Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77023, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 99 100 101 102 103 104 105 106  107  108 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 107
#1061: (2008-11-13 23:26)
Predlozi članova
Eto, u međuvremenu je uskočilo jedno suprotstavljeno mišljenje (korisnika NeronChe). To je ok, svako treba da iznese svoje. Ipak, i dalje predlažem moderatorima Wrangler i romance-cafe da pokažu dobru volju i obelodane u čije vlasništvo je prešao ovaj sajt. Kapiram da bi to bilo fer prema korisnicima kojima je ovo mesto priraslo za srce...

edit: zbog promptne reakcije moderacije, prinuđen bio da pojasnim o kom suprotstavljenom mišljenju se radi.

Updated 1 time(s), Last update (DrveniKostur) 2008-11-13 23:29

DrveniKostur (male, 40)
paranormalni svetionici moga srca govore mi da si blizu...
NeronChe
#1062: (2008-11-13 23:28)
Predlozi članova
romance-cafe: Neronce, stavljeni ste na spisak, tako da hteli ne hteli morate da me upoznate
vidimo se...

Mora se samo umreti...

Što to ne priznate da morate da me upoznate,a ne ja vas... nije sramota voleti...

Čuj spisak...Pa što nam bar ne kažete koliki je trenutno

Možda je veći od mog
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Wrangler

moderator
#1063: (2008-11-13 23:31)
Predlozi članova
Kapiram da bi to bilo fer prema korisnicima kojima je ovo mesto priraslo za srce.

Ako se ne slažete sa mnom,baš mi je žao.Sam si rekao "ovo mesto"a ne vlasnici sajta.Ili baš vlasnici sajta čine ovo mesto tebi dragim?

btw,zar Helen nije rekla da joj je ime Jelena?

(mrzim kad se bavim advokaturom,ali nisam mogla da odolim)
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
NeronChe
#1064: (2008-11-13 23:37)
Predlozi članova
Zato te i volim,umeš da staviš baš kako treba i kad treba...

I mesta se vole zbog ljudi,a ne zbog vlasnika...a ko meni i da bude gazda... Samo se SFRJ volela zbog Druga Tita i Jovanke...

Sam sam se i rodio...
Gandalf

VIP
#1065: (2008-11-13 23:52)
Predlozi članova
DrveniKostur: Eto, u međuvremenu je uskočilo jedno suprotstavljeno mišljenje (korisnika NeronChe). To je ok, svako treba da iznese svoje. Ipak, i dalje predlažem moderatorima Wrangler i romance-cafe da pokažu dobru volju i obelodane u čije vlasništvo je prešao ovaj sajt. Kapiram da bi to bilo fer prema korisnicima kojima je ovo mesto priraslo za srce...

edit: zbog promptne reakcije moderacije, prinuđen bio da pojasnim o kom suprotstavljenom mišljenju se radi.

...shvatam ljudsku znatizelju...ali koja je pojenta toga?...iskreno,zabole me tuki ko je kupiJo sajt...nemam nista od toga,jer ovaj sajt cine meni dragi ljudi ovde i oni drugi,npr kao onaj Mkojisezeza,ali to je vec anal,fisting,pising...uopste,bizarrRrrrrrr...
...jedino ce mi biti zao ako se ne upoznam sa bivsim vlasnikom,pokojnim Goranom,jerbo smo mnogo jeli govna zajedno,a nikada nista pametno nismo zakljucili...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
Please note: VIP members do not see advertising
Wrangler

moderator
#1066: (2008-11-13 23:58)
Predlozi članova
kakve reči Gandalfe.Ajd ove psovke,vidjene su od tebe i gore reči.....ali za mene kada bi rekao da sam pok....ajoj.... koriguj se.
drugo,samo njega želiš da upoznaš?
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
Gandalf

VIP
#1067: (2008-11-14 00:01)
Predlozi članova
...nisam to napisao...rekao sam da bi mi bilo zao da ode,a da se nikada ne vidimo... ...drugo...zene me ne interesuju,ko ne veruje neka pita Nebojsu... ...trece...izrazavam se kako umem i znam...jbg,nisam ja kriv sto me je ulica vaspitala a ne roditelji,i ne pada mi na pamet da ceo dan drzim vujakliju u ruci,zapisujem strane reci i izraze,da bih napisao jedan post od 10 reci...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
NeronChe
#1068: (2008-11-14 00:02)
Predlozi članova
Baš me čudi da s njim nisi mogao ništa pametno da zaključiš...

Nego ovo je pametno...dali nam ljudi dve moderatorke od 33 i 34 godine... taman za nas mlađe i što još da lupam glavu ko su,samo bi mi odvraćali pažnju sa ova dva divna stvorenja

Ne daj Bože da im palo na pamet da nam uvale k'o Goran onu babu blizanca tamnoputu što svima 'ebaše majku i oca čim joj dadoše gumicu...a nije ni ona žena kriva što nije znala da gumica ima i higijenskih,mada čujem da nekima i nije bilo teško da zapucaju toliki put i sete je šta to beše ljubav...il' overa kao da je važno u njenim godinama kako se to zove...Valjda se obrijala pre tog čina 'da se naježiš'...
Wrangler

moderator
#1069: (2008-11-14 00:05)
Predlozi članova
Neronče,što mi nisi rekao da je Gandalf ovako nadrkan lik?Ne kažem da ti treba vujaklija,niti lepe reči... što se ja nastavljam sa njim?
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
NeronChe
#1070: (2008-11-14 00:07)
Predlozi članova
Gandalf: ...nisam to napisao...rekao sam da bi mi bilo zao da ode,a da se nikada ne vidimo... ...drugo...zene me ne interesuju,ko ne veruje neka pita Nebojsu... ...trece...izrazavam se kako umem i znam...jbg,nisam ja kriv sto me je ulica vaspitala a ne roditelji,i ne pada mi na pamet da ceo dan drzim vujakliju u ruci,zapisujem strane reci i izraze,da bih napisao jedan post od 10 reci...

'ajde ne laži najmoje kao da ih ne puštamo prećutno da nam se pridruže...

Wranglerče ne brini... zbog trojke ima da te upozna ili će da ostane bez mene,ne daj Bože,pomeri se s mesta,samo tvrdi pazar,zna na šta se pališ,pa koristi...

p.s. da je samo vujaklija bilo bi dobro
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 99 100 101 102 103 104 105 106  107  108 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis