Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 83181, replies: 1176
total: 1176, displayed: 10, page: first page previous page ... 12 13 14 15 16 17 18 19  20  21 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 20
Partybrejker
#191: (2007-10-28 17:55)
Predlozi članova
Cruela: A bogami ja vise nikom nishta ne pishem, sreća te mi se pokvario mobitel stoga ni poruke više ne šaljem...
Tete a tete pa bog da me vidi

pa lepo sam ti rek`o, al` ti netjesh da pi`sh kafu

ko bi rek`o das` tako stidljiwa
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#192: (2007-10-28 17:56)
Predlozi članova
Neroone - potpuno si pogreshno shvatio - Snasha nije NN lice
Neeroon
#193: (2007-10-28 18:00)
Predlozi članova
Cruela: A bogami ja vise nikom nishta ne pishem, sreća te mi se pokvario mobitel stoga ni poruke više ne šaljem...
Tete a tete pa bog da me vidi

...vidim da sam ovde suvishan,a kada ti dodje sad tek da ti skrenem pazznju da stvarno i ne primam poslednjih godinu dana sms-ove od tebe i da sad trpim bol i dushevnu patnju i da cu morati da se pozzalim G-dinu RC-u kako bi smislio opciju sms na gugmence u forumu tj. postu koji hocu samo ja da vidim ,a da drugi koje mrzim ne vide...

p.s. kako ja napisah predlog dragom gazdi biranim rechima chovek dodje do iole entuzijazma i odmota se klupko kao shto vidish.....josh malo da se osushim,ne brini necu zakasniti (ne idem k njoj/tebi prim.aut. da zluradi ne pomisle svashta)
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#194: (2007-10-28 18:05)
Predlozi članova
Partybrejker: to je tvoje mishljenje, za koje nemash pravo da je napushavash... pokushaj, pa cesh videti

moine posle o5 - `de su mi postovi??

Chek' malo, jel' ovo znachi da si ti ipak brisach?

Mislim, jeste da sporo kapiram, al' ovo je bash ocigledno...
black raven (male, 37)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Partybrejker
#195: (2007-10-28 18:11)
Predlozi članova
to je samo tebi ochigledno

i onima koji misle da znaju

ne, neeee, genije - to znachi da umem da pretpostavim shta ce mu se desiti sa postovima, kako ce on reagovati, i kako ce se pridruzhiti bulumenta... mada tvoja pojava na ovoj temi, i to sa tako ingenioznim zakljuchkom, a glede prethodno napisanog - i nije neko* iznenadjenje, zar ne?

Updated 1 time(s), Last update (Partybrejker) 2007-10-28 18:12

Please note: VIP members do not see advertising
#196: (2007-10-28 18:28)
Predlozi članova
Partybrejker: to je tvoje mishljenje, za koje nemash pravo da je napushavash... pokushaj, pa cesh videti

moine posle o5 - `de su mi postovi??

A shta si ti - medijator ?!?!? To je moja i njena lichna stvar ,od tebe niko nishta ne trazzi ... a i kada te pita neko zashto , ti izbegavash odgovor ....

``pokushaj pa tjesh videti`` .... jel to neka pretnja , pazi kada sam pretrnuo al` sav...

da, bitje gde su mi postovi kada se uklone sa teme na kojoj treba da budu ...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Partybrejker
#197: (2007-10-28 18:31)
Predlozi članova
a ti si taj koji o tome odluchuje koji postovi treba da ostanu, a koji da se brishu?

promeni nik u "etalon", mozhda ti neko poveruje da si chimbeNick

Updated 1 time(s), Last update (Partybrejker) 2007-10-28 18:32

#198: (2007-10-28 18:38)
Predlozi članova
Nisam ja , ali nisi ni ti .... vidim i kada su te drugi pitali ; 3v, mumonkan zashto su nestali obrisao si i njihove postove ... pa se pitash gde je mumonkan

i dalje chekam odgovor ....
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Partybrejker
#199: (2007-10-28 18:56)
Predlozi članova
samo ti CheTkaj
Partybrejker
#200: (2007-10-28 19:02)
Predlozi članova
A shta si ti - medijator ?!?!? To je moja i njena lichna stvar ,od tebe niko nishta ne trazzi ... a i kada te pita neko zashto , ti izbegavash odgovor ....

vidi, "imam ja josh mnoooogo materijala"

zvuchi ti poznato?

e zato.

Nisam ja , ali nisi ni ti

kakve veze to ima sa mnom?

obrati pazhnju na sopstvenu konstataciju da ti nisi etalon, i zadrzhi se na tome - sve Che ti biti jasnije

(mada ti to naravno i nije namera, da ti bude jasnije, no oChekujesh bulumentu da se pridruzhi, shto se po pravilu i dogadja, a shto nas opet vraca na poChetak priChe, sa sve oChevidom da su ti motivi daleko od ljubopitljivosti)
total: 1176, displayed: 10, page: first page previous page ... 12 13 14 15 16 17 18 19  20  21 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.