Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77217, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 9
Neeroon
#81: (2007-10-02 10:15)
Predlozi članova
Dobro jutro G-dine RC,

pa zar tako o5 prema najboljem bratu i detetu od svih Daltona... Zar sami ne primecujete koliko sam zreliji za ovih 2 godine koliko ste me drzali u 'sing-singu' tj. 'gulagu' i da vise radim na vasoj promociji nego B92 na davanju krvi... Vise ne znam shta to beshe ljubav pardon pushenje i mozete zamisliti chega se sve odrichem zarad vas,ali hvala vam produzicu sebi zivot verovatno se i obogatiti,jer ne kupujem cigarete kao ni kukuruz za guljenje kolena,a vidim da drugi masovno to rade dok ja qliram i sve mislim da ste mi poput Druga Tita...i roditelj i konsiljero i drug i brat i da je stvarno lepse ovako biti qlturan i fin prema svim ovim divnim i pametnim ljudovima koji me okruzuju

Vama veliko hvala i samo se ne nervirajte,uopste vas ne stavljam na iskusenja,sta god vam se cinilo...a da je VB go q..c za RC kao sto kolezinica draga reche istina je,pa i vishe od toga.

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-10-02 10:18

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
Komandant Mark
#82: (2007-10-02 10:28)
Predlozi članova
djubrence: I sada?..Taman pomislih bice polemike...al`nista...
Sto polemike ?
Kada je ovde bilo polemike , i dalje ce se nastaviti sa sjebavanjem tema. Nadrkani ce karati,u smislu grditi one "fine",romanticne. Emotivni ce trayiti srodnu dusu, kao i obicno. Daltoni ce ostati Daltoni, naravno, sva sreca te ih je samo cetvorica . Neki ce se pomiriti,neki opet posvadjati i teci ce zivot,kao reka,nasim mirnim seocetom.

A neka bude zabelezeno da je oficijelni predlog i da teme budu zakljucavane,a ne odmah brisane potpuno.Tema se moze otkljucati,kada se strasti smire,ali obrisana ????
Nisam ja radikal/an, po uverenju. Vise volim centar
Komandant Mark is no longer member of Romance Cafe
#83: (2007-10-08 13:44)
Predlozi članova
na chatu postoji opcija ignore,i ne vidite poruke te osobe...da li mozze ta opcija da se stavi i na forum???
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Neeroon
#84: (2007-10-09 22:54)
Predlozi članova
Malena_Kv: na chatu postoji opcija ignore,i ne vidite poruke te osobe...da li mozze ta opcija da se stavi i na forum???

..mozze uz doplatu,a pride dobijash parking senzore i digitalnu klimu.....dokle da ponavljam...

ili da pitam jel' postoji opcija za nervni gas da se pusti na forum kad me iznervira neko kako bih ga otrovao,al' da ga ne ubijem...mozzda je ovo smislenije pitanje i izvodljivije od citiranog...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#85: (2007-10-09 22:54)
Predlozi članova
Malena_Kv: na chatu postoji opcija ignore,i ne vidite poruke te osobe...da li mozze ta opcija da se stavi i na forum???

E pa kad lupiš, jedva ostaneš živa
Ako ti se ne čita ili ne učestvuje na forumu, imaš opciju logout pa se lepo okreneš i odeš..
Razumela?
-------------------------------

Jao Nebojša, dokle ćemo da se sudaramo?
Nego zabrinjavaš me sa tim gasom...Zar je dotle došlo...

Updated 1 time(s), Last update (Cruela) 2007-10-09 22:57

Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2007-10-09 22:58)
Predlozi članova
Neeroon: [quote

ili da pitam jel' postoji opcija za nervni gas da se pusti na forum kad me iznervira neko kako bih ga otrovao,al' da ga ne ubijem...mozzda je ovo smislenije pitanje i izvodljivije od citiranog...

..... e svaka ti je na mestu.....
i ja sam mislila o tom nervnom gasu....bar za ove koji se konektuju s posla....kad naprave guzvu....
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
triViALna
#87: (2007-10-09 23:53)
Predlozi članova
Ovo nije predlog, ovo je pitanje (po drugi put).

Dakle, sta da radimo mi gastarbajteri koji smo poslali 2X sms 07.10.2007 i jos nismo VIP-ovani? Ko li sad kod nas/vas strajka? I kako da zaobidjemo barikade?

Hvala unapred!

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-10-09 23:53

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#88: (2007-10-09 23:56)
Predlozi članova
poslala i ja 2x 7.10m sa naseg broja pa nista...sitnica....mozemo mi opet da saljemo....samo mi cudno kako bas istog dana 7.10.2007 da saljemo poruku ,a ona ne stigne i nema je nigde?????????????????

Ovih dana bas cudne stvari se desavaju ,nestaju poruke ,postovi.........ccc
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#89: (2007-10-10 00:07)
Predlozi članova
Trivi

Dakle, sta da radimo mi gastarbajteri koji smo poslali 2X sms 07.10.2007 i jos nismo VIP-ovani? Ko li sad kod nas/vas strajka? I kako da zaobidjemo barikade?

Jos od jula pokusavam SMS- om . Da dude gore - isti broj koriste becke kuravele i sad ispadoh i manijak
kokolo- restart (male, 46)
... i uvek negde izmedju
triViALna
#90: (2007-10-10 00:12)
Predlozi članova
Dakle, ja sad vise ne mogu da posaljem, sad mi automatski javlja pri slanju sms-a "Systemfehler". U nedelju sam dobila uredno odgovarajuca dva koda na poslata sms-a, ali taj kod ovde nije mogao da se ukuca, tj. ovde ga sistem nije prihvatao sa obrazlozenjem "obratite se na sales@R-C". Dakle, obracam se...

triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 1173, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis