Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - ostavite poruku  

views: 213418, replies: 7453
total: 7453, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 746
Post #1, page: 1
#1: 2007-10-02 10:16
U ime svih nas iz 1900 i neke ...
koji imamo neku veliku "muku" ... pa nemamo gde da OSTAVIMO PORUKU !

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2008-06-03 15:29

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
page: 10
vidivraga
#91: (2007-10-08 11:11)
čim baciš mamac (cca 20cm )
odma' se skupe ribice...
vidivraga is no longer member of Romance Cafe
#92: (2007-10-08 11:13)
ti vragec ne talasaj .... ja sam tu po drugom ........ "pionirskom" zadatku !
ferlucifer (female, 59)
vidivraga
#93: (2007-10-08 11:14)
AHA
vidivraga is no longer member of Romance Cafe
#94: (2007-10-08 11:15)
AHA !!!

ferlucifer: Ne mogu vjerovat ... ... što se ovdje radi !
......................................TI MAJKU BOŽJU KAJ JE OVO !?!.................................................
ferlucifer (female, 59)
Neeroon
#95: (2007-10-08 11:15)
Malena_Kv:
Neeroon:
Malena_Kv: upsssssss da ne zaboravim,zahvaljujem se dobroj dushi koja me je vajpovala ,pa nek se javi ko je

Ako saznash ko te VIP-ov'o javi i meni da mu se osvetim adekvatno tj. pitam za kevu,sestru i ostalu familiju tek da vidim kako su i jesu li ok...

brini se ti ko pita za tvoju familiji i jesu li dobro trenutno

Chega si ti prof. kada nikada nishta ne shvatash dobronamerno tj. paranoichna si...mislim kako te tek shvataju oni koji od tebe treba da nauche neshto ako to prof. shvatimo da si u prosvetiteljskoj misiji darivanja svog znanja omladini...i ako mozze nagradno pitanje: ko te placa da ishta radish u zivotu svom sa tim mentalnim kapacitetima koji se ogledaju u prostim rechenicama i kroz emotikone i na koji fazon namolish VIP i tako ushtedish neshto,vajda je,od prof. plate , a nekima koji te trpimo,blago nama,ulepshash dane svojim duhovitim pogledima na svet i okruzzenje.. Inache moji su dobro,hvala na pitanju.....
Nagrada je da ne zaboravim VIP naravno,poshto nishta drugo sem istog ne ganjash poshto si udata...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-10-08 11:17

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#96: (2007-10-08 11:17)
pa gle chkode zzao mi je da troshim slovca na takve kao ti...i by the way ovo je forum,kratke,proste rechenice da bi ti skontao...a pisanje eseja ostavljam za neke druge forume gde nema retarda kao shto si ti
a i to da udata sam,sretjno....a jadni oni koji tebe imaju u blizini..ili nemaju poshto je fakat da svi bezze

Updated 1 time(s), Last update (Malena_Kv) 2007-10-08 11:19

Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Neeroon
#97: (2007-10-08 11:24)
Pa ne troshish ni na koga to mi i upada u ochi,a i ne nadam se da bi na mene trebala da potroshish chak i toliko koliko troshish...Ih k'o da ja ne znam d ati imash i pametnijih poslova danas...

Ajd opet 2 nagradna pitanja:

- Shta je to esej i zashto ti retardi ne izlaze iz usta... al' da ne googlujesh kako bi odgovorila i dobila VIP i za 2008/2009 (bice to dobra sezona,pa se raduj unapred)....samo kad bi uspela da pogodish..

p.s. mozze i pomoc prijatelja,ajde da ne sitnicharim poshto su pitanja teshka za tebe...

Kako si sretyno udata tako i nama ulepshavash ovde zzivot.....dobro si me podsetila da se i ja osvrnem na tvoju srecu...a to shto si radoznala koliko je ovima pored mene lepo i da li bezze to je vec problem za tvog terapeuta,a ja kao bivshi veterinar ne mogu da ti pomognem iako tebe vuche kad god podjesh na odeljenje da svratish u veterinarsku stanicu ili zavod...a ne znam zashto kad ti uopshte nije usput,tj neshto drugo ti je uvek usput..

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-10-08 11:29

#98: (2007-10-08 11:30)
joooj kako mi idesh na nerve...ali ovako chkode ajd da ti odgovorim na to tvoje pitanje,da i ti jadan neshto nauchish u tom tvom mizernom zzivotu,kada ti je sve lepo i kada se pravish pametan samo kad se ....
...ovako esej je kratja rasprava o knjizzevnom ili kakvom drugom pitanju u chijioj obradi nauka udruzzuje sa lireralnim delom....
...josh neko pitanje???nadrogirani
i pazi kad nisam googlavala(aplauz za ja )......a ex veterinar...pa joj crni sine i jadne zzivotinje si sexualno zlostavljao

Updated 1 time(s), Last update (Malena_Kv) 2007-10-08 11:33

Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Gastritis
#99: (2007-10-08 11:39)
Neeroon:
Gastritis: Jel sam vam falio?

Jedva sam Te chek'o !!! Jesi mi kupio gilje majke Ti ??? Nisi valjda zaboravio da ako su bez pertli uzmesh 46 broj,a ako su sa pertlama mozze i 45 ??? Nije ti problem da ti dodjem onih 300,-e , vraticu ti u sledecih 15 dana 'ebu me ovi,fakturisao sam im,ali ne uplacuju jos , nemaju sredstava tj. ne mogu da naplate od Telekoma tek tako....Usput toliko si mi falio i bez tih cipela da sam juche ponovo morao s pivom da pijem i ranisane...

Iskreno, čudno za mene, obilazio sam antikvarnice, galerije, kupio maske u Veneciji, jednu sliku...
Evo sledeći put, ipak nakon 20 god susret sa tim gradom je bio krajnje šokantan za mene
Gastritis is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#100: (2007-10-08 11:41)
e jbg , pa rekoh da ne mozze googlovanje...

toliko mi je mizeran zzivot i toliko sam nadrogiran,da cu zaplakati ako josh jednom posle prepiske sa mnom pochnesh da pishesh o svim nesrecama u zzivotu,roditeljima i slichno..valjda se ti bolje secash od mene sopstvenih zapevanja i naricanja na forumu...nemoj sad i o tetkama da mi pishesh koje su te odgajile i ishkolovale upisavshi te preko veze u ustanovu za decu ometenu u razvoju,da bi posle u Kragujevcu verovatno kupovala tu diplomu za koju te jedna chlanica i pitala zachudjeno odakle je izvuche,a ti nikada ne odgovori.....

ali nije tebi zameriti....ko ce proveravati da li si chistachica tj higijenicharka u nekoj shkoli,pa ti se ovde omaklo da si prof. , mada si mogla da budesh i skromnija,pa slazzesh da si nastavnica ili uchiteljica.....ovako za prof. ti niko nije poverovao,a ja s tim bash nemam veze,jer ovde tvoju pamet,lucidnost i ponekad glupost mnogo njih komentarishe javno i krajnje zlonamerno,pa ne vidim shto te ja nerviram ovako prijateljski savetujuci te da ne odajesh svoj status i nivo svakom rechenicom koju pokushash da sastavish...I sad cu te zvati esejka-nauchnica
total: 7453, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 746
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis