Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77222, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 10
#91: (2007-10-10 00:27)
Predlozi članova
..predlazem da se obrisu svi clanovi sa sajta i krene again ..mozda ima boljih clanova od nas ..mislim muka je gledati da se ovako covek muci jureci postove koje ce da brise...
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
romance-cafe

moderator
#92: (2007-10-10 05:34)
Predlozi članova
triViALna: "obratite se na sales@R-C". Dakle, obracam se...

I gde ste se vi obratili? Baš me interesuje kako ste to protumačili da treba da se obratiti na forum, eto čisto iz znatiželje.

Tema je Predlozi članova a ne tehnička podrška. Niste mi se do sada ni jednom obratili povodom toga, a izabrali ste najgore nesto jer kao što sami kažete "to nije predlog, to je pitanje" a za pitanja se koristi kontakt formular jer je to jedino mesto koje redovno čitam.

@insomnie 32: šta vam je? Imate neku meni nejasnu potrebu da se ko-zna-šta...? Pa 2 dana se već dopisujemo povodom toga, rekao sam vam da sa vašeg broja telefona ne postoji ni jedna poruka u poslednjih 6 meseci, ni među naplaćenim ni meću nenaplaćenim. Šta je više nejasno, stvarno ne razumem? Jednostavno ni jedan SMS sa broja telefona koji ste mi napisali nije došao do nas. I posle moja 3 odgovora dođete na forum da pitate ono što sam vam već odgovorio. Ja sam definitvno šizn'o - moram da idem na neko lečenje pošto očigledno ne razumem ovakvo ponašanje...

A što se tiče "jurnjave i brisanja" - sugurno se nećemo juriti jer su neki ljudi ponovo prešli granicu pa ćemo se tako i ponašati.

Dakle, još jednom: ovo je tema za predloge, a pitanja, naročito u vezi funkcionalnosti šaljite preko kontakt formulara ako želite odgovor, jer ću ista nadalje brisati sa foruma i to bez odgovora.
triViALna_klon
#93: (2007-10-10 11:08)
Predlozi članova
I gde ste se vi obratili? Baš me interesuje kako ste to protumačili da treba da se obratiti na forum, eto čisto iz znatiželje.

Tema je Predlozi članova a ne tehnička podrška. Niste mi se do sada ni jednom obratili povodom toga, a izabrali ste najgore nesto jer kao što sami kažete "to nije predlog, to je pitanje" a za pitanja se koristi kontakt formular jer je to jedino mesto koje redovno čitam.

Pardonne moi, nisam imala utisak da je ovaj moj problem top-secret, nego naprotiv - zadnjih dana ucestala pojava kod razlicitih clanova. Posto sebi ne pridajem toliku urgentnost, smatrala sam da je sasvim dovoljno da Vam se obratim ovim putem, pa da mi, ili nama koji imamo slican tj. identican problem odgovorite jednom porukom, a ne da gubite vreme na privatne inbox prepiske u stilu "copy-paste". Ocigledno sam imala los utisak dok sam izazvala toliku agresivnost u Vasem odgovoru.

Hvala na ljubaznom tretmanu. Odgovor mi vise nije potreban, a i ova prepiska je sasvim sigurno za brisanje sa teme o predlozima..
triViALna_klon is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#94: (2007-10-10 13:23)
Predlozi članova
Pa nije "top secret" već se zna gde šta ide, kada bi svako postavio pitanje na forumu na šta bi to ličilo. Za to služi kontakt formular - i to redovno čitam. Ja ne mogu da garantujem da ću pročitati poruku na forumu u bilo kojoj temi, dok mogu da garantujem da ću pročitati poruku poslatu preko kontakt formulara.

Niko od "oštećenih" mi se nije obratio osim insomnie 32, njoj sam odgovorio i to 3 puta, ostali (kažete da ih ima više) se ne obraćaju pa onda dođu na forum da se požale. Postavlja se logično pitanje da li je ta žalba na forumu stvarno namenjena meni ili je čisto zbog publike. Ako je stvarno namenjena meni - onda je uputite meni, preko kontakt formulara ili ako ništa drugo može i na privatne poruke.

A meni nije teško da odgovorim svakome ponaosob jer ako ništa drugo tako znam da su dobili odgovor, ovako da se dopisujemo preko foruma je nesigurno - ko zna da li ja pročitam šta vi napišete, ko zna da li vi pročitate moj odgovor.

A tek sada sam provalio da je postojao problem sa SMS-om iz inostranstva koji sam rešio za 20 sekundi (provajder je slao obaveštenje na pogrešnu adresu), da ste mi samo javili ranije - rešio bih daleko ranije i ne bi imali potrebe uopšte da diskutujemo o tome i da smaramo sve ljude na forumu jer ih ima mnogo koje to uopšte ne interesuje. Molim dakle, one koji su slali SMS iz inostranstva u poslednjih nekoliko dana da mi se jave, dobiće ono što su platili čak i ako poruka nije naplaćena.
triViALna
#95: (2007-10-10 14:34)
Predlozi članova
Niko od "oštećenih" mi se nije obratio osim insomnie 32, njoj sam odgovorio i to 3 puta, ostali (kažete da ih ima više) se ne obraćaju pa onda dođu na forum da se požale. Postavlja se logično pitanje da li je ta žalba na forumu stvarno namenjena meni ili je čisto zbog publike.

Obratio se mike-leo pre jedno 7-10 dana (nemam vremena da trazim na kojoj temi, ali se secam da ste takodje bili veoma "ljubazni" pri resavanju problema), naravno javno jer je kako ste rekli "po nekoj logici" hteo verovatno da izazove paznju publike, iliti mozda cak smilovanje da mu neko da VIP gratis.
Obratio se ca blues, takodje 07.10. sa istim problemom (mada sam sigurna da kod njega nije u pitanju "inostrani" problem) bas na ovoj temi, al' je post nekim cudom nestao kao i moje prvo obracanje te veceri u vezi sms problema- razumem sada, rec je o kolosalnom masenju teme gde je mesto iskljucivo kreativnim predlozima kao sto svedoci ovih 10 stranica. Verovatno je i njemu bio cilj samo da bude u centru paznje, pa je iskoristio pogodnu priliku.

No, da ne duzim, ovo jeste rubrika "predlozi & pitanja", ali javna pitanja ocigledno nisu pozeljna, jer ona aludiraju na "negativnu" marketinsku propagandu RC-a. U redu druze sudija - kriva sam po svim tackama tuzbe.

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
triViALna
#96: (2007-10-10 15:05)
Predlozi članova
Amandman

E da, da ne bude posle nekih silnih teorija zavere : clanovi mike-leo i ca blues ne ucestvuju u nikakvom protestu , osnivanju klana, ili grupnoj revoluciji. Ja sam ih samo navela kao primer tj. obrazlozenje za moju iznetu izjavu o " nisam samo ja, ima nas vise".
triViALna is no longer member of Romance Cafe
koen
#97: (2007-10-10 15:12)
Predlozi članova
e,please, no sekirica evo,ja ti opraštam
koen is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#98: (2007-10-10 16:20)
Predlozi članova
..iskren da budem ja ne bih..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#99: (2007-10-10 16:22)
Predlozi članova
Cruela:
Malena_Kv: na chatu postoji opcija ignore,i ne vidite poruke te osobe...da li mozze ta opcija da se stavi i na forum???

E pa kad lupiš, jedva ostaneš živa
Ako ti se ne čita ili ne učestvuje na forumu, imaš opciju logout pa se lepo okreneš i odeš..
Razumela?
-------------------------------

Jao Nebojša, dokle ćemo da se sudaramo?
Nego zabrinjavaš me sa tim gasom...Zar je dotle došlo...

ne Okrutna,jbga ja sam plavusha pride sa niskim IQ pa chekam da mi ti objasnish,lepo sam pitala,forum volim i dosta dragih ljudi na njemu i uzzivam chitajutji njihove postove...ali ima i nekolicina koja mi skache po zzivcima,a to ne volim...eto zato pitam da se ukljuchi opcija "ignore',jednostavno ne vidim njihove postove i svi sretjni....
...razumela ...
...u kako uspeh da napishem ovo,ja ovako nepismena ......
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Neeroon
#100: (2007-10-10 16:25)
Predlozi članova
..eto zashto sad ozbiljno pitam da li mozze neko dugmence za pushtanje nervnog gasa sa odlozzenim dejstvom koji ce pomoci da ljudi vole sve ljude,a ne samo neke...ili da bar 3 x dnevno isto ne ponavljaju prichajuci sami sa sobom..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis