Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77209, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 94 95 96 97 98 99 100 101  102  103 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 102
maski

VIP
#1011: (2008-11-06 13:55)
Predlozi članova
YEEEEEEEEEAH!

hvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvalahvala...
maski (female, 38)
..just face facts ...
dzontra

VIP
#1012: (2008-11-06 14:10)
Predlozi članova
DrveniKostur: kako to da je romance-cafe (moderator i kreator sajta) u međuvremenu postao - (female, 34)?

Operacija, šta li?
dzontra (male, 35)
volta
#1013: (2008-11-06 14:11)
Predlozi članova
Odlika ovog sajta je upravo bila u realnim fotografijama.
Istina, uvek se provlachio odredjeni postotak net fotki, ali su ti likovi i onako nebitni za celu prichu.

Lichno mi se ne dopada ovo uvodjenje, chak bih rekao shlihtanje, novina vezanih za profil.

Borba sa klonovima nikada nije privedena kraju. Gazda je u dva puta, koliko ja znam, obrisao dobar deo duplih i troduplih nickova, i oslobodio nas jednog dobrog dela smaracha.

Maski, nothing personal, ali ovo je skroz pogreshan korak.

Ochekujte sada od svih, ili bar od vetjine, onih koji nemaju sliku zahtev za postavljanjem avatara.

Toliko, ne dopada mi se, a bili ste tako cool.

________

anex:

Upravo zbog specifichnosti sajta uvek smo mu se vratjali. Chesto; drski, nadobudni, (to mu dodje na isto), vulgarni, nervozni, raspevani, samozzivi, zaljubljeni, omrazzeni, narcisoidni, dobri, lepi, mahniti, zabludeli .... ali uvek se vratjali i chinili specificum josh specifichnijim.

Bojim se da tje krenuti ka mainstream saitovima slichnog sadrzzaja, te tje biti sasvim sve jedno na kome si registrovan.

A, nije sve jedno. Meni nije.

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-11-06 14:20

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NeronChe
#1014: (2008-11-06 14:16)
Predlozi članova
NeronChe: ja predlažem da se svima dozvole avatari 70 x 70 px da pojedinci poput mene i ostalih ostarelih,a već mentalno i fizički ruiniranih likova,ne bi plašili nove članove,kao i stare...

usput avatar bi odražavao i trenutni psiho-patološki profil člana,pa bi se izbegla suvišna dopisivanja i tako punjenjem inboxova opterećivao nemački server,a mi tužni bili uskraćeni za gostoprimstvo voljenog sastajališta...

ili smo mi inventar...čast ovim što vode normalne živote i dinamično prolaze kroz sve životne strasti koje ih svakodnevno snalaze...

Sad će i oni koji sliku nisu imali nikad staviti nešto što bi asociralo na zmajeve,lavove,tigrove i tigrice...što više ljude pustite da se zaigraju u svojim iluzijama to manje istih očekujte da vidite uživo,pa makar platili žurku i sve pozvali pozivnicima i obezbedili prevoz...

A vi mislite o tome...meni ni iz džepa ni u džep...ko se sakrivao on će i dalje to činiti...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#1015: (2008-11-06 14:16)
Predlozi članova
Znate, to neće držati...
( Bata Stojković-"Ko to tamo peva", prilikom prelaska mosta...)
NepoDobNi (male, 37)
offline...
Please note: VIP members do not see advertising
#1016: (2008-11-06 15:02)
Predlozi članova
Nejasna mi je svrha topica pod nazivom "Zurka za clanove Romance-cafe-a", koji je osvanuo na Chit Chatu. Očito je da taj topic nije postavio Romance-Cafe (tj. "gazda od kafanu", kako ga korisnici obično nazivaju). Nego je topic postavio neko ko ima pristup njegovom nalogu, pretpostavljam - "gazdarica od kafanu"; otud, valjda, ono misteriozno (female, 34) u potpisu.

Sve u svemu, mislim da je navedeni topic neka šala, malo i na račun ostalih korisnika sajta, što je bzvz.

Updated 1 time(s), Last update (DrveniKostur) 2008-11-06 15:03

DrveniKostur (male, 40)
paranormalni svetionici moga srca govore mi da si blizu...
NeronChe
#1017: (2008-11-06 15:12)
Predlozi članova
Pa šala ili ne,to će nam biti najbolja zanimacija u nedostatku inspirativnijih...a ko je postavio nešto i ne razmišljam...pa nije gazda kojeg mi znamo mogao ozbiljno da pomisli da može i 30% od 100 članova da se pojavi u RL bilo gde...

Možda se on našalio sa nekim,pa sad ide šala po principu domino efekta...

Rekoh jednom da je pre 2 godine bilo zabranjeno pomisliti javno pozvati članove da se okupe,pa su se okupljali sami...utoliko mi čudnije i utoliko manje lupam glavu šta se valja iza brda...

Ako mene neko pita treba objaviti gde i kada,pa ko je došao došao je...rezervacija za 100 članova bi mogla da prođe ukoliko je u pitanju svadba ili ne daj Bože sahrana,ali čisto sumnjam i tada...

Ovde da se nategne možeš da skupiš 30 ljudi plafon...uglavnom onih koji stoje kada piške...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#1018: (2008-11-06 15:38)
Predlozi članova
ja nisam ni mislila da svima treba da se dozvoli da imaju avatar, nego samo meni.

maski (female, 38)
..just face facts ...
#1019: (2008-11-06 17:21)
Predlozi članova
Ja mislim da je to njesra...

I dalje chekam odgovor nadlezznih...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#1020: (2008-11-06 19:14)
Predlozi članova
i ja cekam odgovor da li je sajt prodat?

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 94 95 96 97 98 99 100 101  102  103 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis