Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 77213, replies: 1173
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 104 105 106 107 108 109 110 111  112  113 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 112
#1111: (2009-01-06 18:12)
Predlozi članova
....užas..kafana ne radi za novu godinu...
ca blues (male, 36)
romance-cafe

moderator
#1112: (2009-01-06 18:33)
Predlozi članova
Ukratko: umro hard disk baš za novu godinu.

Prvo je podršci trebalo cela 2 dana samo da ustanove da je umro hard disk, pa su onda "ubacili" novi disk i reinstalirali operativni sistem (što takođe traje). Taman kada smo instalirali control panel i vratili dobar deo sajtova iz backupa (koji je na drugom hard disku) - ponovo počinju problemi i ponovo dopisivanje sa podrškom kojima iz nekog razloga treba i 4-8 sati da odgovore na svaku poruku. Ispostavilo se da su umesto da ubace novi hard disk samo formatirali onaj koji je umro, tako da je on živeo samo kratko, i odmah opet umro (kaže support "a meni je bilo čudno što čujem kliktanje iz hard diska"?!?!?!). Da se nije meni desilo, smejao bih se.

Posle novih 12 sati čekanja, ubacili su novi hard disk i opet ispočetka instalacija OS + control panel. Ovaj put se desilo da su neki backup fajlovi corrupted, i da ne može da uradi restore. Sva sreća pa su postojali i stariji backupi, tako da smo izvukli od novih šta smo mogli - a ono što nismo - izvlačili smo iz starih.

Nadam se da ćete preživeti nestanak mesec dana postova, izvinjavam se svima a naročito onima koji su se registrovali u decembru pa će sada morati ponovo, kao i onima koji su se trudili da postuju pametne stvari koje su sada nestale. Ako treba da bude neko kriv za to - prihvatam svu krivicu na sebe.

Što se glasanja za članove meseca tiče, svi podaci su izgubljeni, nije problem SMS glasanje jer te podatke možemo da izvučemo preko provajdera, problem su glasovi sa sajta - te podatke nemamo, pa onda nemamo ni konačan zbir glasova. Što se toga tiče predlažem da se registruje stanje kakvo je bilo na dan 30.12.2008. pre nego što je puklo sve, sigurno ima ljudi koji su pratili stanje pa bi bilo dobro da pošalju redosled prva 3 za muške i ženske članove.

Pa onda, da stvar bude još gora, pošto je nova konfiguracija na serveru, neke stvari nisu radile, kao recimo logovanje, i to smo nekako sredili kada smo pronašli u čemu je problem. Chat server još nije namešten jer se on malo teže i instalira, ali biće i to uskoro.

Šta reći na kraju? Have fun?
romance-cafe (female, 34)
#1113: (2009-01-07 12:16)
Predlozi članova
Što se glasanja za članove meseca tiče, svi podaci su izgubljeni, nije problem SMS glasanje jer te podatke možemo da izvučemo preko provajdera, problem su glasovi sa sajta - te podatke nemamo, pa onda nemamo ni konačan zbir glasova. Što se toga tiče predlažem da se registruje stanje kakvo je bilo na dan 30.12.2008. pre nego što je puklo sve, sigurno ima ljudi koji su pratili stanje pa bi bilo dobro da pošalju redosled prva 3 za muške i ženske članove.

....na smatram da je to ok...obzirom da sms način glasanja omogućava priređivanje filmskih završnica...

...ja odlično znam da bi pobedio zare03 sa minimum 50 glasova razlike....

...predlažem...

.....glasanje poništiti...sms glasače obeštetiti VIP članarinom u odgovarajućem trajanju....

...novo glasanje se može organizovati tek po uspostavljanju četa...jer jasno je, borba se vodila između popularnih na četu i njihovih suparnika sa foruma...

...takođe obeštetiti sve dugogodišnje VIP članove koji su planirali novogodišnje praznike provesti u kafani....

...pretpostavljam da ne treba podsećati menadžment sajta da naknadu pretrpljene štete, te izgubljene dobiti treba da traži od davaoca usluge podrške...

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2009-01-07 12:18

ca blues (male, 36)
#1114: (2009-01-07 15:53)
Predlozi članova
Hvala shto ste mi ukinuli VIP chlanarinu.....Zhelim i ja Vama srecnu Novu godinu...
georgi011 (male, 41)
...stanite dani,stanite noći,stanite godine...
#1115: (2009-01-07 17:07)
Predlozi članova
hocu svoj vip nazad...ne zanima me kako...niste ni vi meni nista poklonili..
cacaa (female, 35)
...only happy when it rains....;-)
Please note: VIP members do not see advertising
#1116: (2009-01-07 17:22)
Predlozi članova
georgi011: Hvala shto ste mi ukinuli VIP chlanarinu.....Zhelim i ja Vama srecnu Novu godinu...

Udri i za mene...pls
TEARFUL (female, 39)
igra bez granica ....
Gandalf

VIP
#1117: (2009-01-07 18:07)
Predlozi članova
...polako...sad ce oni...i njima ljudima je Bozic...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#1118: (2009-01-07 19:45)
Predlozi članova
....MORE....hm

Ajd, nema veze....Hristos se rodi i njima....
TEARFUL (female, 39)
igra bez granica ....
naTa zamlaTa
#1119: (2009-01-07 20:19)
Predlozi članova
ebo vas VIP bre....
naTa zamlaTa is no longer member of Romance Cafe
#1120: (2009-01-07 20:47)
Predlozi članova
...e, bash da me VIP nebi ebo ....
TEARFUL (female, 39)
igra bez granica ....
total: 1173, displayed: 10, page: first page previous page ... 104 105 106 107 108 109 110 111  112  113 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis