#6490:
(2008-11-18 00:14)

Ćaskanje - ostavite poruku
Bio sam ja sam protiv ostatka sveta,tj. njegovog fan kluba ili jata gusaka,pa kada su neke guske došle da probaju i mene,valjda im se svidelo šta sam njemu pisao,pa pronašle svoje sexualne fantazije u tome...i onda je to poprimilo i ličnu notu,mada je sve počelo što sam stao u zaštitu retko pametnom čoveku koji ga je 'ebavao na finjaka,ali nije voleo da bude vulgaran,a ja samo to volim...I mene kada su dva puta banovali,banovali su mi IP...
Gora od njega je ferka radodajka sa juga,ona je prestigla njega za par meseci brisanja,tj. korišćenja kineskih gumica...zajedno su apsolvirali ko je podoban,a ko ne...
Eno je na nekom drugom sajtu...malo je muško bila,sad je žensko sa muškim nikom....toliko piše kao da spava sa kompom i kupa se sa istim,ali pošto se ne kupa onda ova poslednja opcija ne stoji...Da se kupa pobelela bi do sada,a ona crna i dalje k'o kotlarka...doguraće i tamo do nekog načelnika,ali volim da je vidim i tamo,mada stoku nekad ne vredi ni klati...ničega ih nije sramota...pa ni sebe...Zna više koleginica anđelija o svemu tome...
Updated 1 time(s), Last update
(NeronChe) 2008-11-18 00:15
NeronChe is no longer member of Romance Cafe