Romance Cafe forums

All forums

...BERACHI ZVEZDA...  

views: 3877, replies: 44
total: 44, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2007-08-21 20:48
...BERACHI ZVEZDA...
...kad sam bio klinac,mislio sam da cu,kad porastem biti toliko velik da cu moci da uberem zvezde...moja seka lazov me podrzavala u tome ... gledajuci u nebo malopre,ukapiram da jos uvek imam tu zelju...i obradujem se...

...da li jos uvek sanjate detinje snove?

...i da li ljudi stvarno umru kad prestanu da sanjaju?

...da li su odrasli za vas odrasli ili ste postali oni?

...da li ste jos uvek berachi zvezda?

black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
page: 4
#31: (2008-07-18 17:08)
...BERACHI ZVEZDA...
... Svaki dan prisvojim jednu... Onu majushnu shto jedva sija... pa malo vecu... i opet neku malecnu... Najvecu... Nema svaka isti sjaj... Lagano ih berem... Svaka ima svoje ime... K`o u bajci nadenuto... Ima ih... znam... Sasvim dovoljno za jedan zhivot... i malchice preko...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
#32: (2008-07-25 11:33)
...BERACHI ZVEZDA...
Volela sam da sedim na pragu dedine radionice, upijam miris piljevine i posmatram mesec do besvesti...

"moja mala devojčica puna je velikih želja..."

... nekad bilo...

Odavno vise ne sanjarim.... mesec u Devici (ajd da okrivim njega - nisam ja )
Tik_Tak (female, 34)
Mirko i Slavko su me voleli...
#33: (2008-08-19 01:48)
...BERACHI ZVEZDA...
Predeli... od kojih nas zivot udalji. Kilometrima,godinama,ogromnom i nejasno izrecivom distancom.
A onda, putevi se ukrste svojim nechujnim tajnama i nadjes se tachno u tachci iz koje si krenuo,nekada....
Vreme kao da je stalo. Slike u mnoshtvu i mnoshtvo u slikama. Daleke devojchice u telima srecnih majki.Ostareli, izgravirani likovi i zraci ljubavi.Ista toplina osmeha, kao da sve, tek juce beshe.
Avgustovska vrelina, vatromet emocija, vatromet svetiljki na nebu... Siroka ravnica, pa " pustish pogled i chekas danima da ti se vrati". Sunce boje visnje,voda boje mleka, oci boje secanja, srce radosti puno...A zvezda, na dlan pala...
iridA (female, 37)
U prolazu....na putu ka zvezdama i Tachka !
romance-cafe

moderator
#34: (2008-08-19 01:57)
...BERACHI ZVEZDA...
Kak'a bzzze tema
romance-cafe (female, 34)
#35: (2008-08-19 02:04)
...BERACHI ZVEZDA...
apstraktna
iridA (female, 37)
U prolazu....na putu ka zvezdama i Tachka !
Please note: VIP members do not see advertising
violeta1
#36: (2008-08-21 08:51)
...BERACHI ZVEZDA...
Tema k'o tema! Zvezde su uvek jako nadahnuce. Narocito za one koji "hodaju po oblacima".
Jednom sam se probudila usred noci bez nekog vidnog razloga i pogledala kroz prozor u nebo, ucinilo mi se da su me probudile zvezde da sa njima "razgovaram".
violeta1 is no longer member of Romance Cafe
#37: (2008-09-08 13:17)
...BERACHI ZVEZDA...
...vremenom, uglavnom svi nauchimo da postanemo pristojni i kulturni, ili da se barem pretvaramo da to jesmo...kad upoznajete nove ljude, svi ce biti takvi, gotovo bez izuzetka, pa shta onda chini da nam jedni ostanu daleki, drugi malo blizi, treci jako bliski, a oni posebni najblizi?

Sitnice.

Male, minijaturne stvari koje, kada ih vidite, pokrenu kovitlac secanja i na povrshinu izbace davno zaboravljene slike i mirise detinjstva za koje niste ni znali da su josh tu, skriveni u onom delu mozga ili srca koje vas u stvari chinim onim shto jeste, u biti, bez obzira koliko se kasnije nadogradjivali i u kom pravcu otishli...one verovatno imaju veze sa sushtinskim prepoznavanjem dvoje ljudi, bez obzira na geografiju, kulturu i razlike izmedju njih...

...neshto kao mentalni kljuch za bliskost...

...kao posrednik izmedju dusha...

...kao kolevka u kojoj ste ljuljani.

Updated 1 time(s), Last update (Nightingale) 2008-09-08 13:25

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Vronsky

VIP
#38: (2009-01-08 10:28)
...BERACHI ZVEZDA...
Jos uvek verujem ...

Updated 1 time(s), Last update (Vronsky) 2009-01-08 10:29

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Rea

#39: (2009-02-06 20:52)
...BERACHI ZVEZDA...
Ja lichno volim da izronim zvezdu.
Rea (female, 41)
i_bi_svetlost
#40: (2009-02-06 20:54)
...BERACHI ZVEZDA...
ja vise volim da mi donesu izronjenu zvezdu
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 44, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis