Romance Cafe forums

All forums

Blokiranje pristupa senegalcima i ostalim spamerim  

views: 1675, replies: 17
total: 17, displayed: 10, page: previous page 1  2  last page last page of 2
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-21 15:19
Dodao sam neke opcije da blokiram pristup raznim senegalcima i ostalim spamerskim gamadima, blokiraju se sve IP range poznate za te drzave, ako cujete da neko od "normalnih" clanova ima problem sa pristupom, molim da mi javite.

Dosta smo redukovali pojavu tih spamera, ali i dalje se provuce po koji... ovo bi trebalo da ih zaustavi trajno dok god dolaze iz Senegala, obale slonovace...

Na zalost, neki od njih dolaze i iz SAD, glupo je da blokiram celu ameriku
romance-cafe (female, 34)
page: 2
NENA412
#11: (2007-12-13 10:19)
hehe koji si ti srecnik

a Registrovana je od: 13.12.2007. 09:38

NENA412 is no longer member of Romance Cafe
mirkic
#12: (2007-12-13 22:12)
to je mushko mame mi, vidish kako prefinjno pishe...kao na gay obuci
mirkic is no longer member of Romance Cafe
Chorba
#13: (2008-01-13 01:26)
Za neupućene
Drage neuke omladinke ako već šaljete ovakve poruke:

sta ce biti bice

ako zelis poznanstvo javise ja sam ...

Onda dotičnog skinite sa bloka jer kada vam pokuša odgovoriti javi mu se:

Ovaj član odbija kontakt sa Vama.

Chorba is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Bjankaa
#14: (2008-01-15 19:36)
Koliko vidim.... ...".senegalci i ostale spamerske gamadi" jos uvek vrshljaju i "provlace" se po cafeu....
Bjankaa is no longer member of Romance Cafe
mirkic
#15: (2008-01-15 20:29)
nisu to senegalci mila
to se mirkic malo kvarcovao
mirkic is no longer member of Romance Cafe
#16: (2009-06-24 23:38)
Beograđanin naseo na nigerijsku prevaru
Sreda, 24. jun 2009. 11:49

Zgodna crnkinja od dvadesetak godina, predstavljajući se kao ćerka bogatog industrijalca iz sudanske oblasti Darfur, ojadila je Beograđanina R. L. (60) za celih 7.000 evra obećavajući mu da će milioni njenog tatice sliti na njegov račun, ali da će njih dvoje zatim imati i vatreni susret u Srbiji, saznaje "Alo!".

Devojka, čije su fotke bile prilično seksi, obratila se nesrećnom čoveku za pomoć putem imejla objašnjavajući svoju navodnu tužnu sudbinu.

"Mesecima su razmenjivali imejlove, u kojima mu je pričala kako joj je otac sudanski bogataš, ali da je sa porodicom nakon rata 2003. godine morala da izbegne u Somaliju, jer su ih vlasti progonile.

Milioni evra ostali su im navodno zarobljeni na računima, a njoj je potreban neko iz Evrope na čiji račun bi novac bio prebačen", objašnjava izvor lista u tužilaštvu.

Učinjena usluga Beograđaninu bi naravno donela proviziju od cele sume, što bi iznosilo desetak miliona. Ipak, po ugledu na onu čuvenu "ko ne reskira, ne profitira", crnkinja je pojasnila da mora da joj uplati 7.000 evra kako bi otvorila račun za prenos i platila druge sitne formalnosti.

"Nesrećni čovek bio je žrtva najstarijeg oblika internet prevare, takozvane nigerijske prevare, koja podrazumeva pismo putem imejla od navodnih članova porodice funkcionera ili bogataša iz politički nestabilnih zemalja koji za navodno spasavanje para nude ogromne svote, a zatim vam uzmu novac", kaže sagovornik lista.

Neobično u slučaju R. L., koji se mesecima dopisivao sa svojom "zlatnom kokom", jeste što su prevaranti uz pare kao mamac morali da obećaju i devojku.

Mlada lepa crnkinja je šezdesetogodišnjaku obećavala i svoj dolazak u Beograd, a imejlovi su iz dana postajali sve "topliji", tako da su Beograđanin i njegova draga jedno drugom tepali sa "sugar" i "honney".

Nažalost, čim je uzela pare, "inboks" i novčanik prevarenog Beograđanina ostao je prazan.

(MONDO)

Ili sam ovo trebao da turim na: "O kako je lepo biti glup...?"

Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
#17: (2009-06-25 02:07)
... tamo vec ima slichan chlanak

... nego, ovaj me zabrinjava... www.romance-cafe.com/forum/find/1530/363913/#post363913 ... obetj'o, a nije ispunio ... ybg, teshko je danas naci kvalitetno osoblje
Windfucker (male, 42)
Niko nikad' nije dozhiveo chudo, ali vecina chitav zhivot u chuda veruje ;))
total: 17, displayed: 10, page: previous page 1  2  last page last page of 2
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.