Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - ostavite poruku  

views: 176495, replies: 6627
total: 6627, displayed: 10, page: first page previous page ... 531 532 533 534 535 536 537 538  539  540 ... next page last page of 663
Post #1, page: 1
#1: 2007-10-02 10:16
U ime svih nas iz 1900 i neke ...
koji imamo neku veliku "muku" ... pa nemamo gde da OSTAVIMO PORUKU !

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2008-06-03 15:29

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
page: 539
#5381: (2008-08-08 21:47)
unapred se izvinjavam zbog neceg ako uradim
pivo mi bas prija veceras
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
#5382: (2008-08-08 22:01)
MiniMaus: ... Ova pricha bi` mogla dotaci svaku temu na ovoj sajtu... Nisam sigurna da pripada bash ovoj, ali...

Zaljubljuje se u njega, zajedno su... Nedugo zatim ostaje trudna... Starija od njega 5 godina, ima dete iz prvog braka, on takodje... Razmishlja se shta da radi... On je ubedjuje da je to vanvremenska ljubav... I tako...

Ubrzo saznaje da nosi blizance... Divno... On krece sa prvom mutljavinom, tipa, juri pare da iznajme stan, podnosi papire za kredit... A bivshoj zheni je ostavio kucu, u jednom beogradskom naselju, i ne mozhe da je "izbaci" napolje... Xm... Hvata ga u lazhi, jer uopshte nije podnosio zahtev za kredit... Iz dana u dan oni chekaju nepostojece pare... Zatim se zaposhljava u predstavnishtvu poznate duvanske industrije... Kao ide na posao, prvih par dana od 09 h, da bi ubrzo rek`o da mu je pomereno radno vreme na 12 h... Nema ga... a nema ni plate... Tu i tamo se "jadan umoran" pojavi, nervozan i besan na firmu shto mu ne uplacuju pare... Ona je chetvrti mesec trudnoce... Saznaje da on uopshte nije ni radio, vec blejao po kaficima... Nemaju kinte ni za hleb... Ona prodaje kola da bi iznajmili stan, dok mu njegov stric ne da polovinu od vec nechijeg nasledstva... Iznajmljuju stan, extra..., u samom centru grada... Placaju kiriju, ona mu daje pare da vrati "neki" dug... Posle prvog meseca u stanu, nemaju za drugi... Izbacuju ih...
On je "priterao" bivshu da izadje iz njegove kuce... To ce biti Sutra!
To sutra je trajalo onoliko...
U medjuvremenu milion i po sitnih, krupnih, patoloshkih lazhi... Ona ludi, termin porodjaja se priblizhava... On zhivi kod svojih (koje ona do tada nije upoznala, a ni chula), ona kod svoje majke...
Neposredno pred porodjaj, on joj pricha prichu o divnom stanu na NBG koji je kaparisao, samo da izadju trenutni stanari...
Ona srece njegovog oca, koga zna sa slike, i zna gde radi... Prilazi choveku, predstavlja se... On zaprepashcen gleda u njen stomak... Chuli su od nekih ljudi da je ona mozhda trudna... On im nije rekao... E, i da... On ima 5 godina manje nego shto joj je rekao... tj. mladji je deceniju od nje... Kuca nije njegova, vec njegove bivshe zhene...
Chovek se pravda da ga on nije tako vaspitao, i da ne zna shta se s` njim deshava...

Porodila se, nedavno... Blizanci, zhivi, zdravi... Nisu ushli u nepostojeci divan stan... Sedam dana je lezhala postporodjajno, i na dan otpusta, on treba da nabavi od druga nosiljku... Evo me stizhem, za minut, dva, pet... deset... Nije doshao, doshla je njena mama...

Od tad on nije video decu... Ne mozhe... shatro radi... i skuplja pare za njih...

Ona dobija na poklon kolica za blizance od bivsheg muzha...

I dalje ga voli, svesna svih njegovih lazhi, i nemogucnoshcu da izgovori istinu, u nadi da ce se mozhda promeniti...

Pricha je, na zhalost, vishe nego istinita, tu vrlo blizu mene...

Patoloshki poremecaj... Do sada neotkriveni oblik...

Zhelim joj svu srecu ovog sveta, da se otarasi skota i da ukljuchi razum...

O ovome razmishljam... I zbog svega se ne osecam bash ok... Spada u prichu o ljubavi, izdaji, izgubljenom poverenju, medicinskom fenomenu... nadi & zhelji...

Shto bi rekla korisnica Maski: nek' su deca ziva i zdrava.

Inache, nje me nimalo nije zao.

A i zashto bi?

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
wildone

VIP
#5383: (2008-08-08 22:12)
kako bre tako? sta kao, ko joj je kriv kad je poletela za ... a? jaoooj! a gde je tu ljubav, davanje, uzimanje.. i te gluposti?
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
maski

VIP
#5384: (2008-08-08 22:14)

...ljubav je u "srcu". zar je potrebno da opet prilazzem fotografiju?
maski (female, 38)
jazzamor - travel in order not to arrive
wildone

VIP
#5385: (2008-08-08 22:16)
ma jok... i onako je to bzv.
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
Please note: VIP members do not see advertising
krchmar
#5386: (2008-08-08 22:59)
Dream Raider: Maja se super provela sa nas par ... nemoj da brinesh...

E, web kamera joj je od 2 Megapiksla wooowww...

Sve se vidi

sa njih par matori. Maja moz da me vara,dozvolu ima,al to znam da radi samo sa piletinom.
a ko joj i ne bi dozvolio kad me jedino ona u dushu zna.

Majo,oprosti za svaki put kad sam ispao kreten. ti imash pravo na sve. jer znam da mene sam volish!
krchmar is no longer member of Romance Cafe
#5387: (2008-08-08 23:13)
nemala te tashta.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#5388: (2008-08-08 23:30)
Molba svim chlanovima RC-a obojene koze (ako ih eventualno ima):

dajte korisnici tripl X malog garavog...zena ochigledno krizira bez njega...kad zavrshite sa njom, udelite ga i Krchmaru...kao poklon famoznoj Maji...

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#5389: (2008-08-08 23:30)
nemala te tashta.....

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#5390: (2008-08-08 23:49)
Pozdrav mojoj dragoj prijateljici
lav u srcu (male, 48)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
total: 6627, displayed: 10, page: first page previous page ... 531 532 533 534 535 536 537 538  539  540 ... next page last page of 663
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis