Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77046, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 98 99 100 101 102 103 104 105  106  107 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 106
NeronChe
#1051: (2008-11-11 16:13)
Predlozi članova
aHa , pa možda si ti tako navikla...ili samo takve znaš...koga sam ja napušio ovde i uživo ću,možete i da gledate...

Oni koji su se samo svađali blablabla i treba da se pomire...ovi za koje sam ja npr. bolesnik ili alfa mužjak koga samo virtuelno mogu da pljuju ničim izazvani...posle upoznavanja ću biti za njih još bolesniji i još veći alfa mužjak...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#1052: (2008-11-11 16:15)
Predlozi članova
ili samo takve znaš

... imala prilike takve da "upoznam"...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
NeronChe
#1053: (2008-11-11 16:20)
Predlozi članova
Jbg...znam ja mnoge koji su stariji od tebe,pa ni na šta bolje nisu naleteli u životu...Uostalom ljudi se lepe jedni za druge bez nekog pravila,da bi na kraju shvatili da su se lepili kao po pravilu za jedne te iste...I mene je Gagić upoznao pre 2 dana,a 'slučajno' nikada da se posvađamo ili šta slično sve ovo vreme...tako i Gandalf,Željko,Predrag...Divlja,Mitza,Dule...
#1054: (2008-11-11 16:23)
Predlozi članova
... kad vec offtopicHemo...

Kakav bi nam zhivot bio da smo samo na nama pogreshne naletali...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
NeronChe
#1055: (2008-11-11 16:44)
Predlozi članova
Iskren da budem...još ferlajta da upoznam ako bude nekada prilike,a ostali da su trebali da me znaju znali bi me do sada,pa ne gajim iluzije niti imam posebnih želja...

Privatno ili intimno ne računam niti pominjem...
Please note: VIP members do not see advertising
#1056: (2008-11-13 22:50)
Predlozi članova
Predlažem moderatorima Wrangler i romance-cafe da pokažu dobru volju i obelodane u čije vlasništvo je prešao ovaj sajt.
DrveniKostur (male, 40)
paranormalni svetionici moga srca govore mi da si blizu...
NeronChe
#1057: (2008-11-13 23:07)
Predlozi članova
Manje znamo manje patimo...

Moj ugled i urođena netrpeljivost prema autoritetima mi nalaže da je bolje da ih ne znam,čak razmišljam da ni moderatore ne treba da upoznam,što više ljudi upoznajem u veća se govna uvlačim,pa kada ne ordiniram sa ljudima previše u RL što bih produbljivao odnose i ovde,kvarim sebi život...Oni neka brišu,šale se sa nama,mi sa njima i svima lepo...ako se upoznamo biće ona mi je simpa,a ovaj nije i onda vremenom svađa što si me obrisala kada se on upiškio u pesak,a ja k'o sva deca i kakio i piškio u moru,kako ste nas i savetovali...

Zaboli me,ne mogu da me tovare koliko ja mogu da istovarim,a i šta bi ljudi radili...

Samo vi ostanite mistični i prekriveni velom tajne,usput stavite neke slike da se palimo i ne spavamo da ima vajde ova zajednica...
Wrangler

moderator
#1058: (2008-11-13 23:19)
Predlozi članova
CIA... snajka CIA
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
romance-cafe

moderator
#1059: (2008-11-13 23:20)
Predlozi članova
Neronce, stavljeni ste na spisak, tako da hteli ne hteli morate da me upoznate
vidimo se...
romance-cafe (female, 34)
NeronChe
#1060: (2008-11-13 23:24)
Predlozi članova
Wrangler: CIA... snajka CIA

... ... vode i tajni agenti ljubav
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 98 99 100 101 102 103 104 105  106  107 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis