Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - ostavite poruku  

views: 213416, replies: 7453
total: 7453, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 746
Post #1, page: 1
#1: 2007-10-02 10:16
U ime svih nas iz 1900 i neke ...
koji imamo neku veliku "muku" ... pa nemamo gde da OSTAVIMO PORUKU !

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2008-06-03 15:29

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
page: 4
Neeroon
#31: (2007-10-02 23:33)
..e dobro si stigla,pa ja te cheko u kuRuZIma,a tebi zinulo dupe da skachesh u vodu..bar si shvatila da ono nije vodavoda u bunaru...

E al' se sija na slici..jes' prichala seki da je keva naishla taman kada sam ti potopio glavu u kofu...??? ..i gde naidje majka mila bash tad..sledeci put joj strpaj 20 mg bensedina u sok od ananasa,poshto ga tol'ko voli vec....

Jesi suva sad..???

p.s. kako primetiti necu..ovo mi je ispovedaonica...a i nije ovo za svakog tema...malo je glupih ovde,ne chudi me...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-10-02 23:34

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
Gastritis
#32: (2007-10-02 23:34)
Razgovara sa foteljom, flertuje sa monitorom, pije kafu sa tastaturom ... vodite je hitno na sex, pre nego sto počne strasnu i ozbiljnu vezu sa usisivačem...
Gastritis is no longer member of Romance Cafe
#33: (2007-10-02 23:35)
@ N
mislim da je još malo vlažna .........

@ G
pa gde da je vodimo, tek je stigla, a i nemamo usisivač ... ... čak ni u komšiluku ...

Updated 1 time(s), Last update (ferlucifer) 2007-10-02 23:40

ferlucifer (female, 59)
Neeroon
#34: (2007-10-02 23:38)
..opet ce istripovati da sam zzedan i pochece da cedi svileni vesh kako ne bi dehidrirao..a jbg kada zna shta volim..ume...
#35: (2007-10-02 23:43)
Ma strpacu ja tebe ....
Ma josh uvek sam vlazna .... ...
jbg ipak 19 . je u pitanju , mislim dubina ... Vidish da mi nije josh uvek dobro , pa ne znam shta pishem...
Seka sve zna ...evo pitaj je ...

-------------------------------

Seko ...dodji neshto da ti shapnem....

andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2007-10-02 23:49)
... srvaaarno ... ... ne mogu da verujem ...
QQ tebE
ferlucifer (female, 59)
Neeroon
#37: (2007-10-02 23:58)
Kunem se u Neeronnchica;)
andjela 33: @Neeroonche

Gde si Miloradeeeeeeee ?Pobeguljoo,kukavice ...jedva ja ziva osta ... josh uvek mi nije dobro !
Sledeci put cesh Ti u bunar ,a ja u kuruze ...!
-------------------------------------
@ Seko ...

Samo da znash da me je Milorad gurnuo i pobegao ,nisam ja skochila ... laze te on...! Evo ti dokaz..To je taj bunar .. Neeronnchica mi ,ako te lazem...
---------------------------------------
..... .......

Nego kako se zove ono cvece levo od bunara..k'o jorgovani,ali nisam siguran...??? puna mi soba istog,k'o da sam u stakaleniku jbt...sledeci put morash andjelija preci na drugu stranu bunara,ali morash vezati ono kuche...jel' se secash kako je istripovalo pre mesec dana da sam koka nosilja sa jajima i jurio me k'o dete majku po avliji.....bar me izdepilir'o poshteno al'posle sam bio ubedjen da nas je bilo troje zapravo...
#38: (2007-10-03 00:01)
Ahaa ...seko !Kazem ti ,tako je bilo...

Zima mi je , moram malo da se zagrejem I

-------------------------------------

andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
#39: (2007-10-03 00:09)
Secam se dobro ! Sledeci put cu da pustim Rexa na tebe i celi kokoshinjac ...

a to je OLIJANDER ... kad dodjesh ,skuvacu ti chaj ....
E ne da pomaze ...ma pitaj Ferku ,nema da imash vishe problemchici sas kokoshi ,kerovi i josh neke zivotinjke ...
andjela 33 (female, 35)
Neeroon
#40: (2007-10-03 00:09)
Samo ti njoj prichaj,pa ce i ona pocheti da skache i u dvolitarske flashe,a kamoli rimske bunare kojih valjda ima u Nishu,ako me pamcenje dobro sluzzi...i to bez peraja...

Da ne bi Druga Tita da ti smiri kujicu,sad bi bili uchesnici zoo sex-a iz nehata....

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-10-03 00:12

total: 7453, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 746
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis