Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 83230, replies: 1176
total: 1176, displayed: 10, page: first page previous page ... 109 110 111 112 113 114 115 116  117  118 next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 117
#1161: (2009-04-03 01:07)
Predlozi članova
'pu, mo'eee!!
Windfucker (male, 42)
Niko nikad' nije dozhiveo chudo, ali vecina chitav zhivot u chuda veruje ;))
#1162: (2009-04-03 12:00)
Predlozi članova
Al' ti 'e predlog?!

Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
#1163: (2009-04-03 14:00)
Predlozi članova
Dobro me podseti,odo` da vidim ko mi gledao profil

A sto se tice moda... (fala decice ) jednom sam vec pisala zasto nikad ne bih bila ..doduse nisu mi ni nudili ..ali ne radim nista za DZ...(sto se posla tice )
mada, ako bi mi pomogli da dobijem to jedno O ..ko zna
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#1164: (2009-04-03 15:27)
Predlozi članova
Ofčice, da t' ka'em ja...

Ja te "nominovah", pa reko i da obrazložim.
Nisam 'teo da te opteretim dobrotvornim radom, odnosno volonterizmom. Ono, ako ti 'oćeš i gaza oće, ja ne bi imao ništa protiv. Prvotna namera mi beše da pokažem okačenim primerom kako bi mod trebao da radi. Pa ko god to bio.

Inače, ako već nemaš to jedno O u moderisanje ne se upuštaj. Mada, ne ličiš mi na takvu osobu.

Updated 1 time(s), Last update (Dilber) 2009-04-03 15:28

Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
Wrangler

moderator
#1165: (2009-04-05 10:53)
Predlozi članova
Windfucker: 'pu, mo'eee!!

Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
Please note: VIP members do not see advertising
#1166: (2009-04-08 15:58)
Predlozi članova
za neuputjene u deshavanja na sajtu & forumu (odnosi se na administraciju ) - uoChena je praXa o-pu!-vavanja prvog & poslednjeg posta na strani, i prethodno izlaganje treba razumeti samo (i samo! ) u tom konteXtu ...
Windfucker (male, 42)
Rea

#1167: (2009-04-21 19:07)
Predlozi članova
Primetjujem da teme nestaju, postovi se "poplavljuju" i naravno nestaju.
Kultura poslovanja nalazhe da se dotichna odgovorna osoba obrati publicumu i obrazlozhi nestajanje teme, a mozda i otvori istu takvu ukoliko je vetj doshlo do greshke, izvinjaj ne bi bio na odmet. No, deshava se. Zanima me samo jedno, da li odgovorno litze brishe oplavljene postove po defaultu ili ih makar prochita pa protzeni da su zaista za brisanje?

Mislim da ne. Oplavih post mog prijatelja kog zamolih da se registruje i napishe neshto na chit chat temi. Rechenitza potpuno benigna, bi naravno obrisana. ( niko nije ni primetio )

O "vipovtzima" koji dadoshe pare pa im nesta Vip i svashta neshto ne bih ni da komentarishem. Na forumima se, kad bolje razmislim ne zaradjuju novtzi pa s toga niko i ne razmishlja o istom kao nekoj ozbiljnoj firmi te tako i svoje korisnike tretira na ovaj nachin.

Ne bih dublje da ulazim u problematiku, samo sam htela da stavim do znanja da su neke pojave vishe nego ochigledne. Pa, sad, kako ko shvati.
Rea (female, 43)
i_bi_svetlost
#1168: (2009-04-21 19:40)
Predlozi članova
... e zato ja nish' ni ne pitam

ako misle da im je za sajt bolje da imaju ovakav forum kao reklamu, ko sam ja Mali Tmujo da ih uchim poslovnoj politici?

...
primera radi: dok sam moderisao, ex-GOK mi je nekoliko puta skrenuo pazhnju da ne sklanjam chak ni najbezveznije teme, iz prostog razloga shto su dobro "uGuGLovane"

i ne mali broj puta mi se desilo da i sam neshto trazhim na Guglu, i da mi u prvim rezultatima pretrage izbaci neshto sa RC-a, i u 95% sluchajeva radilo se o forumu

ne verujem da sam jedini

hipotetichki:
neko neshto trazhi
pretraga ga uputi na RC
prochita ceo post
zainteresuje ga tema
(i/ili) zainteresuje ga da vidi ko je to napisao
iz navedenih razloga reshi da se uchlani
da napishe neshto
(i/ili) da prochita neshto
(o fotografijama chlanova koje su nedostupne neuchlanjenima, da i ne govorimo )))
...

no, svega toga nece biti, ne zato shto Pera nije na vreme otishao u policiju, nego zato shto poslednjepomenute bash zabole za red i poredak od koga, budimo iskreni, na prvom mestu oni sami imaju shtete ili koristi

pa - na volju im

Rea

#1169: (2009-04-21 19:43)
Predlozi članova
More bit` da se nisi dobro ocheshljao
Rea (female, 43)
i_bi_svetlost
#1170: (2009-04-21 19:51)
Predlozi članova
-... kako zhelite da isfriziramo ovu dlaku?
-... kako hocete, samo da ne deluje razbarusheno
Windfucker (male, 42)
total: 1176, displayed: 10, page: first page previous page ... 109 110 111 112 113 114 115 116  117  118 next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.