Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 83284, replies: 1176
total: 1176, displayed: 10, page: first page previous page ... 106 107 108 109 110 111 112 113  114  115 ... next page last page of 118
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (female, 34)
page: 114
#1131: (2009-01-14 12:25)
Predlozi članova
...zahvaljujem upravi...na povracaju PDV-a...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#1132: (2009-01-15 15:42)
Predlozi članova
ne uklapa se u politiku sajta - suvishe je smislen

da, stvarno, shta ima toliko skaredno u Snashinom postu, ako nije tajna? ona nema pravo na sopstveni stav? koristila je neke uvredljive termine? bila degutantna?

ili se jednostavno nekom nije svidjalo ono shto je napisala?

msm, da me pogreshno ne shvatite, ako zhelite prosperitet foruma, a time i sajta, teshko do nikako da cete to uspeti brishuci poruke vezane za temu, a ostavljajuci off-topik i favorizujuci flejm

no vash izbor

a mi cemo, ne sumnjam, umeti da se postavimo

so, keep walkin'
Windfucker (male, 42)
Niko nikad' nije dozhiveo chudo, ali vecina chitav zhivot u chuda veruje ;))
naTa zamlaTa
#1133: (2009-01-18 03:23)
Predlozi članova
Pre svega... razocharana sam. Ovo je prvi sajt na kom sam krochila, iz chiste radoznalosti... i ostala na njemu jer je za mene najbolji. I upravo zato ne razumem kako vam je uspelo da glasanje za chlana meseca oragnizujete onako aljavo(!)... Smesho je ono shto se izdeshavalo u decembru mesecu, ja posle par dana videla koliko su sati pa sklonila 'thumbnail'. Nisam niposhto htela da uchestvujem... Sada... svojim ochima sam videla da je Luna, samoj sebi, nabila 18 glasova za svega... 5-6 sati...Dokle?! Hocete li tako svakog meseca?! Nije mi do nagrade, da se razumemo. Smeta mi shto ne mozhe da bude fer...Prosto ne mozhe. O5 cu skloniti svoj thumbnail i zamoliti nadlezhne da me nachisto uklone sa spiska za ovaj mesec, kao i da mi izbrishu onih 12 glasova. Ipak, poshtujem svaki glas upucen meni, hvala.

Aj u zdravlje

Updated 1 time(s), Last update (naTa zamlaTa) 2009-01-18 03:24

naTa zamlaTa is no longer member of Romance Cafe
#1134: (2009-01-18 04:17)
Predlozi članova
dakle, Nato, stvarno si Zamlata

no, aj' neshto da pojasnimo, nas radi

sadashnja administracija je sajt "nasledila" od prethodne - chisto sumnjam da znaju na koji nachin i zashto sve funkcionishe na ovaj nachin
(msm da nekoliko meseci nije dovoljno, narochito kada odredjene segmente aktiviraju s'mene-pa-na-ushtap )))

e sad', zashto je prethodni vlasnik postavio glasanje sms-om?

podjimo redom

jednom davno, beshe jedan sajt, na kome je glasanje bilo demokratsko - jedan profil = jedan glas

nedugo zatim, primecene su odredjene neregularnosti: glasalo se bez lichne karte, glasalo se i na crveno slovo, glasali su i zhivi i mrtvi, pozivalo se po kuloarima, lobiralo, otvarali se dupli profili na n-ti stepen, i sve tako nekako

naravno, forum, kao javno glasilo, ubrzo bi zatrpano prozivkama na rachun administracije kako "to tako ne ide, pa nije u redu, ovo je prevara, sram vas bilo, etc, etc"

Gazda Od Kafanu reshi da malo zavede red, da uslishi vishe ili manje argumentovane zhalopojke, i krene da izbacuje "pijani gosti" - pobrishe gomilu duplih profila, ponishti glasanje, uvede aktivacioni kod pri otvaranju novih profila, sredi bazu podataka po sistemu - jedan e-mail = jedan profil = jedan glas

al' ybg, ne lezi vrazhe, neke nije mrzelo da otvaraju nove adrese samo zarad glasanja (za sebe, naravno, za koga drugog, jer, bozhe moj, pa i drugi bi to radili kad ih ne bi bilo sramota, zar ne? )

e sad', Gazdi vec dopizdilo, pa krene da kreshe profile po IP sistemu - jedna IP = jedan profil

al' opet ybg! - krene haranga po forumu kako je ovo nedemokratski, kako se nekima sa iste IP loguju chlanovi uzhe & shire familije, kako se nekima loguju kolege sa posla, etc, etc

aj' dobro, kazhe Gazda, necu da vas brishem, al' cemo da uvedemo transparentnost - da se zna ko kosi, a ko vodu nosi - neka IP bude javan

aaaa, jok - udruzhenim snagama oportunista, frakcionasha, vechitih kontrasha, hejtera, flejmasha, pritajenih shvalera, uplashenih preljubnica, dezhurnih kritichara, salonskih revolucionara - bukne na forumu josh veci flejm i prozivka - kako to nije u redu, kako je IP privatna svojina, te kao spada u "lichni podaci" (nije nego), i sve tome slichno

e kad' ne mozhe kako treba, nek' bar zaradim na tudjoj sujeti - i tako Gazda konachno uvede sms glasanje

... & dej liv'd hepili ever after
(al' malo tootLa )

i za kraj, nagradno pitanje (in-joj shto volim zagonetne priChe ):

kako biste vi sproveli glasanje za bilo shta, ovde na sajtu, a da regularnost ne bude dovedena u pitanje?
Windfucker (male, 42)
Niko nikad' nije dozhiveo chudo, ali vecina chitav zhivot u chuda veruje ;))
naTa zamlaTa
#1135: (2009-01-18 10:59)
Predlozi članova
sve mi je jasno

a predlog, nazhalost, nemam
naTa zamlaTa is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#1136: (2009-01-21 13:39)
Predlozi članova
..na 115 strana chitam kako je bilo u domu penzionera u Shapcu..nije li to malo previshe a??????
Ја би рек'о да има превише препуцавања и баљезгања о шабачком окупљању и не само о њему, али са вама се не могу сложити. Је не бејах тамо, те би веома волео да прочитам и који пост посвећен опису неког дијалога, анегдотице и сличног. Мислим да је тога тамо било ихааај. А не само уопштене коментаре типа "било нам је лепо", мада и они имају своју сврху.

Но ја стичем утисак да се вама "гаде" пензоши што се тамо нађоше и пензионерски, застарели начин провода по кафанама. Па, госпоЏице, дамице, ниТко вама не брани да отворите своју тему и обрадујете нас описима провода по сплавовима, клубовима и журајама. Са посебном напоменом да сваки пост буде украшен оригиналном фотографијом аторке увијене око шипке или разигране у каквом кавезу.

Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
Wrangler

moderator
#1137: (2009-01-21 18:35)
Predlozi članova
"...Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge..."
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
#1138: (2009-01-22 11:50)
Predlozi članova
Samo da pitam sta se desava sa sms servisom za uplatu Vip-a? Poslala poruku i nista se ne desava ..riknuo sta li .
Ja jesam Vip, da se ne zbunite jel..slala sam za nekog drugog.
Nadam se da ce fiinaaa uprava sajta da nas udostoji odgovora .
Poslacu Vam i privatno ...ovde sam ostavila post, posto znam da nisam jedina koja je imala problem sa uplatom.
i takoooo
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#1139: (2009-01-22 12:09)
Predlozi članova
Wrangler: "...Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge..."
Па ја и јесам ноћас оставио предлог. Сад, добар или лош, мање битно, али је и он ометен и нестао без трага у вредном одржавању броја страна на мање од 115.

Не спорим право модератора да одржава хигијену сајта онако како сматра да је најбоље. Но није битно, не жалим се ја, само примећујем.

И овај пост је офтопик, ал' мор'о сам да изнесем запажање, јер не нађох прикладнију тему за исто. А наша вредна Фармерка ће већ почистити кафанче и довести ствари на своје место.
Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
#1140: (2009-01-23 19:56)
Predlozi članova
PREDLOG: Predlazem nekim "kolegama" sa RC-a..da krenu vec jednom u fizicki sex,jer su vec dosadili prilicno ovim verbalnim sexom...na svakoj temi i pri svakom postu...daklem,sto je dosta-mnogo je! ...Ili vole vise ovako javno da se kresnu medju stadom?...tacno je da mi ne moramo svi i sve da citamo,ali neminovno je ne videti sve to,dok trazimo neku temu na kojoj bi se eventualno izjasnili...bas vam hvala na razumevanju,divni ste svi do jednog.
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
total: 1176, displayed: 10, page: first page previous page ... 106 107 108 109 110 111 112 113  114  115 ... next page last page of 118
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.