Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77191, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 85 86 87 88 89 90 91 92  93  94 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 93
#921: (2008-07-31 23:42)
Predlozi članova
Gazda ako neces da pisemo , ti nam reci ..a ne da oboris sajt..msm stvarno
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
romance-cafe

moderator
#922: (2008-08-01 01:29)
Predlozi članova
Pa to je jedini nacin da se malo odmorim Sledeci put zatvaram radnju na nedelju dana

Salim se, naravno (moram da napomenem za one od bukve), svabe nesto zezaju. Od 6 sati do ponoci sam se cimao sa njima, ja im kazem da ne radi server, a oni kao "sve radi ok". Pa ne radi bre, daj proveri... i posle 6 sati ubedjivanja, zakljuce da server radi ali im ne radi switch pa server i nije na mrezi - sto znaci da je nedostupan spolja. To sto radi - nama nista ne znaci.

Na kraju su mi sredili tek kada sam im rekao da cu da pustim Batu Zivojinovica na njih
#923: (2008-08-01 01:33)
Predlozi članova
Ti dam na zajam , meni radi vetj godinu dana bez greshke

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#924: (2008-08-01 01:36)
Predlozi članova
@ RC
`ocu da mi se nadoknadi trosak od 300 e, sto potrosih u shopingu, jer nisam mogla da se igram ovdi ..nadoknadu za dusevni bol necu racunati
@Dream

ne uleci mi ..u taj trosak spadaju i tvoje budzene gace za kupanje

Updated 1 time(s), Last update (INSOMNIE 32) 2008-08-01 01:39

INSOMNIE 32 (female, 34)
romance-cafe

moderator
#925: (2008-08-01 01:41)
Predlozi članova
@DR: hvala, ali taj tvoj ne radi posao... dobar je za kucni racunar i malu mrezu, ali je suvise spor za server
@I32: sve ce to narod pozlatiti Ne verujem da vam je mnogo tesko pao taj shopping
Please note: VIP members do not see advertising
#926: (2008-08-01 01:44)
Predlozi članova
kako nije ..nisam kupila nista pametno ..kao i svaka zena

sem ovijeh cega
INSOMNIE 32 (female, 34)
#927: (2008-08-03 12:13)
Predlozi članova
smorismo!
ubiti YOUTUBE na RC, tacnije mogucnost postavljanja na forumu.
Priznajem (kad ja priznajem onda je stvarno ozbiljno) , ugusismo pricu koja i jeste osnova necega sto se nekada zvalo forum. Dzabe teme youtube, dzabe obecanja "necu vise", ubi opciju i gotovo! Sto bi Radvan rekao: "..Pobijem g..na i gotova stvar"
Svi znamo kako se pretrazuje youtube, pa ako bas zelimo da cujemo to sto neko porucuje nekome, ili nama, www.snadjiseTACHKAcom
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#928: (2008-08-03 12:33)
Predlozi članova
....delimicno se slazem sa wild,
u delu preterali smo, preterao sam.
Ali nisam za ukidanje teme youtube.
Ona tako lepo ume da kaze ponesto o nama.

O obecanjima,
nisam krsio obecanja, i necu i dalje.
Ali ko me uhvati, od danas, da sam stavio youtbe van teme neka me javno opomene (i naravno izbrise postove).
Drimova konstatacija mi je samo otvorili jos jedan ugao gledanja na problem postavljanja youtuba svuda.
Sagledao.
Moje izvinjenje zbog usporavanja otvaranja stranica ostalih tema foruma svim clanovima.

Dakle, ovo moze i u izvinjenja
ali predlog je,
ne brisati temu youtube,
zbog ispada pojednih clanova, pa i moje malenkosti
lav u srcu (male, 50)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
#929: (2008-08-03 12:40)
Predlozi članova
ne radi se samo o tebi Lave. znas ono pruzis nekome prst on bi celu ruku. (tako nekako, shaku, nogu, bem ga )

Ako postoji mogucnost da se svuda zabrani a samo na temi ostavi, bilo bi ok.

ILI, brisanje na svakom drugom mestu koje nije tema youtube, bad post i cao...pa sad, ako ti znaci da postujes nesto sto niko ne moze videti sem tebe (mene, bilo koga...) cemu zatrpavanje, youtube "lokalno" pa gledaj do mile volje.....

sto sam danas nadrk.. u pm....

Updated 2 time(s), Last update (wildone) 2008-08-03 12:42

wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#930: (2008-08-03 12:52)
Predlozi članova
...i naravno izbrise postove

Wild, da ne sirimo ti i ja polemiku,
a rekao bih da se slazemo sada.
Moj predlog je, da se svaki post koji ima youtube, a nije na temi youtube, brise.
lav u srcu (male, 50)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 85 86 87 88 89 90 91 92  93  94 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis