Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77227, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 84 85 86 87 88 89 90 91  92  93 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 92
maski

VIP
#911: (2008-07-25 17:18)
Predlozi članova
i ja glasam za opciju "ignore user"
maski (female, 38)
..just face facts ...
DANAI
#912: (2008-07-25 20:12)
Predlozi članova
romance-cafe: BTW, ja sam nudio nekima "rad na odredjeno vreme", samo dok nisam tu... odbijen sam kao shugavo kuche Niko nije 'teo kljuceve ... a za willdone... nesto si 'tela? :D Sledecu odmor - kljucevi su kod tebe pa se snalazi

Gazda, ako ti je barem malo stalo do sajta, ostani gde si i pomagaj covece, jel ti vidish sta se radi....kolektivna razvaljotka
DANAI is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#913: (2008-07-25 20:22)
Predlozi članova
shto? meni ne deluje da se deshava neshto strashno.

neuobichajena uobichajeno lupeta.
doe od silne dosade priziva djavola.
kish ima najnoviju veliku konachnu ljubav.
i dream je opet nashao ono shto je oduvek zzeleo.
djubrence se neochekivano pojavljuje s totalnim kapiranjem priche kao da je non stop tu.
divlja apstinira.
kao i gandalf.
milica kulira.
lana se uopshte ne pojavljuje.
veka je tu da podseti da mitar lives.
dule je zaljubljen iskreno. hvala bogu da bar neko ima chist obraz.
trivijalna dobila dva komplimenta i zbrisala.

shteta shto drveni pishe malo a mika retko. to je jedino za shta bih urgirala promenu. ajmo vas dva da opalimo po gimnastic uma !i

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2008-07-25 20:23

maski (female, 38)
..just face facts ...
#914: (2008-07-25 20:58)
Predlozi članova
Ne mogu da verujem da tju napisati ovo.

PREDLAZZEM

- da se ponovo uvede vidljivost IP brojeva pored postova.

to je jedini nachin da se cimachi otkriju, i da konachno prestane sa ovom stupidnom praksom otvaranja po 5-6 nickova za 2 dana ...

Gazda, lopta je u tvom delu igralishta...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NeronChe
#915: (2008-07-25 21:03)
Predlozi članova
To sam već negde video,uopšte nije strašno,a koristi kako kumu tako i nama koji imamo samo po jedan nik... U suprotnom neće se dugo čekati i svi će početi da se kloniraju...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#916: (2008-07-25 21:05)
Predlozi članova
...ybg Djuka...Minnie i ja koristimo isti comp...chas njen, chas moj...ispashtye da sam zaljubljen u samog sJebe il' ona u samu sJebe...(moram koristit' ijekavicu, doshle nam komshije sa Iskona)...
Eugen Grafvajer (male, 47)
...R2D2... tidulidutidulidu... tidit... mrnjk... piiip...
romance-cafe

moderator
#917: (2008-07-25 23:13)
Predlozi članova
Evo da zavrsimo sa tim za sva vremena: ja nemam pravo da javno prikazem IP adresu clanova. Tacka
romance-cafe (female, 34)
#918: (2008-07-25 23:18)
Predlozi članova
Regulisano slovom zakona(o pravima prikazivanja)..
pegi_64 (male, 45)
ne bih ovaj put o tome
#919: (2008-07-25 23:22)
Predlozi članova
i bolje ..ako ce vec da mi ceprka neki nedlezni organ ..ne mora onda bas svaki ovde
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
NeronChe
#920: (2008-07-25 23:22)
Predlozi članova
Onda ništa,gde zbog nas da idete u zatvor...

Nego mogli bi da kada primetite da nas neko dir'o,tj. da pravi mlade majmune od nas dobrih,vernih i poštenih članova odmah prenesete putem poruka lokalnom dobošaru,koga ćemo izabrati sami,pa neka on objavi da je neko onaj za koga smo mislili da jeste,a ne neko koga smo pomešali sa nekim drugim...

Jeste obaveza,ali baš bi nam godilo... Mada je zanimljivije ovako... Osoba A predstavi se,pa onda B isto,a na kraju C isto takođe i sami sopstvenom istragom dokučimo ko nam radi o glavi...

Naravno,šalio sam se...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 84 85 86 87 88 89 90 91  92  93 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis