Romance Cafe forums

All forums

Verujete u asrologiju ...  

views: 3020, replies: 52
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  last page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2007-08-19 00:39
..ili da li je ovo previse slucajnosti?

PRE 8 GODINA primim stopera na Bubanj potoku u 2 nocu i povezem coveka do Nisa,mada ne primam nikada nikoga...Rec po rec saznavsi moj datum rodjenja lik poce d aprica o meni,o cerki,o sinu i o zeni...prica kao da je bar 2-3 godine ziveo sa nama..A ja prvo podsmesljiv posle zabrinut i zainteresovan istovremeno...SVE STO MI JE ISPRICAO TU NOC,A I U NATALNIM (koje je poslao posle 10 dana na adresu za sve ukucane) DESILO MI SE PRE 3 GODINE.I shvatim da moram malo verovati.Retroaktivno provalim da nikada nisam sa nekim znakovima mogao ni pivo da popijem i pocnem posle desetak min da pogadjam svima sta su u horoskopu..Ajde da pustim sad to.
Nego..ja riba,pok.otac riba,klinac riba,3 rodjena strica ribe,deda riba,pradeda riba,cukundeda riba.Svi koji su pok od pomenutih umrli u decembru.A ja 23 decembra jedva preziveo udes pre mnogo godina..pise mi u horoskopu da mi je decembar mesec i za srecu i za nesrecu tj da mi je presudan ma u kom smislu...
I tako ja od nevernika postadoh pomalo raspolozen da prvo znam sta je ko u horoskopu pre nego i 5 min izgubim na tog nekog..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
page: 6
#51: (2007-08-27 22:44)
...iz tunela?
Paz' se poslednjeg vagona...cihu cihu cuhu hu...
devojchica73 (female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
Please note: VIP members do not see advertising
#52: (2007-08-28 09:49)
у знаку Хомер....

у подзнаку Густав....

е, где таквог савршеног да нађем...

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2007-08-28 09:50

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  last page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis