triViALna: "obratite se na sales@R-C". Dakle, obracam se...
I gde ste se vi obratili? Baš me interesuje kako ste to protumačili da treba da se obratiti na forum, eto čisto iz znatiželje.
Tema je
Predlozi članova a ne tehnička podrška. Niste mi se do sada ni jednom obratili povodom toga, a izabrali ste najgore nesto jer kao što sami kažete "to nije predlog, to je pitanje" a za pitanja se koristi kontakt formular jer je to jedino mesto koje redovno čitam.
@insomnie 32: šta vam je? Imate neku meni nejasnu potrebu da se ko-zna-šta...? Pa 2 dana se već dopisujemo povodom toga, rekao sam vam da sa vašeg broja telefona ne postoji ni jedna poruka u poslednjih 6 meseci, ni među naplaćenim ni meću nenaplaćenim. Šta je više nejasno, stvarno ne razumem? Jednostavno ni jedan SMS sa broja telefona koji ste mi napisali nije došao do nas. I posle moja 3 odgovora dođete na forum da pitate ono što sam vam već odgovorio. Ja sam definitvno šizn'o - moram da idem na neko lečenje pošto očigledno ne razumem ovakvo ponašanje...
A što se tiče "jurnjave i brisanja" - sugurno se nećemo juriti jer su neki ljudi ponovo prešli granicu pa ćemo se tako i ponašati.
Dakle, još jednom: ovo je tema za
predloge, a pitanja, naročito u vezi funkcionalnosti šaljite preko kontakt formulara ako želite odgovor, jer ću ista nadalje brisati sa foruma i to bez odgovora.