Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77044, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 90 91 92 93 94 95 96 97  98  99 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 98
#971: (2008-08-28 13:49)
Predlozi članova
wildone: @un, a sta treba da radi, da izmisli Maju?

Wild....famozna Maja je definitivno izmisljena...ipak mislim da KOlezi pomoc treba, mozda gazda da" potegne" neke veze u Palomoticevoj, Laze Lazarevic ili nekoj slicnoj instituciji.....
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
NeronChe
#972: (2008-08-28 13:54)
Predlozi članova
Skromnost nije vrlina... Nije vam teško obezbediti 0900 broj tarifirati po meri i džepu pacijenata i pustiti sekretaricu automatišen da posavetuje npr. kolegu da mu je jedino preostalo da svoju ženu Maju odvede kući svojoj kad je već toliko voli...

A to da niste stručni... ma 'ajte molim vas Čim vi znate sve o delijama i zvezdinim vanserijskim igračima da proniknete u seljačko vaspitanje,pa ovi ljubavni jadi su manji problem nego pogoditi da Zvezda ne može pobediti Banat u narednih dve sezone,dok se ne stabilizuju...

p.s. zbog vas sam kume i ja počeo da proučavam kulinarstvo...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#973: (2008-08-28 14:05)
Predlozi članova
romance-cafe: Pa ja jedino da otvorim neki SOS telefon Mada, ne verujem da sam strucan za resavanje takvih problema.

a da odshtamash nekoliko hiljada onih plakata ( poternica ( oko 3000 ce biti dosta)) pa da ih lepo veceras na marakani podelis navijacima.... samo bidni fin...imaju laku ruku i praznu glavu ( cast izuzecima Ferlajtu, Night-u i tebi dragi Gazda)

NENA412 is no longer member of Romance Cafe
krchmar
#974: (2008-08-28 15:16)
Predlozi članova
unusual:

Wild....famozna Maja je definitivno izmisljena...ipak mislim da KOlezi pomoc treba, mozda gazda da" potegne" neke veze u Palomoticevoj, Laze Lazarevic ili nekoj slicnoj instituciji.....

a zasto ti,gospodjo ili gospodjice imas takvo misljenje o nekom koga ne znas,ne poznajes? stopila si se u virtuelni svet pa paranoises da su svi izmisljeni iz iskustva? nije se pojavio kod konja princ na belom konju? il ides kod gatare pa sve znas?

i cenim da su te nabrojane institucije tebi blize nego meni,ipak si ti beogradjanka (izvinjavam se ostalim ljudima,ne mislim da su svi isti) ko sto ti mislis.

uzivaj ti gospodjo,gospodjice i batali mene. mada bi mogla i pisanije po forumima,vidim i ja laik da ti slabo ide.
krchmar is no longer member of Romance Cafe
#975: (2008-08-28 15:30)
Predlozi članova
romance-cafe: Pa ja jedino da otvorim neki SOS telefon Mada, ne verujem da sam strucan za resavanje takvih problema.

E, to sa SOSOM nije loshe ideja.
Samo neka bude ljut, please, i sve cu priznati.
MilenicaM (female, 28)
negde...
Please note: VIP members do not see advertising
#976: (2008-08-28 15:30)
Predlozi članova
E pa KOlega ovo nije za temu predlozi clanova ....ali vidi sada......Beogradjanka nisam, ostalo te ne interesuje, pored toga sto cu ti reci da ne idem ni kod gatara, niti se sa bilo kim stapam, kako rece vec......institucije mi predlozene tebi....POZNATE Hvala Bogu nisu, e sad ako dodjem do toga da mi ustrebaju jel, rado cu se u te iste obratiti za pomoc, bolje i to neg da glumim ludilo...a sta mi ide ili ne ide, ne mislim KOleza krcmaru da si ti, odnosno najmanje si ti kompetentan da o tome iznosis misljenje.......i rece li da spavas.ups ides da spavas........vis bre da pored fantaziranja i lazes, doduse sve je to u istoj "klinickoj slici'.....bolesti.......Ajd ti samo nastavi gde si stao sa sve Majom.......
Prijatno popodne
unusual (female, 35)
#977: (2008-08-28 15:39)
Predlozi članova
krchmar:
unusual:

a zasto ti,gospodjo ili gospodjice imas takvo misljenje o nekom koga ne znas,ne poznajes? stopila si se u virtuelni svet pa paranoises da su svi izmisljeni iz iskustva? nije se pojavio kod konja princ na belom konju? il ides kod gatare pa sve znas?

i cenim da su te nabrojane institucije tebi blize nego meni,ipak si ti beogradjanka (izvinjavam se ostalim ljudima,ne mislim da su svi isti) ko sto ti mislis.

uzivaj ti gospodjo,gospodjice i batali mene. mada bi mogla i pisanije po forumima,vidim i ja laik da ti slabo ide.

Tebe KOleza "poznajemo" svi.mislim taj vid poremecaja kod tebe prisutan je lako prepoznatljiv,to sto pises:" nije se pojavio kod konja princ na belom konju?, hvala lepo za to "konj"...ma ne vredjam se ja nego nije se pojavio" do sada niko tebi ravan... Nesto mislim sad da ti nisi taj konj od princa na vrancu...Ma sve mi nesto sa tim konjima, princevima, jos konji beli i te fore lici na mastanje ili gresim....
unusual (female, 35)
NEDOVOLJNO DOBAR
#978: (2008-08-28 17:11)
Predlozi članova
gazda uvedi kanal gde ima prenosa sa marakane.vidis da se grobari dosadjuju
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
#979: (2008-08-28 18:35)
Predlozi članova
Mi "grobari" se ne dosadjuemo, , navijamo i kada Partizan ne igra, ali trenutno da delijice veceras na Marakani ........posle kraja utakmice" laganica" onako pognute glave kao pravi gubitnici
unusual (female, 35)
maski

VIP
#980: (2008-08-28 18:59)
Predlozi članova
molim Gazdu Od Kavanu da ukuca miki sliki (mike-leo) shest meseci VIP. uplata stizze sutra putem poshte ili banke.

garantujem lichno!

... a ako mika slika bude ljubazan i poshalje mi njegov lichni broj mozzda chu mochi i odmah putem e bankinga da uplatim.

unapred hvala.

(mika mi je nestrpljiv )
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 90 91 92 93 94 95 96 97  98  99 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis