC,A I U NATALNIM (koje je poslao posle 10 dana na adresu za sve ukucane) DESILO MI SE PRE 3 GODINE.I shvatim da moram malo verovati.Retroaktivno provalim da nikada nisam sa nekim znakovima mogao ni pivo da popijem i pocnem posle desetak min da pogadjam svima sta su u horoskopu..Ajde da pustim sad to.
Nego..ja riba,pok.otac riba,klinac riba,3 rodjena strica ribe,deda riba,pradeda riba,cukundeda riba.Svi koji su pok od pomenutih umrli u decembru.A ja 23 decembra jedva preziveo udes pre mnogo godina..pise mi u horoskopu da mi je decembar mesec i za srecu i za nesrecu tj da mi je presudan ma u kom smislu...
I tako ja od nevernika postadoh pomalo raspolozen da prvo znam sta je ko u horoskopu pre nego i 5 min izgubim na tog nekog..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
page: 3
#21: (2007-08-20 14:28)
Sa rakovima ne mogu ni u istom redu u bioskopu da sedim...
Kada čujem da je neko: vaga, blizanac ili vodolija - znam da ćemo se kapirati i bez reči...
Znak naših roditelja (kažu) dobijamo za svoj podznak. I on nam dominira posle tridesete... Volim svog lava u podznaku
Kako i zašto ne znam, ali sve ključne stvari u životu dešavale su mi se u septembru. Mislim one lepe.
Maj je mesec mojih tugovanja...
Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
Neeroon
#22: (2007-08-20 15:14)
Nisi u pravu..posavetuj astrologa na tv palmi,imas svako vece od 22 do 03

Srecom ne idem u bioskop,a sto se ne upitas da li oni tebe izbegavaju sto u bioskopu sto i 'sire'

Kada bi roditelji davali deci podznake to bi bila revolucionarna teorija za kosmos...a tek zabluda o podznaku posle tridesete...

I posto si mi toliko ispljuvala podznak jedva cekam da dodje maj....
#23: (2007-08-20 15:18)
Na moju sreću septembar je tu

Rakoviiiii grrrrrrrr
Bona fides (female, 77)
Neeroon
#24: (2007-08-20 15:37)
Kao da te gledam u maju....
#25: (2007-08-20 15:46)
Da budem preciznija: ne volim žene rakove...
Muškarci rakovi su voleli mene, a ja za njih nisam marila...
A ti Nerone, na čijoj si ti strani. Ja te ovde branim, kad' te svi napadaju, a ti meni tako.
Je l' ti sad malo jasnije zašto mi se rakovi
nikako ne dopadaju. I u podzanku
Bona fides (female, 77)
Please note: VIP members do not see advertising
Neeroon
#26: (2007-08-20 15:55)
nee..tebe su malo zekili posto valjda znaju da mogu,a ja sam te branio,da bi ti posle 5 minuta nasla za shodno da mi zameris na dugackom jeziku (bar da si merila)...

ne radim ti nista lose,nisam ja kriv sto sa mnom i za mnom ne mozes da ne maris...
#27: (2007-08-20 16:01)
Elem,osnovno pitanje je : Da li verujete u astrologiju?

Verujem.

Svom sinu sam uradila horoskop dok je bio bebac....mnoge najavljene i predocene stvari se ostvaruju...

potpis:Bik-Jarac
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
#28: (2007-08-20 16:04)
@ Neron

Nauči da čitaš izmedju redova.
To su moji prijatelji i ne zezaju se sa mnom. Ja njima ništa ne zameram.

A da nisi džentlmen i da imaš iluziju da te neko proganja, evo vidi, od sada ne pričamo više

the end

Updated 1 time(s), Last update (Bona fides) 2007-08-20 16:06

Bona fides (female, 77)
Neeroon
#29: (2007-08-20 16:11)
Ako nisam do sada naucio ne verujem da cu ikada..starog kera novim trikovima uciti-to je iluzija...

Ne zezaju se oni s tobom oni tebe zezaju,ali mozda si u pravu sto ne zameras,slicno je..

Kao da smo nekada pricali..mnogo gledas filmove samo ti the end pred ocima...Najezio sam se..

Ako me prodje manija (iluzija) gonjenja do maja tada se vidimo.....Izvini nisam znao da si parapsihologiju studirala... ja tebe i dalje volim svim srcem...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-08-20 16:13

#30: (2007-08-20 17:07)
...asrologija je zakon,to tek sad vidim...i asrolozi,i asrolozzaci...
black raven (male, 37)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last