Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77219, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 97 98 99 100 101 102 103 104  105  106 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 105
#1041: (2008-11-10 13:38)
Predlozi članova
Pošteno kolega...

Samo bih zamolila administraciju da mi bf ne obrišu ako mora žrtvovaću ovaj nick
kad već kao Silvija de Lux nikako ne mogu da se ulogujem (iako sam sve pokušavala)
Ulica (female, 97)
Simina 9a
JEJICA

VIP
#1042: (2008-11-10 14:06)
Predlozi članova
covek mase sa tih hiljadu evra kao da su milion, a pare mu niko ni ne trazi, ja sam lepo pitala sta mu znaci da ima 2 ili vise nikova? mozda nisam bila dovoljno jasna, ali vidim da sa njim nema dijaloga posto samo vrti 5 recenica u krug. kome se ide neka ide srecan mu put... ali mislim da je dostojanstvenije otici bez velike pompe... ovako izgleda da zeli da ga neko moli da ostane... aj uzdravlje
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
#1043: (2008-11-10 15:05)
Predlozi članova
Toliko o pompeznom oprashtanju...

natali77 (31) Serbia
TO SAM JA
login: pre 36 minuta

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#1044: (2008-11-10 15:19)
Predlozi članova

Al' je zaeban ovaj Dream Raider, iskopa ga iz momenta, kao Bili...
NepoDobNi (male, 37)
offline...
#1045: (2008-11-10 15:48)
Predlozi članova
Predlazem da se dragomir skine sa crne liste, inace se co`ek nikad ozeniti nece
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
Please note: VIP members do not see advertising
#1046: (2008-11-10 15:58)
Predlozi članova
predlazzem da se mod ne igra volem-nevolem
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
NeronChe
#1047: (2008-11-11 15:34)
Predlozi članova
E sad najozbiljnije:

Upravo sam dobio informaciju da bi neki DALEKI i 500 km došli,a neki i iz Beograda neće doći,jer je ČETVRTAK....DA JE PETAK onda je to sasvim druga priča.

Usput žurka ako nije samo naša nije žurka za RC,a malo je degutantno da ulazimo obeleženi kao ovce,a tako će biti ako nije prostor rezervisan za nas.

p.s. moju prijavu računajte kao 4,neću biti sam...

ŠTO NE RAZMISLITE O KRAJNJE DOBRONAMERNOM SAVETU !??
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#1048: (2008-11-11 15:53)
Predlozi članova
... eNChe... Apsolutno nema nikakve veze da li ce neko putovati sat, dva... vec da li taj neko ima zhelju da dodje...

Svako ima svoje razloge za & protiv... Razumem i one koji su za, a svakako i one protiv... Nakon onoliko (u vecini sluchajeva) bespotrebnih svadja i rasprava...

enivej... Bitef je povelik` prostor, tako da razumem koncentrisanje na "jedno mesto"...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
NeronChe
#1049: (2008-11-11 16:04)
Predlozi članova
Da me nisu zvali tel. i rekli da je besmisleno da putuju 500 km , jer je četvrtak i niko ne može da uzme slobodne dane ne bih ni napisao to što jesam...Usput NIKO normalan neće ni iz Bg doći ako sutra radi...

Nemoj minika zajebavati,pa ja znam 5 koji neće doći,a mogu peške da dođu samo ZATO ŠTO JE ČETVRTAK...

Na kraju meni se isto 'vata,ali ljudi rade...ili je žurka samo za nas koji radimo nešto drugo ili za one koji će ostati sat i po ili za neradnike samo ???

Ako se ogradimo bodljikavom žicom biće naša žurka u tolikom prostoru...

Ovi što smeju da napuše nekog samo kada su iza monitora ne treba ni da dolaze,ne isplati im se...drugo je klečati uživo,a drugo ovako kada smo svi isti i svako da sebi za pravo da drugog napljuje i omalovaži...

Neću više ni da predlažem ništa 'ebe mi se,meni je žurka svaki dan ako hoću,a neka rade kako hoće...

Updated 2 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-11 16:07

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#1050: (2008-11-11 16:08)
Predlozi članova
drugo je klečati uživo,a drugo ovako kada smo svi isti i svako da sebi za pravo da drugog napljuje i omalovaži...

Upravo to... a uzhivo ce/je... cmok jedan obraz, cmok drugi obraz... cmok... Mnjauuu, injaooo... joj shto si slatka... lep ti kaish... Dobar ti mob... injaooo...

bljak, fuj... Staro "dobro" licemerje...

MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 97 98 99 100 101 102 103 104  105  106 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis