Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 83338, replies: 1176
total: 1176, displayed: 10, page: first page previous page ... 91 92 93 94 95 96 97 98  99  100 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 99
#981: (2008-08-28 19:18)
Predlozi članova
promena plana. mika mi je tvrdoglav.

uplatichu na moj broj a ti kredu upishi miki.

mozze?
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
mike-leo
#982: (2008-08-28 19:38)
Predlozi članova

ybt , malo ovo seoce.......odmah se sve sazna

a gde je tu diskrecija zagarantovana?
a gde je tu drugarstvo, na zici?
a gde je .....nea veze

ps tnx na pokusaju love
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#983: (2008-08-29 09:13)
Predlozi članova
maski: molim Gazdu Od Kavanu da ukuca miki sliki (mike-leo) shest meseci VIP. uplata stizze sutra putem poshte ili banke.

garantujem lichno!

... a ako mika slika bude ljubazan i poshalje mi njegov lichni broj mozzda chu mochi i odmah putem e bankinga da uplatim.

unapred hvala.

(mika mi je nestrpljiv )

I ja se pridruzujem ovom apelu, jer shta bismo mi bez njegovih duhovitih i inteligentnih opaski (a da ih ima manje od par komaTa dnevno), pronicljivih i nadasve inspirishucih pogleda na svet...

...stvarno, ako on ne bude imao VIP, to ce biti takva shteta po chovechanstvo...

Nightingale (male, 37)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
romance-cafe

moderator
#984: (2008-08-29 11:18)
Predlozi članova
Ja mislim da bi bez njegovih pogleda na svet i preziveli nekako, ali bi nam sigurno bilo pusto i dosadno bez vaseg sarkazma i ostalih posledica toga.
#985: (2008-08-29 12:47)
Predlozi članova
Ne moze chovek vishe ni da podrzi pametne predloge...

Nightingale (male, 37)
Please note: VIP members do not see advertising
mike-leo
#986: (2008-08-29 12:50)
Predlozi članova
bljack-i je jedinstven, samo svoj [u ovo bas nisam siguran].....poseban

ocekujem opasku o izmeni ...ajd...

Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2008-08-29 12:56

mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#987: (2008-09-08 14:17)
Predlozi članova
Nisam VIP i ne mogu da postavljam i otvaram nove teme na forumu ( i hvala bogu na tome-rekli bi neki ), ali mislim da bi bilo interesantno otvoriti temu o parovima sa RC-a. Verujem da cemo se svi iznenaditi kad vidimo koliko ih ima i koji su, ima veza koje traju vec dugo, neki su ovde upoznali i sadasnje supruge ( ). Ima sigurno zanimljivih dogadjaja, situacija, slika, prica i ko zna cega jos, i mozda nije losha ideja da se otvori tema gde se sve to moze smestiti. Gazda na kafanu mi je jednom prilikom rekao kako mu je uvek drago kad cuje da se neko ovde upoznao, i kad se to zavrshi brakom, detetom, ili necim lepim. Ko se ovde upoznao, i dokle je to doslo, i kako je ishlo, mozda neko zeli da isprica a opet, mozda nekoga i interesuje... Uglavnom, mislim da bi tema bila bolja od pravljenja zulja na mozgu sa temama tipa: "Shta ste osetili kad ste se probudili" ili "A sta osecate upravo sad, znak pitanja, pa tachka-iskreno, znak pitanja". Predlog je tu, a shto bi Murphy rekao-gde postoji zelja, postoji i otpor....eto.
NepoDobNi (male, 37)
offline...
romance-cafe

moderator
#988: (2008-09-08 16:43)
Predlozi članova
Ja mislim da je to vrlo licna stvar i ne bih insistirao na tome, osim ako neko takav sam ne pokrene takvu temu. Ja nemam nista protiv, ali sigurno ne bih voleo da se to pretvori u prozivku. Dosta ljudi je trazilo brisanje profila uz komentare "nasa(o, la) sam osobu svog zivota... nema potreba da budemo vise clanovi, ali vas molim da to ne objavljujete" (ima na naslovnoj strani neki deo gde se objavljuju poruke nekih clanova pa ne zele da se i njihova poruka pojavi tu).
#989: (2008-10-03 22:39)
Predlozi članova
tomicka
[tomicka]
#284: (03.10.2008. 22:34) report bad post
Bozze, oprosti im, ne znaju shta rade
Ti mislis da si interesantan, sta li? Samo si dezurni kreten. Ali i to mora neko da bude. Tvrdim da si neopevana dileja i potpisujem. I mozes slobodno da popusis jos jedan ku`ac. I mani me tih fazona, zubici i slicno. Tako samo potvrdjujes da si baron. I za kraj, popusi ti jos jedan ku`ac, za svaki slucaj.
tomicka (female, 34)

Predlog: banovanje na godinu dana. Barem. Drugo, ukoliko drug gazda ne prepozna rukopis, u pitanju je Falshback, dushica koja se kao duh pojavljuje josh u nicku Storyteller, i u ko zna kom josh.

Jadno.
Nightingale (male, 37)
romance-cafe

moderator
#990: (2008-10-04 01:06)
Predlozi članova
Hajde da ne preterujemo I predlagac je imao slicne ispade pa nije dobio ban na godinu dana. Mozemo da progledamo kroz prste prvi put, a za sledeci put cemo videti.
total: 1176, displayed: 10, page: first page previous page ... 91 92 93 94 95 96 97 98  99  100 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.